Jump to content

Alarma Auto Thunder Ca101

Recommended Posts

Am cumparat o alarma Thunder CA101 si inchidere centralizata Pilot AA1013. Am o problema cu conectarea lor. La armarea alarmei, nu-mi comanda inchiderea, in schimb la dezarmare totul este ok, da comanda, usile se deschid.

Ce poate fi ?

Pe pozitia armata, ledul albastru are doua aprinderi rapide urmata de o pauza. La alte alarme ledul se aprinde cu intermitenta, aprins, stins. Este corect ?

Ma puteti ajuta cu un sfat ?

Salut! Aceeasi alarma o am sio eu:

la intrebarea 2) raspunsul este DA, corect, asa "face" toate in modul armat: doua aprinderi scurte si rapide urmate de o pauza mai lunga.

la intrebarea 1) verifica conexiunile la fire si legaturile facute. Am montat doua alarme modelul acesta si nu am avut probleme. Vezi ca stie si deshidere portbagaj din telecomanda, dar pune un releu neaparat.

• 11 months later...

Spune-mi te rog la alarma asta Thunder cum pot dezactiva functia aceea de autoarmare (fara incuiere) dupa ce opresc motorul si cobor din masina, cheile le las in contact.

• Like 1
  • 2 years later...

daca ai deschidere portbagaj din buton (electrica) nu-ti mai trebuie nimic in afara de releu; acesta va fi pus in paralel cu butonul existent.

Poti detalia putin, eu sunt mai greu de cap (poate si o mica schema daca se poate).

• 7 months later...