MethodRO Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Dupa o lunga absenta pe la intalnirea DWC am sa ajung si eu joia asta! Pe la ce ora ajung primii participanti? Link to comment
Alezz Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 19:00 s-a ajuns joia trecuta...bebelushu,senna si subsemnatul... Link to comment
Senna Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) Da, de data asta vin cu bicicleta ca nu se mai poate circula prin zona mea Am sa mi-o colantez Mda, termina ei de strans dupa cursa in 3 zile cand o zbura porcul cu Mach1 Pt cei care vin din tara si dupa intalnire merg la nationala, cine e obosit si vrea sa doarma joi noapte, il pot gazdui in camera dubla cu baie proprie, la mine la mansarda Edited May 22, 2007 by Senna Link to comment
claz Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Multam fain de invitatie, chiar m-as odihni un ceas-doua... Dar trebuie sa te refuz, ca tu dai atacul la palinka in timp ce dorm. Daca nu te-as cunoaste... ) Link to comment
Senna Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Poti fi sigur, ca doar n-am fost votat degeaba! Edited May 23, 2007 by Senna Link to comment
Alezz Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 La ce ora dam adunarea azi?Vine cineva la 19:00??? Link to comment
Lao Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Eu ajung pe la 19.15. Ma uit deja la preturile bicicletelor. Link to comment
Senna Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Bah, m-am minunat astazi, am trecut azi pe la 9:15 ca vantul pe Splai, de la Izvor la Unirii, in 5 minute n-am avut ce face! Gata cu micul Monte Carlo On topic, pe la 8 incep efectiv intalnirea, pana atunci am program de voie prin parc Link to comment
BGeo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Iaca, in seara asta incerc si eu sa ajung... ma folosesc de faptul ca este la curs consoarta... si apare mai tarziu acasa Link to comment
danker62 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Fost si eu aseara la intalnire, cu multa placere am revazut prieteni dragi si fete cunoscute, am povestit in stanga si dreapta ce necaz am patit pe drumul spre mare si cum am fost ajutat de existenta acestui Club. Mai exact de OAMENII care formeaza acest club si spiritul acestuia. Colegilor precum Ami, Senna, NFS, Mircea si mai ales Topser(colegul nostru deosebit din Medgidia) tin sa le multumesc inca o data, si sa-i asigur de prietenia mea. Intamplator acum m-au ajutat ei dar banuiesc ca puteau fi si altii ne nominalizati de mine acum. In rest ca de obicei am ras ne-am sfatuit, am discutat despre motoare si masini. Le doresc distractie placuta celor care merg la intalnirea nationala de la Costinesti. "> L.E. Multumesc Senna pentru micul reglaj din parcare, stiam eu ca ma pot baza pe tine, sorry, daca te-am facut sa-ti murdaresti mainile ingrijite pt mangaiat gagici. Edited May 25, 2007 by danker62 Link to comment
Senna Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 You're welcome! Tehnica primeaza oricum Moment de meditatie Membrii de vaza Omul, prin tema de proiect, este gandit sa fie atras de sexul opus Pagini aurii "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Senna, prima poza e de album. Felicitari! Pacat ca nu ai focalizat pe alex. Edited May 25, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
alx Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Daps, mai are de invatat Oricum parerea mea este ca aparatul are o problema. Nu exista nici macar o poza sharp enough, toate sunt foarte soooft si mult sunt out of focus... Edited May 25, 2007 by alx Link to comment
Senna Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Asa e Canon-ul, mai soft, am aflat abia dupa ce l-am luat. DOF-ul este foooarte mic la obiectivul fix de 50mm, focalizezi pe barbie si gatul iese neclar, o sa mai exersez. Edited May 25, 2007 by Senna Link to comment
Satori Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Poate Professional Golfers Association sau Professional Gamers Association dar nu Pagini Aurii ) PS: Daca Canonul e soft, ... ) Link to comment
NFS Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 In rest ca de obicei am ras ne-am sfatuit, am discutat despre motoare si masini. Ai uitat sa mentionezi TRIBURILE! ) Uite si de la mine trei bucati, cele mai reusite! Le-am facut resize. Care vrea originalele, sa strige. Link to comment
Maniaku Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ahhhm, ce fata am!!! Se vede ca abia venisem de la "scarbici" Link to comment
Recommended Posts