Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Salutare!

Deschid acest topic in ideea organizarii unei vizite la Costinesti la colegii de forum cu intalnirea nationala :)

Eu personal as vrea sa ajung acolo undeva la 11:00-12:00 si sa parasesc intalnirea seara pe la 6-7. Asa ca propun sa ne intalnim in parcare la Dorally sau ceva de genu. Tin minte ca anu trecut ne-am vazut in partea dinspre benzinarie, corect?!

Cine mai vine?! Este cineva dispus sa mergem mai multi cu o masina?! Eu sper sa-mi aduc tractorasu :mrgreen:

Ar băga Flipăr o arătură pe grătar :) )

Bun, e cazul să venim să vă luăm din Constanţa? Mi-e să nu vă rătăciţi... :D

Trebe sa uzi masinuta aia neaparat Mike ! :drinkers: Ti-a facut Tariceanu vre-un discount ceva ? :-?

Ma-s baga si eu dar vad ca nu mai am loc!

Aaa si ce-ai sters numaru ? Ti temi cumva ? :-?

Mike, sa o stapanesti sanatos. Asteptam si poze cu autocolantul...

Immortal, tu de ce nu vii? Ai mult de munca? :mrgreen:

Eu nu promit nimic pentru ca inca nu stiu sigur cand plec in Bulgaria. Daca se amana pentru duminica incerc sa ajung si eu.

Mike, nu trebuie sa tii temi, de data asta stiu unde tii catarul.. :P ... si vezi ca locul din stanga e al meu, nu de alta da tot sunt "incepator" in punctele celor de culoare :scarpin: ...

Vector baiete, nu prea esti la curent :shocking: cu ultimele noutati...

Da, chiar am de munca ;)

Incep de vineri, program de...salahor :D

Felicitari. Da cam naspa ca incepi vinerea. Eu stiam ca un lucru , ca sa mearga bine trebuie inceput de luni. Eu de exemplu in fiecare luni ma apucam de invatat cat am fost in facultate. :thumbl:

Si d'aia ai ajuns asa shmecher, nu?! :)

Crezi ca'i dupa mine? :P Lucrez luni, miercuri, vineri, sambata si duminica - imagine that, in niciun caz un program 'liber ales' ;)

Dupa dezbateri la telefon cu M Cojo si cu Topseru, in mod indirect :mrgreen: , am stabilit sa ne vedem maine(Sambata) la ora 13:30 in parcarea Dorally, partea dinspre benzinaria Mol :)

Noi avem de gand sa mai stam acolo 15-20 sa mai asteptam eventuali alti doritori, desi mai indicat ar fi sa se anunte aici inainte ;)

O zi buna!

As vrea si eu sa vin dar nu pot la 13.30,nu ar fi mai bine sa mergem mai pe seara,adica pe la 17-17,30 si stam pana mai tarziu la o bere?conduce sotia deci î-mi permit?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...