dinoc Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Vad ca-i moda a se prezenta si masini non-GM , uite-o si pe a mea: Dotari si puncte forte (pt mine) : - volanul ... imi place f. tare, 4 telecomenzi pe volan (audio, bluetooth, cruise-control si computer) - motorul (155 cai) care trage super bine pana la 7000 rpm unde intra limitarea, enervant - suspensie fata/spate tip double-wishbone - clima "bi-zonica" - xenon - instalatie de sunet Pioneer cu 6 CD-uri, amplificator si 8 boxe - piele bej - trapa electrica - oglinzi rbatabile electric - scaunele fata incalzite si reglabile electric pe n-spe directii - tot felul de senzori (gen ploaie, lumini, parcare, ..) Upgrade-uri: - suspensie sport reglabila pe inaltime ("dropped like is hot" ) - jante Oz Ultraleggera 17 " (7.5 kg bucata ) - grila sport - short-shifter + racing shift knob - pedale Acura Racing Edited May 23, 2007 by dinoc Link to comment
andreib Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Foarte faina! Masina dementiala, upgrade-uri facute cu gust...Felicitari! Link to comment
ToPser Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Superba masina...s`o stapanesti sanatos..si la cat mai multe upgradeuri finute...felicitari Link to comment
zbardoiul Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Foarte tare bre' sa o conduci sanatos si sa nu calci prea tare pedala aia mai mare !Bafta Link to comment
EM!L Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Superba ! Sa te bucuri de ea multi km fara probleme! Imi place mult Link to comment
tolin Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Cu masina asta ... tu sa fii sanatos si la punga gros ! Link to comment
Lao Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Prea beton maşina. Să o stăpâneşti sănătos. Cam la ce bani a ajuns şi dacă ştii, cam cât costă varianta de bază? Link to comment
Mircea Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Nah Andrei, uite cum se alege o masina cu personalitate. Imagineaza-ti bijuteria asta argintie.... Dinoc, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute! Link to comment
andreib Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Accordul arata f bine neagra si mai este o nuanta inchisa, ceva ce bate spre un visiniu-maro. In schimb, accordul arata oribil albastru, parca e alta masina... Gri nu am vazut Link to comment
laurentziu83 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Suuperba Intr-adevar o masina care bate la design toate nemtestile de pe strazile noastre. Diferenta intre Accord si nemtoaice e ca de la o fata finuta, la care ramai praf cand o vezi chiar si trezita din somn, la o siliconata dusa la solar care freaca telefonul prin mall mestecand o guma ca sa-i treaca gustul "dragostei de dimineata". Toate sunt la locul lor, nimic nu lipseste, nimic nu zgarie privirea, totul e facut sa te atraga, sa te invite sa o conduci, probabil intri intr-un fel de transa dupa aceea. In rest: speechless. @Lao: asta nu-i masina pe care sa o alegi dupa faptul ca iti permiti varianta de baza. Un Accord ti-l cumperi doar daca ti-l permiti, daca ai bani de el nu te mai intereseaza consumul, cu atat mai putin versiunea pe motorina (cred ca ar arata ca naiba masina asta cu fum negru dupa ea). Masina emana o anumita prestanta, si faptul ca inca n-a porcait-o vreun manelist, fotbalist sau vreun cioroi de pe la noi ne face sa o vedem asa. E genul de masina pe care n-as refuza-o, chit ca eu nu sunt fanul masinilor scumpe. Frumoasa, intr-adevar. @dinoc: sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu ea. De probleme, nu mai zic, atata timp cat e locul 1 in clasament la fiabilitate. Ca o mentiune, as spune ca am ramas prost cand am vazut ca e iasul plin de accord-uri, cred ca am numarat vreo 20 de bucati, in Galati nu stiu decat vreo 3, si nu ca n-ar avea lumea bani. Link to comment
hades Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Absolut superba! Sa o stapanesti sanatos, multi kilometri, si sa te bucuri de ea. Link to comment
uskt2005 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 fftopic: manelist, fotbalist sau vreun cioroi de pe la noi Ca o mentiune, as spune ca am ramas prost cand am vazut ca e iasul plin de accord-uri, cred ca am numarat vreo 20 de bucati, in Galati nu stiu decat vreo 3, si nu ca n-ar avea lumea bani. 2 dintre cele doua categorii mentionate de tine sunt destul de prezente in Gl si poate de aia Link to comment
Satori Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 E plin si Bucurestiul de ele, dar pe asta o recunosc imediat. Bravo, Dinu! Link to comment
bella Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 In fiecare zi ma uit la ea in parcare ca si cum ar fi prima data cand o vad. Sa ai parte de ea fara incidente. Link to comment
dinoc Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Thanks again guys @Mircea sa stii ca arata f. bine si pe argintiu @Laurentiu, frumos review-ul Delaerul din Iasi isi face foarte bine treaba acolo, toti sunt multumiti de el, de aceea sunt si multe accord-uri, de ex. eu am luat-o tot din Iasi (ca cei de la Carpati Motors (Bucuresti) nu si-au dat interesul suficient ). @Lao , la varianta de baza se bate cu civicul sedan si cel hatch back (cam la aceeasi bani) , decat varianta de baza mai bine as merge pe civic, ca-i mai bine dotat @Satori welcome to the Honda club Link to comment
hawkeye Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 @Mircea sa stii ca arata f. bine si pe argintiu Bineinteles ca arata foarte bine pe argintiu, si nu numai in prima ora dupa ce ai fost la spalatorie > Link to comment
dinoc Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 The movie "Last Enemy", actorul principal Robert Carlyle Actiunea se petrece in 2011, iar masinile de politie din Londra sunt honde Civic-ul unui amic si Accord-ul subsemnatului, staring in this movie Link to comment
Tommy Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Upgrade-uri:- suspensie sport reglabila pe inaltime ("dropped like is hot" ) - jante Oz Ultraleggera 17 " (7.5 kg bucata ) Daca esti bun, cateva detalii despre piesele astea se poate? (achizitie, montaj, tinuta de drum fata de cele stock, eventual si pret) Link to comment
dinoc Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Suspensie completa (coilover) de la H&R reglabila pe inaltime : - tinuta de drum f. buna (nu se compara cu stock, este total diferita , si comportamantul masinii altul) - doar sa nu intrii pe drum rau - denivelari mici/medii le absoarbe bine/decent - garda la sol ti-o stabilesti la cat vrei ( de la -3cm la -7cm). Jante OZ 7.5 kg bucata, late de 8 inch Impreuna fara montaj cam 2200 Euro. Un montaj de suspensie te costa cam 200-300 RON, fara geometrie ... (daca nu ti-o montezi in service, stiu vreo 2 locuri unde poti sa-ti montezi suspensia, daca este imi dai PM) Daca esti bun, cateva detalii despre piesele astea se poate? (achizitie, montaj, tinuta de drum fata de cele stock, eventual si pret) Link to comment
Razv Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Doar WOW ... vad ca ai si Accord si Civic ... speechless Link to comment
dinoc Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Civicul il conduce sotia ... uneori si eu Link to comment
Recommended Posts