bogdanripeanu Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Am si eu o intrebare. La aveo al meu, daca bag mina printre grilajele din bara din fata, pe sub numar, cu degetele indreptate in sus dau de un fel de burete gros si tare care se misca. Acest burete este, cred, pe toata lungimea. Stiti ceva referitor la acest lucru? Vreti sa va uitati daca la voi se misca? este atasata si o poza. Va multumesc. Link to comment
BGeo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Ma da ce va pipaiti masinile ... vezi nu mai baga mainile si prin alte parti, cine stie ce mai gasesti ! M-am uitat la mine, intr-adevar este o bucata de polistiren expandat, pe interiorul spoilerului. Probabil are rol de protectie (amortizare) la impact. Da, nu prea este bine fixata, are un mic joc. Edited May 25, 2007 by BGeo Link to comment
johnny72 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Nu am pipait-o, da sa stii ca asa cum e una, e toate poate si datorita faptului ca sunt asamblate intr-o fabrica complet robotizata.Vezi distanta inegala intre capota si faruri, in stanga e mai mare de ex. Am constatat ca pe inca doua ale colegilor mei este la fel.Idem lipsa izolatie poliuretan intre aripa si usa dreapta.Cum iti spuneam e din ciclul asa face toate Link to comment
root Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Vezi distanta inegala intre capota si faruri, in stanga e mai mare de ex. Credeam ca-s singurul care se plange de asta si ma gandeam sa o aranjez singur acasa. Doar un amendament... la mine e distanta mai mare in dreapta (in dreapta masinii, nu in partea dreapta cum stai cu fata la masina). Idem lipsa izolatie poliuretan intre aripa si usa dreapta.Cum iti spuneam e din ciclul asa face toate De asta nu stiam pana acum... Trebuie sa investighez... Edited May 25, 2007 by root Link to comment
omydee Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Am .. si eu o intrebare! Masina din avatar e a ta? Link to comment
root Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Daca te referi la mine, da, e a mea. Poza facuta de mine a doua zi dupa ce am adus-o acasa (25 feb. 2007). Link to comment
omydee Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Nu, ma refeream la bogdanripeanu. S-a chinuit omu, sarguincios, sa stearga nr. de inmatriculare din poza, iar in avatar a ramas cat casa scanteii. La ce bun? Haios, oricum! Link to comment
EM!L Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Oricum il avea trecut si la profil )"> . Link to comment
omydee Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Ee, de data asta, la distanta dintre capota si faruri, nu m-ati prins. La mine e perfect egala, sau ma rog, de ordinul unitatilor de masura insesizabile cu ochiul liber. Chiar nu am nici o obiectie la capitolul "desen si finisare" al masinii. Incepe bine si se termina si mai bine. Aaaa, apropos, se termina cu cu o zgarietura frumoasa lateral spate stanga, jos pe bara. Se para ca cineva n-a incaput de mine la intrarea-iesirea dintr-o parcare. Au, de l-as prinde!!!! Link to comment
bogdanripeanu Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 Nu, ma refeream la bogdanripeanu. S-a chinuit omu, sarguincios, sa stearga nr. de inmatriculare din poza, iar in avatar a ramas cat casa scanteii. La ce bun? Haios, oricum! Link to comment
omydee Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Nu e cazul sa te superi, pur si simplu mi s-a parut o faza haioasa. Link to comment
Recommended Posts