VAXXi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Mi-a venit ideea asta: sa organizam un meci de paintball ! Inca n-am tarife exacte, ma voi interesa si voi scrie aici. Insa in principiu, cu cat mai multi, cu atat mai ieftin, deci ar fi bine sa avem idee, macar aproximativ, despre numarul participantilor. De asemenea, tinand cont ca s-a facut cam frigulet, am putea sa jucam indoor (in sala), dar se cam pierde din farmecul naturii carpato-danubiano-pontice... asa c-am pus si un chestionar. Let the war begin ! Link to comment
Shenck Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Daaaaaa! Vreau! Dar sa nu las tot salariu acolo 5000 bile / 250Euro+TVA... Cam mult http://www.paintball.ro Link to comment
NFS Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Eu unul sunt pentru. Adica I'm in! Adika ma bag! Am mai jucat o singura data, dar mi-a placut rau. 5000 bile / 250Euro+TVA... Cam mult 5000 de bile? Am jucat 2 ore cu o pauza de 15 minute si am consumat vreo 250 de bile. Fa socoteala. Link to comment
VAXXi Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Da, dar ia imparte la 40 de insi sa zicem, ca sa ajungem la o suma rezon de bani... 125 bile de om. Am mai gasit o oferta: http://www.citypaintball.ro/ro/servicii/index.php - in Keoke, joaca 90 de minute, intrarea libera, echipament inclus, 3000 lei/bila. Ar veni cam 270.000 de persoana ! Link to comment
NFS Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Citypaintball - Keoke Mult mai misto decat unde am jucat eu! Ma rog, eu am jucat noaptea... poate d-aia am pierdut frumusetile locale! Link to comment
VIPER Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Afara, clar Keoke. Arata super. Acolo vroiam sa mergem si cu firma. Link to comment
NFS Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Da' ce ziceti... vad ca au si la Predeal. Ta na na!!! Link to comment
VAXXi Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Si la munte-ar fi frumos de tot... deci pana acum avem (deja celebra) lista: 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER Cine vine, copiaza lista si se adauga la ea. Link to comment
VIPER Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Deranjeaza pe cineva daca mai aduc 2 oameni care nu sunt in Woo Club? Link to comment
VAXXi Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Glumesti ! more people, more available targets Link to comment
VIPER Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Hihihihi, depinde cu ce se ocupa acei more people... Link to comment
VAXXi Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 alooo, deci sa nu vii cu de-astia de la DIAS sau mai stiu eu ce Link to comment
Vlad Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 da!da!da Am jucat de multe ori si e super...cu exceptia cand iti iei o bila de aia in coaste de la 2 metrii! am avut o vanataie...ce vanataie rana vreo 2 saptamni!! :-D :-D :-D Eu am jucat in padure langa prisma..mai am cartea de vizita...super in padure...ma acoperisem cu frunze si cand m-am ridicat in fata alora si am inceput sa trag...r Super...merjem...eu stiam ca daca suntem vreo 20 de oameni se poate organiza in inchisoarea Posada parca... :-D si in poligonul de trageri de la baneasa!dar parca e mai scump! sau in alte locuri la keoke e foarte mic si e naspa ca decor... in padure te bagi dupa copaci te tarasti printre tufisuri! Link to comment
iuzar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ...deci nu-i uitati pe guru si pe zeu...primul pt ca are ceva afinitati cu SRI...aldoilea ca e zeu, deh...deci 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER + 2 5. VLAD? 6. IUZAR ...oriunde... Link to comment
smart_ass Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Am fost eu ieri la keoke cu niste amici. Pentru o prima experienta e suuuuper! Am jucat doua echipe 4 contra 5. Am incarcat initial vreo 50 bile si am tras ca apucatu, iar in cateva minute le papasem. Apoi am jucat mai chibzuit. In total 100 bile. Cam vreo 5 jocuri. E interesant, chiar daca e harta mica, deoarece are multe obstacole. Ce sa mai, e Counter in toata regula! Numai ca pe bune! Adevarul ca doare o bilutza de-aia daca te nimereste, am o vanataie frumoasa pe picior. Totusi, depinde de distanta de la care e trasa. Cred ca ma bag si eu daca se organizeaza ceva. Link to comment
Satori Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 count me in. cum sa ratez asa ceva?!? Link to comment
VAXXi Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ma bucur ca prinde ideea, asadar avem: 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER + 2 5. Vlad 6. Iuzar 7. Smart_ass 8. Satori :arrow: total 10. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Vedeti ca la Keoke au doar 16 pusti deci numarul maxim de impuscareti este tot 16. Link to comment
Satori Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 asta nu e bine ca eu planuiam sa fac pe rambo cu doua :swordfight: Link to comment
iuzar Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 dar ce ati zice de niste partide Woo vs. Moto...si-asa ne-a provocat Dobrescu la un meci de fotbal Link to comment
claz Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER + 2 5. Vlad 6. Iuzar 7. Smart_ass 8. Satori 9. Claz Ma bag numa' daca intru eu in echipa de counter si Castravete intra in echipa ostaticilor :-D Joke! Ma bag oricum, ca am pofta sa va fragezesc. Fac cinste cu bandajele. 8) Link to comment
ticolino Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 ma bag si eu daca-mi trece gripa pana atunci :eyespin: cred ca s-a facut cam frig ca sa mai jucam outdoor parca ne vad, cu salopetele alea puse peste geci niste butoiase care se dau de-a dura 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER + 2 5. Vlad 6. Iuzar 7. Smart_ass 8. Satori 9. Claz 10. Ticolino Link to comment
pixelconscious Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 pai sa actualizam lista sau cum ii place lui claz sa spuna "sa RRR-capitulam" 1. VAXXi 2. Shenck 3. NFS 4. VIPER + 2 5. Vlad 6. Iuzar 7. Smart_ass 8. Satori 9. Claz 10. Ticolino 11. Pixel haideti baieti si fete, nu se mai inscrie nimeni ? :zdrangazdranga: Link to comment
pixelconscious Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 (...)parca ne vad, cu salopetele alea puse peste geci niste butoiase care se dau de-a dura cred ca o sa ne fie putin frig la inceput, dar dupa ce ne alergam un pic sa vezi ce ne incalzim Link to comment
alx Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 si io... dar nu putem sa inchiriem niste bazooka cu bile de vopsea? mergem pe un camp si ne alergam cu masinile... totul e sa aveti casco... facem echipe de cate 2: unu da de covrig si altu trage cu bazooka... Link to comment
Recommended Posts