Jump to content

DaewooClub official paintball match

Jucam...  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mi-a venit ideea asta: sa organizam un meci de paintball !

Inca n-am tarife exacte, ma voi interesa si voi scrie aici. Insa in principiu, cu cat mai multi, cu atat mai ieftin, deci ar fi bine sa avem idee, macar aproximativ, despre numarul participantilor.

De asemenea, tinand cont ca s-a facut cam frigulet, am putea sa jucam indoor (in sala), dar se cam pierde din farmecul naturii carpato-danubiano-pontice... asa c-am pus si un chestionar.

Let the war begin ! :twisted:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu unul sunt pentru. Adica I'm in! Adika ma bag! :)

Am mai jucat o singura data, dar mi-a placut rau. :rambo:

5000 bile / 250Euro+TVA... Cam mult :(

5000 de bile? :shock:

Am jucat 2 ore cu o pauza de 15 minute si am consumat vreo 250 de bile. Fa socoteala.

Da, dar ia imparte la 40 de insi sa zicem, ca sa ajungem la o suma rezon de bani... 125 bile de om.

Am mai gasit o oferta: http://www.citypaintball.ro/ro/servicii/index.php - in Keoke, joaca 90 de minute, intrarea libera, echipament inclus, 3000 lei/bila. Ar veni cam 270.000 de persoana !

Si la munte-ar fi frumos de tot... deci pana acum avem (deja celebra) lista:

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER

Cine vine, copiaza lista si se adauga la ea.

da!da!da

Am jucat de multe ori si e super...cu exceptia cand iti iei o bila de aia in coaste de la 2 metrii! am avut o vanataie...ce vanataie rana vreo 2 saptamni!! :-D :-D :-D

Eu am jucat in padure langa prisma..mai am cartea de vizita...super in padure...ma acoperisem cu frunze si cand m-am ridicat in fata alora si am inceput sa trag...r :twisted: :twisted: :twisted:

Super...merjem...eu stiam ca daca suntem vreo 20 de oameni se poate organiza in inchisoarea Posada parca... :-D si in poligonul de trageri de la baneasa!dar parca e mai scump!

sau in alte locuri

la keoke e foarte mic si e naspa ca decor...

in padure te bagi dupa copaci te tarasti printre tufisuri!

Am fost eu ieri la keoke cu niste amici. Pentru o prima experienta e suuuuper! Am jucat doua echipe 4 contra 5. Am incarcat initial vreo 50 bile si am tras ca apucatu, iar in cateva minute le papasem. Apoi am jucat mai chibzuit. In total 100 bile. Cam vreo 5 jocuri. E interesant, chiar daca e harta mica, deoarece are multe obstacole.

Ce sa mai, e Counter in toata regula! Numai ca pe bune! Adevarul ca doare o bilutza de-aia daca te nimereste, am o vanataie frumoasa pe picior. Totusi, depinde de distanta de la care e trasa.

Cred ca ma bag si eu daca se organizeaza ceva.

Ma bucur ca prinde ideea, asadar avem:

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER + 2

5. Vlad

6. Iuzar

7. Smart_ass

8. Satori

:arrow: total 10.

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER + 2

5. Vlad

6. Iuzar

7. Smart_ass

8. Satori

9. Claz

Ma bag numa' daca intru eu in echipa de counter si Castravete intra in echipa ostaticilor :-D

Joke! Ma bag oricum, ca am pofta sa va fragezesc. Fac cinste cu bandajele. 8)

ma bag si eu daca-mi trece gripa pana atunci :eyespin:

cred ca s-a facut cam frig ca sa mai jucam outdoor :( parca ne vad, cu salopetele alea puse peste geci :twisted: niste butoiase care se dau de-a dura :lol:

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER + 2

5. Vlad

6. Iuzar

7. Smart_ass

8. Satori

9. Claz

10. Ticolino

pai sa actualizam lista

sau cum ii place lui claz sa spuna "sa RRR-capitulam" :mrgreen:

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER + 2

5. Vlad

6. Iuzar

7. Smart_ass

8. Satori

9. Claz

10. Ticolino

11. Pixel

haideti baieti si fete, nu se mai inscrie nimeni ? :zdrangazdranga:

si io...

dar nu putem sa inchiriem niste bazooka cu bile de vopsea?

mergem pe un camp si ne alergam cu masinile...

totul e sa aveti casco...

facem echipe de cate 2: unu da de covrig si altu trage cu bazooka...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...