Jump to content

DaewooClub official paintball match

Jucam...  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

e o problema...o sa ni se abureasca vizoarele ! :-D :-D :-D :-D

o sa innebunim stergandu-le...si sa vezi cum stai tu asa la panda in tufis si incet incet ti se abureste vizorul...si auzi ceva pe langa...sa vezi atunci batai de inima si panica :-D :-D :-D :-D :-D

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. VAXXi

2. Shenck

3. NFS

4. VIPER + 2

5. Vlad

6. Iuzar

7. Smart_ass

8. Satori

9. Claz

10. Ticolino

11. Pixel

12. emilv

13. afarcas

14. alx (are si un cutzit la el, just in case va chinuiti sa muriti otravitzi de vopsea...)

am facut un pic de cercetare in problema cu pricina, iata rezultatele:

- www.paintball.ro vinde 5000 de bile cu 250eur, adica asta e pretul total, i.e. daca suntem 20, costa 500klei de om la 40k euroiul, dar nu prea scrie nimic de echipament la ei, si as prefera sa murdaresc hainele lor nu pe ale mele. dar organizeaza distractia in padure si de banii astia te joci toata ziua, ceea ce imi convine...

- www.mercenarpaintball.ro au diverse pachete de optiuni, pretul e pe participant, se organizeaza in padure si dau haine intr-o oarescare masura. nu pricep nimic din numele de arme pe care zic ei ca le dau, dar sunt doua, asa ca daca nu stiu sa aleg macar pot sa dau cu banul. sunt din constanta si taxeaza mai mult daca vrei sa joci in/pe langa bucuresti.

- www.xtremepaintball.ro are un loc la stadion la 23 august si un loc la baneasa. zic ei ca dau haine 100%, dar nu zic preturile...

- www.paintball-baiamare.ro departe dar contine informatii, bun pentru studiu prealabil

- www.paintball-arts.ro, sunt din brasov, vor 50k/ora echipament si 3k/bila, reducere 25% daca sunt mai mult de 10 persoane a cate 100 bile/cap combatant => reducere 25% pentru mai mult de 1000 bile.

so, avem de unde alege, nu ramane decat sa hotarim ziua si locul.

Vlad este singurul care a adus vorba de aburitul ochelarilor. Sint patzit si va spun ca este cit se poate de urit. Majoritatea timpului il veti petrece stergind ochelarii si cu grija sa nu o iei peste ochi in tot acest timp.

Daca aveti niste spray contra aburirii aveti girja sa nu il uitati acasa.

Am jucat la Keocke vara si a fost cit de cit fain. Nu ma pot plinge decit de arme care nu prea reuseau sa traga la distanta mare cu o foarte mare acuratete si mai aveau o mica problema... se spargeau bilele pe tzeava inainte de a iesi.

Pe 23 August am jucat iarna si am intimpinat problema aburirii ochelarilor. Spre sfirsitul meciului si-a adus aminte "gigel" ala care administra locatia ca are si niste spray contra aburirii... too late !!!

PS: De jucat as avea si eu 'pofta' dar nu imi place sa fac promisiuni. Am sa urmaresc subiectul si...poate...

Bafta ..oricum !

am jucat si eu la keoke asta-vara... nu pot face o comparatie pt ca e singura data cand am jucat paintball, DAR:

- ochelarii se abureau ca dracu (si era vara)

- bilele se duceau cam aiurea, cu o deviatie random cam de 5%

- armele aveau incarcatoarele prinse cu scotch, si trebuia sa tii mereu cu o mana arma si cu alta incarcatoru. mie mi-a cazut de 2 ori pe jos si a trebuit sa stau sa adun bilele...

eu am jucat de ceva ori, cei mai ok au fost "xtremepaintball", locatiapot sa o sugerez eu: langa Calul Balan (Buftea) 20 km din Calea Victoriei, este o padurice acolo tocmai buna de joaca, problema ar fi sa nu ploua (ca ne facem ca porcii), exista de asemenea si loc de parcare exact langa padure.

Noi am alcatuit 4 echipe a cate 20 oameni echipa si s-a jucat varianta "steguletz", adica cele doua echipe sa imprastie in padure iar dupa semnal se trece la actiune (echipele lupatandu-se pt cucerirea steguletului).

Ar mai fi si locatia din padurea Baneasa, dar nu stiu daca mai ai voie...locul avand si o ruina (cazarma parasita) unde se poate juca varianta "ostateci", (la fel trebuie sa nu ploua).

• 2 weeks later...

stimati forumisti,

in urma spamului door to door adresat celor inscrisi pe lista precedenta de paintball + publicitatea agresiva de joi, a rezultat urmatoarea lista - data 11 decembrie:

Vaxxi maybe

Shenck maybe

satori da

VIPER da

iuzar da

ticolino da

emilv da

eu da

alx da

Castravete maybe

pixel maybe

maine (sambata) o sa dau telefoane sa intreb preturile exacte pentru un grup de 10 persoane +- 2, asa ca o sa va pot spune si suma exacta. daca sambata e nelucratoare pentru paintball, atunci suma o aflam luni.

de asemenea, cei cu maybe, marti imi spuneti daca da sau ba?

alti doritori? sa mai ingrosam randurile... :)

La lista de mai jos m-ash adauga shi eu, daca pot scoate mashina din service, shi dupa aflarea pretzurilor pt bile shi echipament, daca nu pot veni cu mashina mea, mai exista ceva loc shi pt mine prin mashinile participantzilor? Mentzionez ca din cauza negasirii acelor 2 axe culbutori (admisie shi evacuare) mashina mea statzioneaza inca in service. A se vedea topicul http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1836

Vaxxi maybe

Shenck maybe

satori da

VIPER da

iuzar da

ticolino da

emilv da

eu da

alx da

Castravete maybe

pixel maybe

heinrich maybe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...