Ana Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 in urma discutiilor cu providerii de paintball au rezultat urmatoarele www.paintball.ro mi-a zis ca suntem prea putini ca sa ne poata da un pret bun si ca ne sfatuieste calduros sa ne ducem la keoke. www.xtremepaintball.ro am trimis mail, dupa care i-am sunat sa le spun ca le-am trimis mail, dar tot n-au binevoit sa dea un raspuns in concluzie, cred ca keoke scrie pe noi (3.000 bila, fara alte costuri) daca nu aveti nimic impotriva, astept pana maine raspunsul de la xtreme (ideea era sa gasesc undeva la padure), dupa care fac programare la keoke pentru sambata 11 dec ora 11. ok pentru toata lumea? Link to comment
iuzar Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 eu sunt ok cu datele tale Link to comment
VAXXi Posted December 7, 2004 Author Share Posted December 7, 2004 Eu o să fiu plecat la vreo 800 km distanţă de oraş... deci pas Link to comment
iuzar Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Pai iti dam una mai jmechera, cu luneta... Link to comment
ticolino Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 pare ok. acu tb sa vorbesc si cu +1 Link to comment
Bullet Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Sounds super! 90% sunt acolo dar cam cat timp stam? Link to comment
ticolino Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 la keoke un "meci" e cam 1.5-2 ore Link to comment
VIPER Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 E ok la 11!!! Cati oameni pot aduce? Link to comment
Ana Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 sunt 16 pusti cu totul si eu nu stau pe bara. in concluzie maxim 15 am facut programarea pentru samabata 11 dec ora 11 la keoke. jocul dureaza 1h30min daca vrem mai mult trebuie sa consumam min 2000 de bile asa ca am zis ca nu vrem mai mult. in consecinta, heinrich - inteleg ca stai prin colentina pe undeva? te descurci sa ajungi singur sau gasim pe cineva sa te aduca? shenck, problema ta este rezolvata, la 1 poti sa fii la datorie. traseul meu e progresu-pieptanari-sincai-palatul copiilor-obor-colentina-dna ghica-fca de glucoza te pot culege de pe drum. heinrich, daca iti convine vreun loc de pe traseu, pot sa te iau si pe tine. claz nu mai vine. Link to comment
VIPER Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 16 pusti de impuscat sau pusti sub 18 ani? Deci, cati oameni pot aduce? Link to comment
iuzar Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 pai hai sa vedem lista: Vaxxi maybe ----- cica nu mai Shenck maybe satori da VIPER da iuzar da ticolino da emilv da eu da alx da Castravete maybe pixel maybe heinrich maybe claz da--------------cica nu.. deci ar fi 11...poti aduce 5 prieteni... nu? Link to comment
Satori Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 ne dau ei echipament, corect? cat costa distractia? daca vrem sa mai ramanem si ne hotaram atunci putem? Link to comment
Ana Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 costa 3000 bila cumperi cate bile vrei platesti la sfarsit. eu o sa imi iau 50 de bile si cred ca or sa imi fie suficiente. toale iti dau ei. ti se recomanda (nenea la care am facut programarea a recomandat) daca e frig sa iti iei manusi. daca vrei sa stai mai mult de 1.5 ore trebuie sa cumperi min 2.000 de bile = consumatie de 6mlei. daca vrei mai mult de o ora jumatate eu zic sa vedem intai cum iese tura asta, dupa care sa ne strnagem mai multi si sa mergem prin vreo padure ceva o zi intreaga, dar pentru asa ceva trebuie sa fim cel putin 20 (ex. de pret 5000 bile 250eur) Link to comment
Satori Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 deci practic noi o sa luam acum aprox. 50*16= bilutze si ar fi trebuit sa luam 2000, nu?... mdea... diferenta. ok, vedem cum iese. Link to comment
Ana Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 eu zic ca pentru prima tura e ok. pentru viitor, in primul rand trebuie sa fim mai multi. cat am sunat pe la providerii de paintball, m-am lovit in permanenta de 'sunteti prea putini'. cat despre bile, in afara cazului in care tragi foc automat, 50 bile in 90 min inseamna sa tintesti o data la mai putin de 2 minute si sa te mai si ascunzi / umbli / urmaresti intre timp. Link to comment
Satori Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 eu sunt mai risipitor -un fel de ginerele lu' rambo- asa ca o sa iau 100 Link to comment
iuzar Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 se pare ca din nou mi se dau planurile peste cap... "> ... parca e un facut, simbata dimineata plec la constanta... f**k "> Link to comment
ticolino Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 deci: lista e urmatoarea; da hotarat: satori VIPER+ ? ticolino+1 emilv afarcas alx maybe Shenck Castravete pixel heinrich va rog sa completati. acu apropo de keoke. nu merge sa tragi o bila o data. tb sa tragi mai multe (asta daca ai ambitia sa nimeresti pe cineva) pt ca trage f. imprastiat. eu as zice ca 100 e bile e mai aproape de realitate. desi, daca te zgarcesti sau campezi, e posibil sa-ti ajunga si 50. depinde de stil. am avut multi colegi carora nu le-au ajuns nici 200 inca ceva. imbracati-va cu haine cat mai elastice, in care sa puteti alerga. eu cred ca-mi iau un trening la schimb, pt ca data trecuta m-au cam tinut blugii si alergam ca un pensionar Link to comment
Satori Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 tu erai printre aia cu 200? poti sa cumperi bile intre partide? Link to comment
Bullet Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Am mai zis...VIN SI EU! Altfel De ce mai intrebam cat dureaza mah oameni!? Link to comment
Ana Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 colegul meu electronist care a fost la keoke mi-a zis ca pusca are o deviatie initiala aleatoare de max. 5 grade, pe care o poti reduce pana la 2 grade prin calibrare. la 2 grade cred ca deja merge sa incerci sa tintesti. in fine, eu vreau sa incerc cu tintitul. daca nu merge, fac switch pe impuscat la cantitate deci sigur suntem 1-2-4-5-6-7-8 adica 8? Link to comment
alx Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 da hotarat: satori VIPER+ ? ticolino+1 emilv afarcas maybe Shenck Castravete pixel heinrich din pacate eu nu pot sa vin deoarece sunt la timisoara. sorry! Link to comment
VIPER Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Am dubii... Daca o sa fie prea frig nu vin, inca nu mi-a trecut urechea si am tras deja de la Moeciu pana acum de mi s-a acrit... Sa vedem cum o sa fie vremea... Link to comment
ticolino Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 deci da hotarat: satori ticolino+1 emilv afarcas Bullet maybe VIPER+ ? Shenck Castravete pixel heinrich Link to comment
zalmoxis Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Mai eu zic s-o lasati balta ca uite cum a scazut entuziasmul oparca va vad pe ana si pe satori tremurand printre tufisuri .... ))))....Hai mai zau lasati sa vina vara nu va uitati ca acum e Soare sambata o sa ninga ...Va spun eu!!!! ))))))) Link to comment
Recommended Posts