Jump to content

DaewooClub official paintball match

Jucam...  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

in urma discutiilor cu providerii de paintball au rezultat urmatoarele

www.paintball.ro mi-a zis ca suntem prea putini ca sa ne poata da un pret bun si ca ne sfatuieste calduros sa ne ducem la keoke.

www.xtremepaintball.ro am trimis mail, dupa care i-am sunat sa le spun ca le-am trimis mail, dar tot n-au binevoit sa dea un raspuns

in concluzie, cred ca keoke scrie pe noi (3.000 bila, fara alte costuri)

daca nu aveti nimic impotriva, astept pana maine raspunsul de la xtreme (ideea era sa gasesc undeva la padure), dupa care fac programare la keoke pentru sambata 11 dec ora 11. ok pentru toata lumea?

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sunt 16 pusti cu totul si eu nu stau pe bara. in concluzie maxim 15 :)

am facut programarea pentru samabata 11 dec ora 11 la keoke. jocul dureaza 1h30min daca vrem mai mult trebuie sa consumam min 2000 de bile asa ca am zis ca nu vrem mai mult.

in consecinta, heinrich - inteleg ca stai prin colentina pe undeva? te descurci sa ajungi singur sau gasim pe cineva sa te aduca?

shenck, problema ta este rezolvata, la 1 poti sa fii la datorie. traseul meu e progresu-pieptanari-sincai-palatul copiilor-obor-colentina-dna ghica-fca de glucoza te pot culege de pe drum.

heinrich, daca iti convine vreun loc de pe traseu, pot sa te iau si pe tine.

claz nu mai vine.

pai hai sa vedem lista:

Vaxxi maybe ----- cica nu mai

Shenck maybe

satori da

VIPER da

iuzar da

ticolino da

emilv da

eu da

alx da

Castravete maybe

pixel maybe

heinrich maybe

claz da--------------cica nu..

deci ar fi 11...poti aduce 5 prieteni... nu? :oops:

costa 3000 bila cumperi cate bile vrei platesti la sfarsit. eu o sa imi iau 50 de bile si cred ca or sa imi fie suficiente.

toale iti dau ei. ti se recomanda (nenea la care am facut programarea a recomandat) daca e frig sa iti iei manusi.

daca vrei sa stai mai mult de 1.5 ore trebuie sa cumperi min 2.000 de bile = consumatie de 6mlei.

daca vrei mai mult de o ora jumatate eu zic sa vedem intai cum iese tura asta, dupa care sa ne strnagem mai multi si sa mergem prin vreo padure ceva o zi intreaga, dar pentru asa ceva trebuie sa fim cel putin 20 (ex. de pret 5000 bile 250eur)

eu zic ca pentru prima tura e ok. pentru viitor, in primul rand trebuie sa fim mai multi. cat am sunat pe la providerii de paintball, m-am lovit in permanenta de 'sunteti prea putini'.

cat despre bile, in afara cazului in care tragi foc automat, 50 bile in 90 min inseamna sa tintesti o data la mai putin de 2 minute si sa te mai si ascunzi / umbli / urmaresti intre timp.

deci: lista e urmatoarea;

da hotarat:

satori

VIPER+ ?

ticolino+1

emilv

afarcas

alx

maybe

Shenck

Castravete

pixel

heinrich

va rog sa completati.

acu apropo de keoke. nu merge sa tragi o bila o data. tb sa tragi mai multe (asta daca ai ambitia sa nimeresti pe cineva) pt ca trage f. imprastiat. eu as zice ca 100 e bile e mai aproape de realitate. desi, daca te zgarcesti sau campezi, e posibil sa-ti ajunga si 50. depinde de stil. am avut multi colegi carora nu le-au ajuns nici 200 :roll:

inca ceva. imbracati-va cu haine cat mai elastice, in care sa puteti alerga. eu cred ca-mi iau un trening la schimb, pt ca data trecuta m-au cam tinut blugii si alergam ca un pensionar :oops:

colegul meu electronist care a fost la keoke mi-a zis ca pusca are o deviatie initiala aleatoare de max. 5 grade, pe care o poti reduce pana la 2 grade prin calibrare. la 2 grade cred ca deja merge sa incerci sa tintesti. in fine, eu vreau sa incerc cu tintitul. daca nu merge, fac switch pe impuscat la cantitate :)

deci sigur suntem 1-2-4-5-6-7-8 adica 8?

da hotarat:

satori

VIPER+ ?

ticolino+1

emilv

afarcas

maybe

Shenck

Castravete

pixel

heinrich

din pacate eu nu pot sa vin deoarece sunt la timisoara. sorry!

Mai eu zic s-o lasati balta ca uite cum a scazut entuziasmul oparca va vad pe ana si pe satori tremurand printre tufisuri .... :) ))))....Hai mai zau lasati sa vina vara nu va uitati ca acum e Soare sambata o sa ninga ...Va spun eu!!!! :) )))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...