NFS Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Din experientza mea... Ca sa nu vi se mai abureasca vizoarele, purtati o sapca pusa cu cozorocu la spate sau o caciula, care sa va acopere fruntea!!! Si evitati sa va ridicati vizoarele pe frunte cind nu jucati. Mai bine le scoateti de tot. Transpiratia de pe frunte se evapora, apoi se condenseaza pe vizor! Bafta! V-am zis eu ca iese misto! Link to comment
Satori Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 eu nu am avut probleme cu aburirea ochelarilor. am cumparat 250 de bile. catalin, prietenul meu, a luat 150. Link to comment
heinrich Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 ok, eu am venit imbracat bine, pt ca shtiam ca bile dor, ma bucur ca s-a respectat regula "Sub 5-7 metri nu tragetzi" , am venit cu shapca, pt ca shtiam ca la spate casca nu protejeaza, nu neaparat pt dezaburire, iar ... ce sa zic, fatza de alte arme, (alea care erau inainte...), astea trag bine. devierile au aparut din cauza vantului. Link to comment
Ana Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 pozele sunt in albumul meu personal Link to comment
Recommended Posts