Jump to content

Holden Astra Cdti 200cp/400nm (tuned)

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, mi-era teama ca ma recunoaste cineva si-mi da cu fum de Aveo sau Matiz la stop :D

Folosisem poza pe un forum de aici, de asta e "cenzurata". Asa-i OK?

RIMG0111.jpg

RIMG0106.jpg

Da, mi-era teama ca ma recunoaste cineva si-mi da cu fum de Aveo sau Matiz la stop ...

Mai ilare sunt comparatiile de mai sus si inscriptia de pe placuta.

• 5 months later...

Cateva poze facute acum cateva zile, dupa ce am spalat masina, am curata-o cu argila si am aplicat un Autoglym Super Resin Polish. Mi-a luat cca. 3 ore toata operatiunea. Doar spalatul si curatatul rotilor a durat 30'... Normal ar fi fost sa aplic 2-3 straturi de ceara dupa polish da' m-a palit lenea, ce sa-i faci.

Am mai spus-o, n-are rost sa dai bani ca sa mergi la gym cand e mult mai convenabil sa-ti iei masina neagra si faci miscare suficienta intretinand-o :)

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image008.jpg

image009.jpg

• 3 months later...

Negricioasa se apropie vertiginos de revizia la 60,000km. Absolut nici o problema n-a avut pana acum.

Cu toate astea, la anul ne departim... M-am indragostit de noul Focus RS, alb, care sper sa vina down under in urmatoarele 12 luni...

post-7339-1238324440_thumb.jpg

post-7339-1238324533_thumb.jpg

Te asigur ca stiu tot ce trebuie sa stiu despre RS! Cu siguranta ca o sa consume mult mai mult decat Astra, ca doar are 2X cai si 1.5 newtoni, nu? Oricum, la cum arata si la cum mananca pe paine masini mult mai scumpe, ce mai conteaza cativa litri de benzina acolo? :)

Deja sunt dependent de masina asta, asa ca nu stiu cum o sa astept un an sa pun mana pe ea...

Edited by wallaby
  • 9 months later...

Tractorasul a implinit 3 ani si 77,000 km pe 17 Ianuarie. Mi-au schimbat alernatorul in garantie acum 3 luni, in rest n-a avut nici o hiba. A primit cadou un polish stage II si un set de cauciucuri :)

Am decis s-o mai tin un an pentru ca deocamdata nu prea ma atrage nimic de pe piata de aici. Inca mai sper ca Ford aduce Focus RS down under anul asta, prin Iulie VW lanseaza Golf R... Eh, decizii...

Pana una-alta tractorasul inca ma face sa zambesc dimineata cand plec la munca!

Doua videoclipuri mici-

si fugarind dracovenia albastra

post-7339-126381996994_thumb.jpg

Edited by wallaby

Decorul este absolut FASCINANT, e un colt de rai. Imi plac suturile de acceleratie in reprize din fundul bemveului. ( la figurat vorbind), masina are potential.

Spune-mi te rog numele melodiei while chasing the blue hare thing.

In alta ordine de idei, la fel de greu este de emigrat in Australia cum era pe vremuri ? :-?

Daca va plac peisajele de aici puteti urmari tour-ul ciclist Down Under care se desfasoara chiar acum in South Australia si include cateva din drumurile pe care le abuzam cu clubul auto :)

Tour Down Under e destul de important acum, chiar si Lance Armstrong facand deplasarea la Adelaide! Ma rog, e un preambul bun pentru Tour de France, da'tot e bine ca-l vedem live.

Inregistrari ale evenimentului sunt transmise zilnic pe Eurosport dupa cum urmeaza:

Eurosport International

19 January - 8pm

20 January - 8pm

21 January - 8pm

22 Janaury - 8.45pm

23 January - 8pm

24 January - 7.30pm

25 January - 7pm

Nu sunt sigur de ora, e GMT sau GMT+1, n-am Eurosport acilea...

Edited by wallaby