puchi Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Colega m-ai inebunit cu camera .Deocamdata am alte prioritati .DAR as dori sa o cumpar. M-ai putea ajuta ?.Ca la engleza mea nu cred ca voi reusi. Link to comment
laurentziu83 Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Da de ce ai sters numarul de inmatriculare? Sa nu fii recunoscut de catre noi in trafic? Link to comment
wallaby Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Da, mi-era teama ca ma recunoaste cineva si-mi da cu fum de Aveo sau Matiz la stop Folosisem poza pe un forum de aici, de asta e "cenzurata". Asa-i OK? Link to comment
andreib Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Nu, chiar nu e ok, e ilar pt ca si tie iti era rusine sa il pui pe forum . Link to comment
tolin Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Da, mi-era teama ca ma recunoaste cineva si-mi da cu fum de Aveo sau Matiz la stop ... Mai ilare sunt comparatiile de mai sus si inscriptia de pe placuta. Link to comment
wallaby Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Cateva poze facute acum cateva zile, dupa ce am spalat masina, am curata-o cu argila si am aplicat un Autoglym Super Resin Polish. Mi-a luat cca. 3 ore toata operatiunea. Doar spalatul si curatatul rotilor a durat 30'... Normal ar fi fost sa aplic 2-3 straturi de ceara dupa polish da' m-a palit lenea, ce sa-i faci. Am mai spus-o, n-are rost sa dai bani ca sa mergi la gym cand e mult mai convenabil sa-ti iei masina neagra si faci miscare suficienta intretinand-o Link to comment
wallaby Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Negricioasa se apropie vertiginos de revizia la 60,000km. Absolut nici o problema n-a avut pana acum. Cu toate astea, la anul ne departim... M-am indragostit de noul Focus RS, alb, care sper sa vina down under in urmatoarele 12 luni... Link to comment
balanel Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Frumos. La asta trebuie sa schimbi placuta, cu una pe care sa scrie: http://www.youtube.com/watch?v=Kxb630ipsbs...54&index=32 la 3.54 Da vezi ca e periculos , ai vazut ce schimbat era omul (ca sa zic asa > ) la sfarsit... Link to comment
BogdanG Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Wallaby vezi ca RSul este alta rasa, motor de volvo pus pe carapace mica, poate duce la dependenta, dependenta de pompa de benzina evident Link to comment
wallaby Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 (edited) Te asigur ca stiu tot ce trebuie sa stiu despre RS! Cu siguranta ca o sa consume mult mai mult decat Astra, ca doar are 2X cai si 1.5 newtoni, nu? Oricum, la cum arata si la cum mananca pe paine masini mult mai scumpe, ce mai conteaza cativa litri de benzina acolo? Deja sunt dependent de masina asta, asa ca nu stiu cum o sa astept un an sa pun mana pe ea... Edited March 30, 2009 by wallaby Link to comment
BogdanG Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 O sa aiba si 2x consum dar zgomotul pe care il face motorasul asta este inconfundabil Link to comment
Tommy Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Pai.. cu asta vei trece de 120kmh? Sau o iei sa mergi o data la 2 ani pe circuit cu ea? Imi place ca se discuta despre masini viitoare Link to comment
Englishman Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ... am curata-o cu argila si am aplicat un Autoglym Super Resin Polish... Asta cam ce-ar fi? Argila as in ...pamant, dirt? Link to comment
wallaby Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 Da, argila, clay in engleza. Vorba vine, argila, de fapt e ceva sintetic, semana cu plastelina de aici denumirea. Un exemplu aici. Link to comment
Englishman Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Clar. Din pacate, nu am vazut asa ceva pe la noi in comert...nici nu stiam ca exista asa ceva, si sunt pus la curent cu toate porcariile de intretinut masina...Asta este, zic "pas" . Link to comment
ToPser Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 off topic : clay`ul deja tine de detailing auto... on topic : wallaby , tare frumos arata asa polishata ...cat tine minunea? Link to comment
wallaby Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 (edited) Tractorasul a implinit 3 ani si 77,000 km pe 17 Ianuarie. Mi-au schimbat alernatorul in garantie acum 3 luni, in rest n-a avut nici o hiba. A primit cadou un polish stage II si un set de cauciucuri Am decis s-o mai tin un an pentru ca deocamdata nu prea ma atrage nimic de pe piata de aici. Inca mai sper ca Ford aduce Focus RS down under anul asta, prin Iulie VW lanseaza Golf R... Eh, decizii... Pana una-alta tractorasul inca ma face sa zambesc dimineata cand plec la munca! Doua videoclipuri mici- si fugarind dracovenia albastra Edited January 18, 2010 by wallaby Link to comment
wallaby Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Eh, vorba vine test, ce crezi ca-s Fifth Gear?! Ma jucam si eu putin cu gumele noi, atata tot. Link to comment
hitman Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 fugarind dracovenia albastra Da, deci, sa nu mai aud ca va luati de copacii de pe marginea drumuriilor din Ro! Link to comment
Englishman Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Decorul este absolut FASCINANT, e un colt de rai. Imi plac suturile de acceleratie in reprize din fundul bemveului. ( la figurat vorbind), masina are potential. Spune-mi te rog numele melodiei while chasing the blue hare thing. In alta ordine de idei, la fel de greu este de emigrat in Australia cum era pe vremuri ? Link to comment
Cumnatu Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Probabil vrea sa zica cum ca ii stau bine si nu patineaza. Da-le dracu de cauciucuri ca m-am indragostit de peisaj si de drumul in sine. http://fuckoffndie.files.wordpress.com/2009/10/img_0101.jpg Adevarat ca ajuta mult si soarele ala stralucitor dar oricum, cu exceptia ca e putin cam ingust, superb drumul. Link to comment
wallaby Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 (edited) Daca va plac peisajele de aici puteti urmari tour-ul ciclist Down Under care se desfasoara chiar acum in South Australia si include cateva din drumurile pe care le abuzam cu clubul auto Tour Down Under e destul de important acum, chiar si Lance Armstrong facand deplasarea la Adelaide! Ma rog, e un preambul bun pentru Tour de France, da'tot e bine ca-l vedem live. Inregistrari ale evenimentului sunt transmise zilnic pe Eurosport dupa cum urmeaza: Eurosport International 19 January - 8pm 20 January - 8pm 21 January - 8pm 22 Janaury - 8.45pm 23 January - 8pm 24 January - 7.30pm 25 January - 7pm Nu sunt sigur de ora, e GMT sau GMT+1, n-am Eurosport acilea... Edited January 20, 2010 by wallaby Link to comment
Recommended Posts