sorinel Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 (edited) Post 1: am de 9 luni si eu Matizel si nu am avut nici o problema cu el deci sunt foarte multzumit de el...si isi merita totzi bani...re all Post 2: am uitat sa zic ce un matizel Economic gty poly am dat 4699 de euro la luat in iiarana 2004 dar lam primit doar in 2005...infine e ideal sa te strecori cu el peste tot Nu mai posta consecutiv. Daca mai ai ceva de adaugat, foloseste butonul EDIT. Nu mai folosi limbaj IRC! Edited September 21, 2005 by claz Link to comment
MIGUEL Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Nu pot si nu vreau sa te contrazic chiar la tot ce ai zis... dar :1. Finisaje: majoritatea celor care si-au luat Matiz au stat probabil si-au cumpanit intre Matiz si Supernova. La capitolul asta nu exista comparatie. 2.Cutie de viteze: aici nu te contrazic, desi n-as fi asa de categoric ("neasteptat de proasta") 3.Profesionalism: nici la Porsche Romania nu esti tratat altfel, stai linistit. 4.Prea nervoasa si prea usoara... Aici eu zic ca tine de stilul de condus, mai mult. Mie cel putin, nu mi se pare "prea" nervoasa. La urma urmei, ai dat pe ea 5000 de euroi (asta daca n-ai prins reducere)... face toti banii, ba chiar peste! Pe un forum din Anglia citeam ca acolo costa 8000 de lire sterline... calculeaza sa vezi cit face!... si nu era vorba de Matiz 2. Peace! <{POST_SNAPBACK}> 8000 de lire sterline un matiz??? adica vreo 12.000 euro??? hai sa fim seriosi,atata costa un golf ,sa nu crezi in Mos craciun si in forumurile englezesti... Link to comment
ticolino Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 chiar atata costa varianta de top. golfu e vreo 15.000... Link to comment
iulia Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Si eu zic clar ca DA, dar nu cred ca se pune pentru ca Tico e oricum masina veche. Ideea e ca eu il pot da acum cu aceeasi bani cu care l-am luat acum un an - si chiar asta voi face. Bine, vorbesc de suma absoluta in euro, pentru ca raportul euro/leu a scazut de anul trecut. Ba poate chiar il dau cu putin mai mult (infim) acum ca a crescut pretul benzinei... Pe piata vad ca sunt destul de putine Tico-uri si nu foarte ieftine. Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Trabiul nu l-as da, dar cielo l-as da cu un tico sau un matiz Link to comment
vio.p Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 am votat da, dar as renunta la masina doar daca mi s ar oferii toti bani (matiz aproximativ 5100-5300) deoarece stiu ca pe anu asta mi am facut treaba si e deja cam uzata (din dec 2004 pana acum 48000km) si mai bine as conduce o masina noua. Link to comment
EM!L Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Sigur ca as da-o.Daca mi-ar da banii inapoi pe ea.Oricand...cu o mica,dar esentiala conditie:sa imi dea una identica in schimb si banii luati inapoi sa ii bag in benzina Link to comment
alexino Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Categoric "DA". Insa de data asta m-as orienta spre altceva. Link to comment
Engine Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Am votat DA doar in idea ca banii aceia i-as putea folosi pt. a-mi lua o masina mai noua in termen scurt (1 an). De altfel sunt foarte multumit de masina mea si n-am nici un motiv s-o dau. Am votat intr-o clipa de visare. Link to comment
aiptek Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Am votat NU, pentru ca la matizul meu nu as renunta nici in ruptu capului, chiar daca mi sar oferi cati bani am dat pe el + celelalte dotari care le-am pus eu. Link to comment
Tommy Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Topicul asta suna cel putin SF. Cine naiba sa dea banii de noua pe o masina folosita? Doar sa fie cine stie ce raritate de epoca.. Eu abia am luat 55% dupa 3 ani jumate si 48 de mii de km, masina fiind in perfecta stare, si ce am bagat bani in plus nici vorba sa ii mai scot. Asta asa, ca tot credE unii ca masini bune nu se gasesc second ) Link to comment
aiptek Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Pai normal ca e SF, din moment ce ai facut km cu ea, nu mai e considerata noua. Dar intrebarea asta iti arata cam cat de mult tii la masinuta ta si daca ai fi dispus sa o schimbi asa repede.Asta bineinteles daca esti multumit de ea Link to comment
Tommy Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) Am fost foarte multumit de fiabilitate, putere, comportamentul motorului (la cat a costat cielo), dar am vrut mai mult. Nici asta care vine nu-i Ferarri, dar e ceva in plus, ce sper o vreme sa-mi ajunga. Edited December 14, 2006 by Tommy Link to comment
Moshu Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Am votat da, dar numai in ideea ca n-o sa mai iau nicodata banii pe care i-am investit integral (vezi Tommy), si din dorinta de ceva superior. Un Leon sau un Saab de exemplu (9-3). Ceea ce se va intampla in curand Link to comment
laurentziu83 Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Eu as renunta, daca as putea sa-mi iau un Matiz coreean nou+ceva pentru dotari extra. De clio nu mai zic, stie toata lumea raspunsul. ) Link to comment
Adrian_C Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 As renunta la Aveo-ul meu (la care tin foarte mult), fara sa clipesc. Si imediat ce as primi banii inapoi, m-as duce direct si mi-as lua inca unul, tot Sedan, tot negru, tot manual, dar de data asta, n-as mai face greseala de a nu mi-l lua Full Options+scut motor. Regret ca nu am multe lucruri, care altii le au: faruri ceata, geamuri si oglinzi el. toate, roti Al pe 15. Link to comment
Yaz Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Nu as renunta pentru ca sunt foarte multumit chiar si acum cand masina este batranica. 140.000 km fara probleme, intretinere minima si consum excelent. Link to comment
Viktor Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 NU as renunta. Intr-un cuvint sint multumit de ea,cu toate ca-i din 95'. Link to comment
laurentziu83 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Daca mi s-ar da cei 9 mii de euro inapoi pe Clio-ul care acum de-abia valoreaza 4 mii, desi e in stare tehnica perfecta...eu zic ca as cam renunta. ) Link to comment
fry Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 (edited) Acum 7-8 luni cand am luat Aveo, de 10.000 EUR nu ma lipeam de mare lucru pe piata second-hand. Acum m-as lipi de niste chestii interesante . Probabil doar din perspectiva asta as renunta daca mi s-ar da banii inapoi. Daca e sa ma gandesc la cum se comporta Aveo si la faptul ca am luat-o de noua, nu as renunta, pretul a fost chiar OK. Edited August 4, 2009 by fry Link to comment
Laurycã Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Eu nu as renunta la ea desi are 1 si jumatate; sunt foarte multumit de ea. Link to comment
Wolfman Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Nici eu nu as renunta la nici un utilaj din dotare, caut sa le mentin in forma maxima... La ultimul achizitionat (un buggy) tocmai ii montez un motor de Honda 1000 RR de 134 CP si de-abia astept sa ies cu el pe camp... Desi asta ma cam costa, aproape mai luam o leganza cu banii aia. Link to comment
Recommended Posts