BlueBear Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Lume m-am chinuit 1 ora sa scot porcariile alea de difuzoare dp fatza sa le schimb dar degeaba nu pot sa-mi dau seama cum drq le-au bagat aia pe akolo ca pe deasupra nu e lok iar pe dedesubt...nici atat Ma ajuta careva :?: Link to comment
ovi_jer Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Dupa ce desfaci suruburile tragi de una din urechile in care au fost suruburile in diagonala decuparii,dar cu grija sa nu ai rupi mufa. Link to comment
Truta Cristian Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Asa am patit si eu cand am schimbat boxele masinii,doua ore am tras de bord pana am scos stifturile alea vechi si le-am pus pe cele noi.Cu nervi si cu rabdare reusesti Link to comment
hellcat Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 si pe capacul difuzorului din bord merge pus un tweeter pe care il legi cu difuzorul. Link to comment
BlueBear Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ok merci pentru sfaturi . Am crezut ca e si alta solutie decat sa tragi aiurea de ele . Aia cand le-au bagat tot asa au facut? inseamna ca au gandit f bine locul ala . No comment "> Link to comment
Wolfman Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Eu mi-am schimbat difurile din bord in 15 min, chiar in fata magazinului de unde le cumparasem; probabil este si o problema de skill... Link to comment
BlueBear Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Io cred ca tu aveai difuzoarele cat gaura aia de pe bord deci au iesit imediat dar sa fim seriosi diametrul lor este mai mare decat gaura aia deci... Link to comment
Vlad Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 e foarte usor de scos si montat difuzoarele de pe fata... pacat ca nu se pot pune unele mai mari in diametru Link to comment
iso Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 ...la "gaurile" alea ai niste "diagonale" pe care poti sa scoti dif-urile dar cu grija , vezi ca marginile se pot "forta" usor ca's de carton . Incearca cu cel de pe partea pasagerului intii asa de antrenament ca ala de la sofer iese mai greu . Link to comment
BlueBear Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Marfa si acuma zici? dupa ce m-am chinuit cu ala de la volan Link to comment
Wolfman Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Io cred ca tu aveai difuzoarele cat gaura aia de pe bord deci au iesit imediat dar sa fim seriosi diametrul lor este mai mare decat gaura aia deci... Erau difurile stock, le-am scos inclinandu-le pe diagonala gaurii... Link to comment
Recommended Posts