mike.omega Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Suntem intr-o noua saptamana care se va termina cu un weekend. Ora 17:00, parcarea de la Crazy, langa Cafe D'art?! Link to comment
MCojo Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) Saptamana asta propun ora de intalnire la 16:00 ... Motivele "evidente", le voi spune la intalnire... Edited May 28, 2007 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Bine, ora 16:00 cum vreti voi Auzi nene M Cojo-ule: Motive "evidente" din partea cui?! Link to comment
Immortal Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Din partea mea. Eu vin si la 4, si la 5, da' daca e la 17.00 nu pot decat sa va salut pe cei care nu intarziati prea mult. Eu unul nu ma consider suficient de important incat sa modific ora de intalnire a atator zeci de membri, asa ca...va rog, aruncati cu pietre DAR. Tineti cont ca eu n-am zis nimic... Link to comment
andrew Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Zeci de membri? Da' ce se intampla, vin din toata tara? In alta ordine de idei, cred ca saptamana asta ajung si eu, mai ales daca e la ora 16. (cu intarziere cu tot cred ca ajung pe la 17). Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Desi o sa plec cu noaptea in cap la Bucuresti si sambata asta, sper ca pana la ora intalnirii sa fiu inapoi si sa particip cu elan muncitoresc la reuniunea brigazii artistice a membrilor dwc din Constanta. Am lipsit deja de doua saptamani si am inceput sa va simt lipsa. Link to comment
mike.omega Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 @Immortal: noi e multi! @Dreamlike: ce faci tu in capitala?! Prin popor umbla vorba ca alergi dupa fust.. aaa roata uneia noi Link to comment
sebian Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 (edited) Saptamana asta propun ora de intalnire la 16:00 ... Motivele "evidente", le voi spune la intalnire... Divortezi? Edited May 29, 2007 by Sebian Link to comment
MCojo Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 De club poate, ca de nevasta nici o sansa... Link to comment
mike.omega Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Pardon! Eu sunt primu care da divort de club da?! Link to comment
dreamlike Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 @Dreamlike: ce faci tu in capitala?! Imi place sa fac ture cu matizul ... merge asa frumos ... Link to comment
Scoop Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Sambata asta ar trebui sa ajung si eu, asta daca nu cumva mai pateste ceva masina, In alta ordine de idei cina mai are un autocolant si pentru mine??? Link to comment
Immortal Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Nimeni. NU MERITI! Pai cum sa recomanzi domne Labia sau Koala in locu' unei Corse? Pai se poate?! NB: da, glumesc, probabil dreamlike'u mai are nijte autocolante si pentru tine. Da' tot nu meriti Link to comment
mike.omega Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Apropo, am vazut noua Labia Nu stiu de ce, dar Loganu devine din ce in ce mai frumos Link to comment
DarkDogg Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 (edited) "> Salutare tuturor! Si eu ma inscriu, vin sigur de data asta,(la ora 16 presupun ) sper sa ajung cu bine cu Ticozaurul ( fftopic: in curand poze cu mandria mea)ca imi ia ceva sa ma obisnuiesc de pe Dacie. Edited May 30, 2007 by kill3r000 Link to comment
ToPser Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ai mare dreptate Mike cu Labia asta ,fata de Roomster si spatele de Suzuki ,n-au pic de inspiratie teutonii astia cel putin fac motoare bune ! In alta ordine de idei nu pot sa va onorez pt. ca voi fi plecat la Bucuresti ! Va urez sa aveti o intalnire fructuoasa ! "> Link to comment
alin.giga Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Salutari la toata lumea!!!!!! Sper ca sambata asta sa pot sa ajung si eu . saptamana trecuta am sperat la fel dar...din pacate nu am reusit sa ajung.imi doresc sa cunosc si eu membrii acestui club in care m-am inrolat si eu .Am inteles ca ar trebui sa contribui si eu cu ceva ~cash~ la prosperitatea si longevitatea acestui club, sper sa ajung sambata si rezolvam atunci . ceau ceau:::::: Link to comment
mike.omega Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Ok! Deci e clar! Sambata la ora 16:00 ne vedem! PS: Killer, cat de greu poate fi sa te obisnuiesti cu buburuza?! Link to comment
Scoop Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 nemuritorul daca tot nu merit, doar ce am venit de la tuns si Kalos-u e cam prafuit :\ In alta ordine de idei recomand panda pt ca a noastra pana acum a mers perfect si chiar e placuta de condus. Si in alta alta ordine de idei, dreamlike mai sunt ceva colante si pt al meu gigant? Link to comment
Immortal Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 [...] n-au pic de inspiratie teutonii astia cel putin fac motoare bune ![...] Si performante. La o adica, in cazul Labiei, ai tot felul de optiuni de la voinicul HTP cu 54CP si zgomot de Subaru la top-of-the-notch 1.6 MPIs (si la ce pret :rolleyes via rafinatul TDI. "Oh, come on", vorba 'cantecului'! @Scoop - vezi ca n-am bani si nici timp de spalat masina, asa ca, pretty please, nu vreau sa-ti pun autocolant cu "I suck" in locul "daewooclub.ro" Link to comment
mike.omega Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 Of! mai Immortal cum poti tu sa zici asa de tehnologia germana Nici n-am degete la maini sa numar cate HTP-uri si 1.4 TDI-uri am impins de la spate, si asta cu tico )"> Link to comment
dreamlike Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Am inteles ca ar trebui sa contribui si eu cu ceva ~cash~ la prosperitatea si longevitatea acestui club, sper sa ajung sambata si rezolvam atunci . Pentru inceput 330 lei, taxa de inrolare, dupa care, lunar, 48 lei daca vrei factura pe firma si nu platesti tva sau 57 lei pe persoana fizica. Mai multe detalii primesti dupa achitarea taxei de inscriere pentru ca nu avem voie sa dam relatii membrilor care activeaza doar pe forum. Cu placere! Si in alta alta ordine de idei, dreamlike mai sunt ceva colante si pt al meu gigant? Cautam mon ecolier, cautam ... Ca tot vad ca e la moda sa-si puna lumea ordine in idei, la cate ne vedem sambata ca la 20.45 joaca Romanica cu Slovenia si n-am chef sa patim ca acum 7 ani? Link to comment
DarkDogg Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Imi pare nespus de rau sa anunt ca nu am cum sa vin deloc la aceasta intalnire de maine fftopic: pentru ca am lovit Ticozaurul, cat de cat grav, dar imposibil de miscat(buclier fata, semnalizator si far dreapta fata, aripa dreapta, fuzeta, amortizor, lonjeron, etc). M-a lovit un Mercedes CLS.Neah, 2 tone jumate impotriva a 800 de kilograme . Mai rau ca la EURONCAP E deja in reparatii, sper eu sa dureze maxim o saptamana tot calabalacul si sa imi fac aparitia(in sfarsit) cu "mandria mea" la o viitoare intalnire.Pana atunci multa sanatate si grija mare in trafic Link to comment
aXeL.ViX Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 @kill3r000 frate tu ai ghinion, nici nu ai luat masina si ai lovito, imi pare rau pentru tine ! @dreamlike am crezut ca glumesti cu taxa aia, dar chiar exista taxa pentru inscriere ? Link to comment
Recommended Posts