sebian Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Filipe, fa si matale glume mai...altfel, ca lumea chiar te crede ) ...sau nu aveti bani pt City Billiard? Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2007 Author Share Posted June 1, 2007 @killer: si CLS-u are macar vreo zgarietura?! Nu te intreb cum s-a intamplat ca cine stie ce povesti mai aud si vin perpedes la intalniri @Sebian: Dreamlike-ul tre sa faca bani de amortizoare si stergatoare )"> In mod evident nu exista taxele lui! Link to comment
aXeL.ViX Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 mike.omega - si de ii zici lu Sebian ca eu intrebasem Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2007 Author Share Posted June 1, 2007 Nu mai, Sebian a intrebat daca nu cumva n-avem bani de City Biliard, si eu am raspuns ca n-avem bani de stergatoare, got it?! Link to comment
MCojo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 (edited) "E grele" bre astea... Ce mai tura-vura, vino cu banii pregatiti si gasim noi ce sa facem cu ei... Edited June 1, 2007 by MCojo Link to comment
Immortal Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Exact. Daca nu'i investim in fondurile DWC sau autocolante, doritori de frappe sau pepsi se gasesc mereu... ) Link to comment
Scoop Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 kil3r000 da poti sa vii si fara ticozaur, nu e obligatorie eu cel putin sapt asta ar fi prima oara cand ma prezint cu matiz-u (daca nu pateste ceva pana maine doamne fereste), zi pe unde stai si poate te grupezi cu cineva de prin zona ta Link to comment
DarkDogg Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 CLS-ul a avut de suferit cam asa: bara, far, proiector, grila radiator, radiator spart, aripa, capota, roata stanga varza, janta aliaj crapata, etc ...Deci propietarul a zis ca a mea e super rezistenta fata de a lui "> ...Deh, asa ii tre cand se pune cu un Tico Oricum, nu am cum sa vin ca sunt la tinichigiu in dupa amiaza asta, sper sa o rezolv pana maine seara, dupa vopsitorie si dupa mecanica. Spor la intalnire , cat mai multi sa fiti si sa auzim numai de bine "> Link to comment
ToPser Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Pune poze sa vedem cum ai avariat Mertul !!! Link to comment
mike.omega Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Mamaaaa si cica sa iti mai iei Mercedes Mai bine de unii ca au aripi de plastic Revenind la intalnirea de azi, prezenta a fost destul de slaba dupa cum urmeaza: Dreamlike, Immortal, M Cojo, Domn Ovidiu si Scoop. Din pacate domn Ovidiu s-a pierdut prin parcare, l-am asteptat la Crazy dar n-a mai aparut... Am stat pana aproape de ora 7 cand ne-am retras spre casele noastre Link to comment
DarkDogg Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 fftopic: Poze nu am cu Mertzanul , nici cu Tico avariat ca ma grabeam sa o mut de-o parte sa nu sufere mai multe avarii(Tico) si la Politie sa rezolvam cat mai repede sa nu ne apuce seara ca iesea "pila" din tura. Asa ca raman cu o amintire sumbra ("> a celor petrecute si imi e destul necazul pe care eu il consider extraordinar de mare . Sorry ca nu am imagini, dar eram "broken-hearted" despre ceea ce mi se intamplase la masinuta mult iubita .Dar acuma, tot raul inspre bine, sper sa rezolv cat mai repede si bine cu putinta avariile suferite. Link to comment
andrew Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Din pacate programul meu s-a prelungit, asa ca nu am mai ajuns decat pe la ora 22 prin zona. Probabil membrii erau deja acasa, in fata tv-urilor, savurau victoria Romaniei la ora aia Link to comment
Immortal Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Tin sa pun aici un emoticon pentru colegii ce'au fost de acord sa ne'ntalnim la 16.00, chiar fara (prea multe) comentarii: You rule, lads! Asa, pe scurt, ca's rupt: da'...tocmai ce'am zis. DWC CT is cool Link to comment
dreamlike Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 ... si cum eu chiar nu-mi doresc sa fiu pagubit de prezenta pitoreasca a prietenului Immortal si cum sezonul de plaja, baie, bere, fetite topless si fitze maxime bate la usa, propunsa ne intalnim joia seara (ne hotaram asupra orei) precum Cenaclul Flacara pe vremea cand Paunescu era un fel de Andrei Gheorghe al zilelor noastre (adica nu e cu puterea da-i pupa'n dos). Amatori? Pareri? Propuneri? Link to comment
Scoop Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 imi convine joi da undeva pe seara cam pe la 19:00, Link to comment
Immortal Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Martea sau Joia sunt numai al prietenului meu, dreamlike'ul Link to comment
DarkDogg Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Daca se muta intalnirea joia sau in cursul saptamanii eu sigur nu am cum sa mai vin ca sunt ocupat cu serviciul.Asa ca...votez sa ramana tot sambata Link to comment
sebian Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 propunsa ne intalnim joia seara Amatori? Pareri? Propuneri? "> atunci o sa ne vedem de doua ori pe an, in concediu Link to comment
ToPser Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 daca se muta joi , nici noi nu avem cum sa venim... care e motivu ? lasati sambata sa poata venii tot omu... Link to comment
mike.omega Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 (edited) Bre nene! De ce tre sa se muleze 10 membri dupa 1?! Imi pare rau pentru amicul Immortal ca incepe munca la 6 insa poate veni ca sapt trecuta la 4 si la 5:30 sa-si ia zborul spre tastatura. Iar sezonul de plaja poate fi amanat pentru dimineatza, ziua urmatoare, ziua precedenta, nu cred ca in plaja stam noi PS: a vazut careva pe forum pe vreunu cu Cielo alb, ceva cu CLC la nr ca a trecut aseara prin fata casei si se uita cam lung, data viitoare daca nu spune cine e ne suparam Edited June 4, 2007 by mike.omega Link to comment
sebian Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 bre, eu il cam inteleg pe om, mai ales daca ai aceeasi culoare la casa si nu ai revopsit-o Link to comment
free_spirit Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Salutare !! Nu intelegeam ce era cu "joia" si-am luat tot topicul de la cap la coada ca sa inteleg. Hmmm, dupa cum vad, parerile sunt impartite si dupa cum se"arata" situatia, eu cred ca tot sambata va ramane batuta in cuie, intalnirea noastra.Eu unul, n-am nici un stress cu ziua desfasurarii, dar cum unii mai muncesc pana seara tarziu si cateodata si in weekend, nu vad ce sanse ar fi sa fie schimbata ziua de intalnire. Ma rog, eu mi-am spus doar parerea iar pentru cei care au decizia in directia asta, am sa-i rog sa nu tina cont de ea. Da' am si eu o intrebare: cum ramane cu schimbarea locatiei??? Adica sa mergem si pe la Topseri , la Medgidia, si pe la mine pe la Olimp si tot asa. Ehh?? Respect ! Link to comment
Recommended Posts