mike.omega Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Pai hai sa facem propuneri! Eu spre rusinea mea nu stiu zonele atat de bine a.i. sa spun ne vedem in Olimp la x sau in Medgidia la y asa va astept pe voi sa vad ce ziceti Link to comment
gmT** Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Eu votez pentru a ne intalni in Medgidia. Urmeaza o perioada de vreo doua saptamani in care voi croi asfaltul pe acolo, ma rog, daca se poate numi asfalt. P.S. Iar mi`am pus folie, pe toate geamurilor [dark black]. foarte putina vizibilitate noaptea, dar n`o dau jos ... poate doar in cazuri "extreme" Link to comment
Immortal Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 In cazul asta, eu voi fi absent la toate meetingurile desfasurate in afara CTei pentru urmatoarele 4-8saptamani, in schimb, sper sa reusesc sa apar macar cate'o ora cand ne intalnim in CT. Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Stimati domni , daca tot sunteti si nehotarati si indecisi in privinta zilei si locului de intalnire as avea eu un sfat ,,prietenesc".Veniti la Tulcea , in ce zi si la ce ora doriti , sunteti si bine primiti , aveti si loc , nu deranjati nici persoanele care se ,, prajesc " la soare .E OK ? P. S. Si abia reusesc sa va cunosc si eu. NO COMMENT Link to comment
free_spirit Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) Corect ! Nu, serios acum, sambata este o zi absolut normala pentru asa ceva. Chiar si in alte..."garnizoane" ,tot sambata s-ar putea face asa ceva . Deci , parerea mea (si a tuturor vad), este sa ramana asa cum era.(Spre bucuria Immortal-ului ) )"> Edited June 4, 2007 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Nu o luati ca pe un afront, insa, spre deosebire de Immortal, asa cum lipsiti de la intalniri sambata puteti lipsi si joia, nu e nici o problema. Cred ca singura problema ar fi cu Topserii (atata timp cat pe FreeSpirit nu-l deranjeaza) care, intr-un timp, erau nelipsiti de la intalniri, insa in ultimul timp ... ori ca am mai lipsit eu, in ultimele doua saptamani, ori ne cam ocolesc. Cat priveste partea cu intalnirea la ora 16, pe timp de vara, eu unul, nu prea as fi dispus sa-mi sacrific jumatate din weekend pentru a ma intalni (chiar daca imi face placere) cu 2-3 baieti. Dupa cum stiti de anul trecut, mutarea intalnirii sambata undeva la ora 19 inseamna participarea si a colegilor aflati in concediu la mare (cu familii, cu copii) asa cum s-a intamplat cand, la un moment dat erau mai multi bucuresteni la "sedinta". Partea cu intalnirile "in provincie", s-a mai discutat si nu s-a materializat nimic. Mie mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim la Medgidia, Cernavoda, Olimp, Neptun, Cobadin, Dorobantu, Ceamurlia, Cuza Voda, Castelu, Nicolae Balcescu sau oriunde e prezenta miscarea dwc. Link to comment
mike.omega Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Asa ca hai sa concluzionam Avand in vedere ca numai 4-5 membri ofera prezenta constanta la intalnirea DWC, programarea intalnirii se va face dupa nevoile si posibilitatilor acestora. Mai precis, intalnirea ramane la ora 16:00, pentru a-i oferi si lui Immortal o sansa sa iasa in lume ( ) urmand ca in viitorul apropiat sa ne mai gandim ce si cum facem Link to comment
Immortal Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Serios acum, faceti cum credeti mai bine. Nu tre' sa sufere Sebianu' sau Topseru' ca lucrez eu sambata. Eu am sa vin, ca si pana acum, cand...pot. Mai mult de atat n-am cum sa fac. NB: Sebiane, da' acuma, serios, sambata vii mai mult de 2sapt/an? Link to comment
mike.omega Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Iti zic eu ca nea Sebianu este omniprezent la orice intalnire vrea el )"> Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Sebian said: Pot sa-ti zic...Filip Contra? Daca tu atat ai inteles din prietenia noastra ... sau esti fan al echipei nationale (ca tot avem meci poimaine)? Link to comment
Scoop Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Si eu as recomanda tot sambata sa ramana si in semn de solidaritate pt colegul nostru muncitor sa ramana la 16:00, despre iesirile in provincie are trebui sa ne intalnim membri din cta undeva si sa plecam toti impreuna ca daca spuneti ne intalnim in parcarea cutare din medgidia eu personal as fi in plop PS: Imorta nu poti sa ceri colegului tau indian sa-ti tina locul sambata cateva ore? Link to comment
Immortal Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 De putut, as putea, de vrut, nici vorba Lads, please, chill. Deja ma simt vinovat Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Asta e si scopul . Nu puteai sa-ti gasesti si tu un serviciu de om normal? Link to comment
Immortal Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Toate serviciile de om normal plateau...normal Link to comment
sebian Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Propun excluderea din club a nemuritorului (daca tot s-a inceput cu propuneri exotice) si acceptarea lui inapoi cand va deveni muritor. Link to comment
MCojo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 (edited) Mai bine ii taiem capul sa vedem daca intradevar este nemuritor.../ Edited June 6, 2007 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted June 6, 2007 Author Share Posted June 6, 2007 Nu nu! Propun sa-i taiem din salariu! Sa vezi atunci ce muritor devine Link to comment
alin.giga Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 salutari la toata lumea . am reusit si eu sa apar sambata 02.06.07 la intalnire si ...surpriza nu era nici o masina daewoo pe acolo deci am banuit eu ca toata lumea pleacse din moment ce era ora 17.07 atunci cind am ajuns eu . daca se poate imi doresc si eu sa stiu exact ora la care se tin aceste intalniri .(se vehiculeaza mai multe ore pe aici cind 17 cind 16 )si daca se poate un nr de tel al unui membru care vine la aceste intalniri sa pot suna si eu pe cineva in cazul in care nu reusesc sa gasesc pe nimeni mai ales ca nu am cunoscut INCA pe nimeni din acest club . Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Domnilor, parca imi vine uneori , sa plang ,cand citesc vestile ,, dezastruoase " despre intalnirile ,, esuate", pe care nu prea le mai aveti in ultimul timp . Eu unul , chiar nu sunt in masura si nici nu vreau sa critic pe nimeni pentru faptul ca intalnirile sunt in mare parte formate din 2-3 membri , insa se pare ca fiecare , incearca sa gaseasca fel de fel de tertipuri si subrefugii , pentru situatia creata . Cred ca ,chestiile gen ora 16 nu 17 , joi nu sambata, Cernobal nu Constanta , nu sunt decat simple ,, formalitati " de intimidare a adversarului si o scuza ,, legala" de neparticipare la aceste adunari . Va rog INSISTENT sa nu ma judecati gresit si sa incercati sa va dati seama ca nu vreau decat sa va fac pe domniile voastre , sa va intrebati : oare ce nu merge in afacerea noastra ? Cand am fost eu la o ,,adunare generala " mai exact pe 17 martie a.c. , am ramas placut surprins sa constat o prezenta numeroasa zic eu ( 15-20 persoane ) si subiecte suficiente de discutie . Acum ceva se intampla , dar ce ? Ramane ca numai cei mai ,, fani " dintre participantii la aceste evenimente sa afle raspunsul . Cu respect P D F Link to comment
gmT** Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 (edited) Intalnire DWCC, miercuri seara, ora 19.30 - Medgidia - Eu si Junioru` ! Rog a se observa dark black`ul ce acopera toate geamurile laterale ! Edited June 6, 2007 by gmT** Link to comment
dreamlike Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 pacuraru daniel-florin said: Domnilor, parca imi vine uneori , sa plang ,cand citesc vestile ,, dezastruoase " despre intalnirile ,, esuate", pe care nu prea le mai aveti in ultimul timp . Eu unul , chiar nu sunt in masura si nici nu vreau sa critic pe nimeni pentru faptul ca intalnirile sunt in mare parte formate din 2-3 membri , insa se pare ca fiecare , incearca sa gaseasca fel de fel de tertipuri si subrefugii , pentru situatia creata . Stai linistit Daniel, intalnirile in Constanta au loc conform planificarii, iar daca cineva nu reuseste sa ajunga sau nu ii face placere sa participe, nu e un capat de tara. Te mai asteptam intr-o zi si o sa te convingi ca nu sunt doar 2-3 membrii (asta am zis-o eu sa fiu rautacios ). Cat priveste ora si locul, acestea sunt foarte bine cunoscute dar se face caterinca pe aici pentru a nu se inflitra dusmanii (ingineri de service, dealeri auto, vanzatori de credite sau operatori de leasing) in club. Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 OK mr. dreamlike , sunt bucuros ca totusi treaba e buna pe acolo si imi doresc sincer sa va mai ,, vizitez" , insa imi este destul de greu , totusi v-as fi recunoscator daca veti anunta la timp eventualele schimbari de program , ca nu se stie cand imi ,, tuna " prin cap sa va plictisesc si eu si ... pacuraru daniel-florin said: OK mr. dreamlike , sunt bucuros ca totusi treaba e buna pe acolo si imi doresc sincer sa va mai ,, vizitez" , insa imi este destul de greu , totusi v-as fi recunoscator daca veti anunta la timp eventualele schimbari de program , ca nu se stie cand imi ,, tuna " prin cap sa va plictisesc si eu si ... P.S. Interesanta ora la care mi-ati raspuns Imi pare rau domnilor , iar am ,, butonat " gresit si am facut o gafa . SORRY Link to comment
free_spirit Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Salutare !! @ GMT & Topseru' mic - Bravo nenicilor !!!! BRAVO !!! "Ticalosii" vostrii m-au umplut de incantare si mi-au adus aminte de vremea cand aveam si eu unul. M-am gandit si eu la oarece folii, dar parca nu vreau chiar asa de negre.Daca aveti vreo sursa, pana la urma, chiar si una autorizata, m-as gandi la o aplicare de folie ceva mai deschisa,dar care sa-mi poata oferi macar minimul de discretie. N-am ajuns la Medgidia ca-s student batran si sunt in sesiune( )"> ), dar poate dam ochi pe la C-ta intr-un weekend, ca mie unu' chiar imi lipseste un frappe . Respect. P.S. pentru restul lumii- Nu vi se pare ca se discuta prea mult pe alte subiecte decat despre masini? Link to comment
VECTOR Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 free_spirit said: Nu vi se pare ca se discuta prea mult pe alte subiecte decat despre masini? Corect. Hai sa vorbim de examene. Cum a mers azi? Link to comment
Recommended Posts