ToPser Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 traiasca off-topicul domle.... )) Link to comment
alinus Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Salutare tuturor...in acest wk sint la mare...e vreo intalnire ceva simbata seara in Constanta? Vine cineva la camping? Link to comment
mike.omega Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 (edited) Noi ne intalnim in oras la o cafenea, de fapt in fata cafenelei la ora 16:00, era pe aici pe undeva o harta, daca nu, pana diseara pot posta indrumare despre cum sa ajungi din Mamaia la fata locului PS: pt intalnirea de sapt asta avem topic separat Edited June 8, 2007 by mike.omega Link to comment
aXeL.ViX Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Salutare ! am revenit si eu prin peisaj si vroiam sa le zic celor mai carcotasi care au zis despre unii membrii ca nu vin / ca au venit doar de cateva ori ca unii mai au si altele de facut (ex.facultate, munca, probleme, caine, pisica etc.) si daca au lipsit la cateva intalniri nu inseamna ca nu mai vin. Cat despre intalnire, mai are loc sambata sau s-a mutat ? Nu de alta dar saptamana asta intre un examen si o plimbare o sa vin si eu cu promisiunea ca de saptamana viitoare (terminarea stresiunii) o sa incerc sa nu mai lipsesc.Bafta ! Link to comment
mike.omega Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 Normal! Maine(adica sambata) ora 16:00 acolo unde ai mai venit Link to comment
DarkDogg Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 (edited) Sambata seara iar lucreeeeezz! Sa mor nu alta de ciuda! Parca e ca un facut ca nu pot sa imi "arat" si eu masina proaspat reparata pe la diferiti mecanici (nu am poze ca am fost ocupat cu alergatura ce se impune daca nu ai CASCO facut la timp) Edited June 8, 2007 by DarkDogg Link to comment
Recommended Posts