Dobrescu Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ...si de ce nu si autofotbal? www.sbz.ro impreuna cu www.motociclism.ro, respectiv Denis si Dobrescu, au placerea sa va invite (a se citi sa va provoace) la o partida de fotbal. Daca voi inca va mai dati cu masinile voastre (nu ca v-ar placea, o faceti de nevoie.. sic!) noi nu prea ne mai putem da cu motoarele, asa ca ne mentinem in forma (fizic si spiritual) jucand fotbal... Mai multe informatii: http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=3747 sau http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...showtopic=12252 Asadar Woo, manusa e la tine... Link to comment
iuzar Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Dobrescule, esti sigur ca stii ce faci?...suntem vreo 2 fosti rugbysti pe aici... 8) Link to comment
Dobrescu Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Dobrescule, esti sigur ca stii ce faci?...suntem vreo 2 fosti rugbysti pe aici... 8) Vezi, asta e diferenta intre motociclisti si automobilisti... sunteti masivi lenti! Lasa gargara si sa vedem cati ajungeti in teren... Link to comment
NFS Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Mai degraba sa vedem citi mai iesim de pe teren! Link to comment
pixelconscious Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 uraaaa :urale: excelenta idee Dobrescu, multumim mult pentru invitatie si sper sa o putem onora :-D asadar, stimati forumisti daewoo propun sa alcatuim echipa care va infrunta cele doua reprezentante moto! desi am ceva probleme cu federatia de fotbal din burkina faso (am fost prins inspirand praful de pe tusa) ma declar portar in echipa woo Link to comment
ovidiuc Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Bey ca un mare fan fotbal,pe langa cel de miercuri,pe care il joc,ar mai merge unul.Dar ma bat cu Pixel ca si eu tot cu poarta ma ocup.Asa ca vom face prin rotatie(oricum eu martea nu pot).So portari avem,in camp cine joaca? Link to comment
VIPER Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Io mi-am luat bocanci noi, asa ca fundas dreapta scrie pe mine!!! A, trebuia sa mentionez ca sunt bocanci de iarna? Si ca lozinca mea este "pe aici nu se trece"? Link to comment
iuzar Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 ...iar eu fundas stinga...dupa ce am fost uvertura ... Link to comment
Satori Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 eu sunt sef de galerie pe motiv de antitalent Link to comment
FLEX Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ca un facut, eu tot pe dreapta si tot fundas ... si tot rupator Din pacate, la ora aia e imposibil pentru mine si n-am nici o farima de echipament. Hai WOOCLUB! (fac galerie pe internet, ce am ajuns ... ) Link to comment
Dobrescu Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Gargara! O sa va ucidem! Ma mir ca aveti curaj sa va prezentati pe gazon. Luati-va patura, ca banca e cam tare si o sa stati destul! Link to comment
Shenck Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Daca schimbati forma balonului joc in lina 1. daca nu il ajut pe Satori Link to comment
alx Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 io-s pilier... cand o veni zapada e cel mai marfa... o miutza... Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 M-as baga si eu, cat ca sunt varza rau. Pana si Mutu "ma face" pe mine. Dar sa fie in uichend nu in zilele saptamanii ca nu prea am timp. Link to comment
VAXXi Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Mesaj de la motociclişti: S-A SCHIMBAT LOCATIA SI ORA! NE VEDEM LA ORA 19:30 in parcarea de la BILLA FLOREASCA!!! Link to comment
VAXXi Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Azi, evident. Am înţeles că se va ţine în fiecare marţi şi joi. Link to comment
NFS Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Evident auzi!?!? :? Pai ati scris pe undeva pe aici chestia asta? A trebuit sa ma duc pe site la moto ca sa vad!!! Si de la noi cine vine? Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Etapa a doua: duminica 14 noiembrie, la ora 12, la baza de langa Billa Floreasca (directia Pipera), cam dupa benzinaria AGIP. Link to comment
Recommended Posts