Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

Eu merg cam in fiecare duminica seara in parcarea de la dan paltinisanu langa mcdonalds. Ma intalnesc cu niste prieteni olcitisti, baieti calumea. In caz de e cineva interesat.. sunteti bineveniti.

PS: parcarea e peste strada e RDS si fostul UPC.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt si eu interesat de organizarea de intalniri in Timisoara, chiar si cu membrii altor cluburi.

Am cautat dupa localitate si am gasit 7 pagini cu membrii din Timisoara, aproximativ 140 memebrii.

@Venom, la ce ora?

Edited by c0pilu

Duminica, 24 iunie, pe la ora 21 erau trei baieti cu oltcit-uri. Am intrat doar sa-i salut, oricum nu puteam sa stau atunci. Poate data viitoare...

Edited by c0pilu

De asta am zis sa ne contactam inainte, a fost perioada licentelor, lipseau si de la ei, sunt vreo 7-8 olcitisti. M-au anuntat ca m-a cautat cineva :) Cand poti sa vii sigur lasa un msg aici si ne vedem.

Edited by Venom
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Deci pana la urma ramane pe duminica sau schimbati ziua? sa stiu si eu asa ca idee, tocmai duminica asta am fost prin zona si inca mai sunt si in seara asta, dar maine dimineata decolez catre brasov, mi`ar fi facut placere sa particip la o locala de a banatenilor :) cine stie poate pe viitor.

• 1 month later...

Will do, eu vin. Stabilim un loc de intalnire si o ora ;) Se mai baga cineva?

La stadionul Dan paltinisanu, ca avem locuri de parcat masinile, si e si un barulet pe aproape :D

Edited by Venom

Eu zic sambata la ora 18:00, prin imprejurimile intrarii in stadionul Dan Paltinisanu. Daca nu e cineva deacord, sa zica aici sa stabilim o ora convenabila pentru toti, nu de alta, dar intalnirea e poimaine si cam intram in criza de timp :)

Prezent si eu :P dar stabiliti o ora mai exacta :P Si..ar mai fi ok si la olimpia :D unde veneau autocarele inainte...(asta daca e meci! ca...daca nu, e ok la stadion...ca se strang si cei de la RR)

Edited by luisspeed

Da, este meci sambata seara de la 20:30, Poli-Dinamo - eu cred ca si olimpia este prea aproape de zona de "conflict" si ar fi aiurea sa terminam intalnirea cu table indoite inainte/dupa meci.