Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ighen pe 19 la ora 19

devnulla said:
Intrebare "de informare" : mai ar fi cineva cu sotie ? sa vad - vin cu sau fara sotie :)

vor mai fi vin si eu cu viitoarea sotie > :) membra a clubului de altfel, dar care nu e trecuta pe lista

in momentul de fata lista sta in felul urmaritor :

1.elprypas

2.iustinian19

3.bogdantm

4.adenepenthe

5.Venom

6.devnulla

Eu oricum trebuie sa curat asa un pic, daca totul e ok (programarea), vineri ma prezint la revizia de 12 luni (10.000 km). Habar nu am cum sa conving pe astia sa-mi schimbe uleiul de cutie fara ca in urma sa ma trateze ca pe un "destept parvenit"....

in cazul care ploua nu va speriati o sa gasim o locatie unde sa ne refugie, o bodega ceva(adica bar, restaurant ori orice alta locatie ce ne poate adaposti de ploaie si unde putem desfasura activitati cultural educative de ..)

Venom said:
Cred ca vin cu masina murdara, ca cica ploua maine. So.. speram ca pe seara sa nu ploua...

nu te agita prea tare caci mai murdara ca a mea nu este pe pariu :D > :)

asta inseamna ca trebuie sa ne inarmam cu aparate de photographiat si reportophoane, chestia asta nu este de pierdut o trecem la prima pagina a primei intalniri de pe aci, adica la harhiva cum ar zice cineva :P

Edited by elprypas
  elprypas said:

ighen pe 19 la ora 19

vor mai fi vin si eu cu viitoarea sotie > :) membra a clubului de altfel, dar care nu e trecuta pe lista

in momentul de fata lista sta in felul urmaritor :

1.elprypas

2.iustinian19

3.bogdantm

4.adenepenthe

5.Venom

6.devnulla

7.buburuza_mondiala

acum e trecuta pe lista si cea pentru care te-ai mutat la Timisoara... > :) > :) > :) > :)