Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ighen pe 19 la ora 19

Intrebare "de informare" : mai ar fi cineva cu sotie ? sa vad - vin cu sau fara sotie :)

vor mai fi vin si eu cu viitoarea sotie > :) membra a clubului de altfel, dar care nu e trecuta pe lista

in momentul de fata lista sta in felul urmaritor :

1.elprypas

2.iustinian19

3.bogdantm

4.adenepenthe

5.Venom

6.devnulla

Eu oricum trebuie sa curat asa un pic, daca totul e ok (programarea), vineri ma prezint la revizia de 12 luni (10.000 km). Habar nu am cum sa conving pe astia sa-mi schimbe uleiul de cutie fara ca in urma sa ma trateze ca pe un "destept parvenit"....

in cazul care ploua nu va speriati o sa gasim o locatie unde sa ne refugie, o bodega ceva(adica bar, restaurant ori orice alta locatie ce ne poate adaposti de ploaie si unde putem desfasura activitati cultural educative de ..)

Cred ca vin cu masina murdara, ca cica ploua maine. So.. speram ca pe seara sa nu ploua...

nu te agita prea tare caci mai murdara ca a mea nu este pe pariu :D > :)

asta inseamna ca trebuie sa ne inarmam cu aparate de photographiat si reportophoane, chestia asta nu este de pierdut o trecem la prima pagina a primei intalniri de pe aci, adica la harhiva cum ar zice cineva :P

Edited by elprypas

ighen pe 19 la ora 19

vor mai fi vin si eu cu viitoarea sotie > :) membra a clubului de altfel, dar care nu e trecuta pe lista

in momentul de fata lista sta in felul urmaritor :

1.elprypas

2.iustinian19

3.bogdantm

4.adenepenthe

5.Venom

6.devnulla

7.buburuza_mondiala

acum e trecuta pe lista si cea pentru care te-ai mutat la Timisoara... > :) > :) > :) > :)