Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

Parcarea e cu plata indiferent de ora. Fara plata putem sta langa stadion, in partea cu Nova Tim, Pe acolo cred ca e si intalnirea Opel tot joi dupamasa. O alta varianta ar fi la Billa in parcare (Rebreanu), e destul loc si pana la 22.00 nu cred ca ne are nimeni treaba.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1.elprypas

2.iustinian19

3.bogdantm

4.adenepenthe

5.Venom

6.devnulla

7.buburuza_mondiala

8.c0pilu

-------------------------

In caz ca nu apuca lumea sa vad postul, ramane tot acolo, va uitati de un Tico argintiu (c0pilu) si un Aygo albastru deschis (Venom). Vedem cum ne 'avariem' prin zona (daca nu gasim loc de parcare) pana se strange lumea, dupa care ne mutam undeva unde sa avem loc.

ma supar dezumflu o roata si o las pe avarii pana veniti toti si am gasit usor loc de parcare.

incerc sa ma dezgrop din nenorocitele astea de foi de parcurs ca sa pot pleca la 18 de la lucru :) indif de situatie ora si locatia raman stabilite :D

deci azi 19.06 ora 19 intre Mol si OMV. ;) pana atunci drive safe sau cum s`o zice :P

Am ajuns si eu acasa cu bine acum vreo 30 de minute, ca am facut o mica oprire in centru la McDonald's sa imbuc ceva ca halucinam de foame. Raportez ca inghetata e OK (cel putin ce am luat eu : cirese si caramel) deoarece nu au aparut niciun fel de semne mai mult sau mai putin fiziologice. :)

Intalnirea a fost foarte OK tinand cont ca e prima pe TM si sper sa continuam la fel. Chiar m-am gandit sa incerc sa va tin companie la fiecare 2 saptamani, deoarece nu prea e posibil sa ajung prin TM in fiecare saptamana :(

Incheiat raportul,

MAVERICK_SS

Cum a fost prima intalnire? Sper sa vin la urmatoarele, sa se termine odata examenele astea. Eu fac parte si din Peugeot Club, noi acolo tinem intalniri impreuna cu cei de la Arad, cam o data sau de 2 ori pe luna, inainte tineam la Mall, si odata tinem la Timisoara odata la Arad :)

raportam si eu pana acum nu au aparut nici un fel de semne adverse ale inghetati ceea ce sper sa impartasiti si restul aceleasi chestii, in schimb am ragusit.

O intalnire super peste asteptari. S`au discutat urmatoare pct de pe ordinea de zii:

1. locatia si ora de intalnire ramane in parcarea de la stadion dupa orele 19:00 in fiecare joi, in zilele ce nu ne permit stationarea in parcare din motive meteorologice ne v`om refugia intr`o locatie ce s`e stabileste la fata locului.

2. s`a alcatuit o lista de prim ajutor in caz de urgenta unde fiecare si`a trecut id de mess + nr de telefon (urmeaza zilele astea sa o centralizez, spre rusinea mea aseara nu am mai fost in stare)

3. s`a manacat inghetata de la masina ca in desenele acelea animate cand trece dubita cu capu de clovn pe ea si se vinde inghetata cornet.

Doamnele ce n`au insotit au facut o incursiune la Mcdolar pt o mica discutie ca intre femei iar restul a ramas in parcare admirand frumusetile naturale ale patriei.

La cateva locuri de parcare mai jos erau si baieti de la OpelClub care spre deosebire de noi sunt mai galagiosi lasanduse cu liniute si urme adanci in asfalt... de aici si concluzia ce s`a auzit din multime cei de la opel schimba cauciucurie mai des ca noi :)

Din pacate acele multe aparate foto ce s`au anuntat au lipsit cu desavarsire drept urmare nu sunt marturii de la intalnire.

pana acum cam atat o sa revenim cu detalii mai incolo

Ps. daca nu intelegeti mai nimic din ceea ce am relatat nu va chinuiti ca nici eu nu inteleg nimic :) ) e mult prea de dimineata.

Fost ok intalnirea, discutii diverse. Dar, suntem abia la inceput, mai trebuie sa ne si cunoastem ceva mai bine.

Deocamdata nu sunt reactii adverse la inghetata. Sper. Aia de vanilie cel putin a fost ok :D

Masinile au fost variate, matiz, tico, cielo, si un chevy. Si a mea.

Data viitoare poate mergem la un suc undeva ;)

Salutare,

A fost OK, eu cred ca putem si mai mult data viitoare. Din pacate mi-am uitat autocolantele pe masina cand am plecat. Am o intrebare: exista si alte modele mai noi de autocolante de ex cum are elprypas la logo? pentru ca eu as vrea, sau putem discuta data viitoare cum sa facem altele.

Pana joi sa umplem lista de prezenta.

1. mafia_omi prezent

Nu promit nimic acum, prea devreme de spus. Saptamana viitoare o sa fie super aglomerata pentru mine, licenta + aglomerat la lucru. Daca nu o sa fiu la lucru, o sa vin. O sa ma trec pe lista cand o sa stiu sigur, programul meu la lucru variaza intre 8 dimineata si 8 seara so... vedem :)

ciao. a fost super intalnirea pentru prima data. urmatoarele sigur vor fi mai interesante. inghetata ok. da' tot mai buna-i berea! :) ) sper sa fim mai multi data viitoare...si cu poze.pana atunci multi km fara evenimente

Salutare,

A fost OK, eu cred ca putem si mai mult data viitoare. Din pacate mi-am uitat autocolantele pe masina cand am plecat. Am o intrebare: exista si alte modele mai noi de autocolante de ex cum are elprypas la logo? pentru ca eu as vrea, sau putem discuta data viitoare cum sa facem altele.

Pana joi sa umplem lista de prezenta.

1. mafia_omi prezent

chestia asta o putem discuta la intalnirea de joi dupa ce cer acordul de drept al producatorului logoului, nu vreau sa fiu acuzat de piraterie si furt de inteligenta eu doar folosesc ce a produs altcineva.

1. mafia_omi

2. Elprypas & Buburuza_Mondiala

Eh, nu stiu daca ar trebui sa o dam in 'clubu daewoo chevrolet care sunt dusi de neveste acasa' dar nu se stie niciodata... :D

Se aproba propunerea, si se trece pe ordinea de zii pt intalnirea din data 25.06.08,dar, asa cum era normal trebuia sa existe si asa ceva, conditia este ca nevestele sa doreasca sa ne duca acasa, macar odata pe saptamana

Edited by elprypas

Din pacate nu mai pot ajunge joi la locala din motive ce tin strict de job dar sapt viitoare promit solemn ca o sa fiu prezent in caz contrar platesc penalizari constand in inghetata italiana de la dubita.

Deci prezenta pentru joi 26.06 :)

1. mafia_omi

2. bogdantm

me& Buburuza saptamana asta sarim peste intalnirea locala din pricina lansari noului Honda Accord, lansare de care ma ocup si la care trebuie sa fiu prezent

me& Buburuza saptamana asta sarim peste intalnirea locala din pricina lansari noului Honda Accord, lansare de care ma ocup si la care trebuie sa fiu prezent

Pai atunci hai ca venim si noi la lansare :P