Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu zic ca un loc perfect de intalnire ar fi la Politehnica, sau Vest, pentru ca e weekend si din cate am vazut e loc de parcare. De acolo, vedem unde mergem la o cafea daca e, daca nu, ramanem acolo.

Deci.. ziceti unde e mai bine, Poli sau Vest? Ora 18:00.

Eu votez pentru Poli (parcarea din fata facultatilor, de pe Vasile parvan).

PS: elprypas: :(

Edited by Venom
cu pararere de rau nu mai am cum sa ajung :( nu mi`au terminat masina si nu mai ajung in tm :( distractie placuta

Bravo bre. Bine ca taci din gura si nu zici. :P Daca te asteptam p'acolo? :D

In alta ordine de idei, m-as prezenta si eu la o mica intalnire :) , problema e ca ajug numai duminica la Timisoara.

Na eu nu stiu, mie imi e indiferent, ori sambata sau duminica, dar sa stiu ceva sigur, sa nu ma trezesc singur la poli in fata, ca la un examen de acu 3 ani :D

Na, deci e ori vest, ori poli, maine la 18:00. Astept si alte pareri, daca e, putem sa decalam pe duminica (cu toate ca duminica lumea se mai odihneste, sta cu familia etc).

Pentru mine nu are rost sa schimbati ziua intalnirii. Deocamdata nu stiu sigur cat voi sta in Timisoara si cat timp liber voi avea. Adevarul e ca mi-ar fi placut sa va intalnesc. :) Dar timpul nu e pierdut :D Vara asta cred ca am sa mai ajung pe la voi. :)

Cica simbata si duminica Honda organizeaza un mini test drive cu mai multe modele (orele 10-17). Un precin mi-a dat mai multe invitatii, doritorii sa dea PM la mine.

In rest mi-e indiferenta ziua intilnirii sau locatia, pot veni oricind dupa ora 18.

Bravo bre. Bine ca taci din gura si nu zici. :P Daca te asteptam p'acolo? :D

In alta ordine de idei, m-as prezenta si eu la o mica intalnire :) , problema e ca ajug numai duminica la Timisoara.

AM incercat sa iau legatura cu tine dar ultimele 2 zile am fost intr`o agitatie continua cand am avut ragaz nu erai online :( scuzele de rigoare,

Salut! Nu-s chiar nou pe aici cu toate ca n-am scris pe forum inca. Laudabila intentia unei intalniri. Ar fi multe de spus , idei de schimbat bla bla, dar se pare ca e greu de stabilit o data in comun. Eu as zice sa incercam sambata si duminica ...de ex. sambata mai taraziu sa iese lumea de la munca , iar duminica nu chiar atat de tarziu. Sa fixam orele si gata...cine vine e bine venit si gata. Trebuie sparta gheata intr-un fel.Locatia ar trebui precizata clar, un loc unde sa se poata parca in liniste.

• 1 month later...

E ok joi dar sa nu fie la stadionul 1 Mai ca e full acolo. Hai sa gasim alt loc: eu am 3 propuneri: 1. Parcare Muzeul satului ; 2. Parcare strandul tineretului; 3. stadionul CFR in spatele garii de N

Astept raspunsuri.

muzeul satului e cumva acolo la padurea verde?

sa vdm ce alte propuneri exista, oricum prima intalnire va ramane pe sapt viitoare joi la ora stabilita poate pana atunci vom mai primi propuneri de locatii si vom hotara aspura unui.

asteptam pareri.

incep lista pt sapt viitoare :

1. elprypas +1

Edited by elprypas
muzeul satului e cumva acolo la padurea verde?

sa vdm ce alte propuneri exista, oricum prima intalnire va ramane pe sapt viitoare joi la ora stabilita poate pana atunci vom mai primi propuneri de locatii si vom hotara aspura unui.

asteptam pareri.

incep lista pt sapt viitoare :

1. elprypas +1

2. mafia_omi

Mobilizare generala incapand de joi asta ora 19 -19:30 locatia parcarea dintre mol si omv de la judetean( langa Mcdonalt`s) ! Va asteptam.

De data asta este pe bune :D

1. elprypas