luisspeed Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 atunci...un loc bun e parcarea de la mall dupa ora de inchidere...cand ramane libera...sau...real.. Link to comment
elprypas Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 cu pararere de rau nu mai am cum sa ajung nu mi`au terminat masina si nu mai ajung in tm distractie placuta Link to comment
Venom Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 (edited) Eu zic ca un loc perfect de intalnire ar fi la Politehnica, sau Vest, pentru ca e weekend si din cate am vazut e loc de parcare. De acolo, vedem unde mergem la o cafea daca e, daca nu, ramanem acolo. Deci.. ziceti unde e mai bine, Poli sau Vest? Ora 18:00. Eu votez pentru Poli (parcarea din fata facultatilor, de pe Vasile parvan). PS: elprypas: Edited April 11, 2008 by Venom Link to comment
luisspeed Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Atunci sa fie in parcare la vest Link to comment
zeneseu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 cu pararere de rau nu mai am cum sa ajung nu mi`au terminat masina si nu mai ajung in tm distractie placuta Bravo bre. Bine ca taci din gura si nu zici. Daca te asteptam p'acolo? In alta ordine de idei, m-as prezenta si eu la o mica intalnire , problema e ca ajug numai duminica la Timisoara. Link to comment
Venom Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Na eu nu stiu, mie imi e indiferent, ori sambata sau duminica, dar sa stiu ceva sigur, sa nu ma trezesc singur la poli in fata, ca la un examen de acu 3 ani Na, deci e ori vest, ori poli, maine la 18:00. Astept si alte pareri, daca e, putem sa decalam pe duminica (cu toate ca duminica lumea se mai odihneste, sta cu familia etc). Link to comment
zeneseu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Pentru mine nu are rost sa schimbati ziua intalnirii. Deocamdata nu stiu sigur cat voi sta in Timisoara si cat timp liber voi avea. Adevarul e ca mi-ar fi placut sa va intalnesc. Dar timpul nu e pierdut Vara asta cred ca am sa mai ajung pe la voi. Link to comment
adenepenthe Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Cica simbata si duminica Honda organizeaza un mini test drive cu mai multe modele (orele 10-17). Un precin mi-a dat mai multe invitatii, doritorii sa dea PM la mine. In rest mi-e indiferenta ziua intilnirii sau locatia, pot veni oricind dupa ora 18. Link to comment
Venom Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Ramane stabilit, maine (sambata) de la 18:00, in parcarea din fata de la Politehnica. Link to comment
elprypas Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Bravo bre. Bine ca taci din gura si nu zici. Daca te asteptam p'acolo? In alta ordine de idei, m-as prezenta si eu la o mica intalnire , problema e ca ajug numai duminica la Timisoara. AM incercat sa iau legatura cu tine dar ultimele 2 zile am fost intr`o agitatie continua cand am avut ragaz nu erai online scuzele de rigoare, Link to comment
Venom Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 A fost fain, ne-am prezentat eu si c0pilu. Din nou. Link to comment
zeneseu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 De stiam, va invitam ieri la o cafea, ca tot am avut de omorat vreo 3 ore prin Timisoara. Link to comment
joseph Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Salut! Nu-s chiar nou pe aici cu toate ca n-am scris pe forum inca. Laudabila intentia unei intalniri. Ar fi multe de spus , idei de schimbat bla bla, dar se pare ca e greu de stabilit o data in comun. Eu as zice sa incercam sambata si duminica ...de ex. sambata mai taraziu sa iese lumea de la munca , iar duminica nu chiar atat de tarziu. Sa fixam orele si gata...cine vine e bine venit si gata. Trebuie sparta gheata intr-un fel.Locatia ar trebui precizata clar, un loc unde sa se poata parca in liniste. Link to comment
mafia_omi Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Astept sa gasesc pe cineva interesat de intalnire la TM ca sa mai impartim din intamplarile fiecaruia. Mersi. Link to comment
elprypas Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 propunere de intalnire asteptam idei. de data asta am sa fiu sigur prezent. Link to comment
puchi Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Bravos prietene .Acum ca ne parasii te dasi cu colegi Timisoreni. .Bine ai revenit.A si poze (nu uita),de-la mare sa ne scaldam si noi ochii. Link to comment
elprypas Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 inca nu am net acasa iar la munca nu prea am cum sa ma plimb cu ele. e destul de strict acualul loc de munca, dar cu prima ocazie vor aparea si pozele Link to comment
DjFear Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ceau, sunt si eu mai nou pe aici, ma rog, nu prea intru, am vazut ca faceti si intalniri, as fi si eu interesat Link to comment
elprypas Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 propunere de intalnire: in fiecare joi incepand cu orele 19:30 locul de intalnire ramane sa il hotaram asteptam propuneri. Link to comment
mafia_omi Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 E ok joi dar sa nu fie la stadionul 1 Mai ca e full acolo. Hai sa gasim alt loc: eu am 3 propuneri: 1. Parcare Muzeul satului ; 2. Parcare strandul tineretului; 3. stadionul CFR in spatele garii de N Astept raspunsuri. Link to comment
elprypas Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 (edited) muzeul satului e cumva acolo la padurea verde? sa vdm ce alte propuneri exista, oricum prima intalnire va ramane pe sapt viitoare joi la ora stabilita poate pana atunci vom mai primi propuneri de locatii si vom hotara aspura unui. asteptam pareri. incep lista pt sapt viitoare : 1. elprypas +1 Edited June 5, 2008 by elprypas Link to comment
mafia_omi Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 muzeul satului e cumva acolo la padurea verde? sa vdm ce alte propuneri exista, oricum prima intalnire va ramane pe sapt viitoare joi la ora stabilita poate pana atunci vom mai primi propuneri de locatii si vom hotara aspura unui. asteptam pareri. incep lista pt sapt viitoare : 1. elprypas +1 2. mafia_omi Link to comment
mafia_omi Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 nimeni nimik? nimeni nimik ? Link to comment
bogdantm Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 ceau, Vin si eu saptamana viitoare si propun muzeul satului . Link to comment
elprypas Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Mobilizare generala incapand de joi asta ora 19 -19:30 locatia parcarea dintre mol si omv de la judetean( langa Mcdonalt`s) ! Va asteptam. De data asta este pe bune 1. elprypas Link to comment
Recommended Posts