Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

a aparut o mica problema in legatura cu locatia intalniri noastre. din cate am aflat in perioada 4-6 iulie are loc un concert al nus careui cantaret pe stadionul paltinisanu drept urma aproximativ 75% din sanase sunt sa nu gasesim loc unde sa ne adunam si sa desfasuram. drept urmare sugerez schimarea locului de intalnire cu parcarea aceea noua de langa benzinaria baronu si euro hotel sau hotel2000 cum io zice.

a aparut o mica problema in legatura cu locatia intalniri noastre. din cate am aflat in perioada 4-6 iulie are loc un concert al nus careui cantaret pe stadionul paltinisanu drept urma aproximativ 75% din sanase sunt sa nu gasesim loc unde sa ne adunam si sa desfasuram. drept urmare sugerez schimarea locului de intalnire cu parcarea aceea noua de langa benzinaria baronu si euro hotel sau hotel2000 cum io zice.

Eu sunt la Arad maine (03.07) , dar voi face tot posibilul sa ajung sa ne vedem.

Si DA propunerea ta e ok , acolo nu este asa de multa lume ca si la stadion , dar nici inghetata nu ajunge :) )

sta careva prin circumvalatiunii/dacia/aradului/torontalului :D ?

mergi pe salajan si iei dreapta in piata badea cartan, unde trece tramvaiu? si acolo e lepa brena

e pe colt undeva un hotel mare mare? ala e cumva?

sta careva prin circumvalatiunii/dacia/aradului/torontalului :D ?

mergi pe salajan si iei dreapta in piata badea cartan, unde trece tramvaiu? si acolo e lepa brena

e pe colt undeva un hotel mare mare? ala e cumva?

baieti e simplu : mergeti pe lugojului si pe dreapta aproape de iesire este benzinaria Baron Oil, dupa ea faceti dreapta direct in parcare e mare o vedeti inainte de padurice. E parcarea de la strandul Tineretului la capatul firobuzului 17 de pe lugojului.

proaspat reintors in tm confirm prezenta din parcare la ora 19:00 in noua locatie. cat despre tabel nici acum nu am reusit sa il fac drept urmare predau diseara stafeta altcuiva am mapa sper in portbagaj.

Apropo de asta data va rog nu mai uitati acasa aparatele de capturat momente. pt a putea demonstra activitatile noastre cultural educationale.

Edited by elprypas

i`am trimis eu un pm cu nr meu de tel daca nu se descurca sa ma contacteze si il recuperez eu.

Si asa cum ziceam de azi avem sectiune separata pentru cominitatea din timisoara si asta multumita conducerii.

acestea fiind spuse sa trecem la cele intamplate azi 03.07.2008 la a 2 a intalnire locala a banatenilor

si de asta data numarul a fost surprinzator de mare comparativ cu lista initiala fapt ce nu face decat sa ma bucure, am avut si de acesta data un musafir de la arad cu un aveo sedan o frumusete de masina.

dupa ce n`am plictisi de stat in picioare am hotarat sa ne asezam si noi ca tot omu tihnit la o masa si sa sorbim dintr`un lichid hidratant.

de asta data s`au facut poze care sper sa apara cat de curand la vedere.

pe scurt o alta intalnire super reusita iar aceasta locatie unde ne`am intalnit in aceasta seara este ce`a mai potrivita iar incepand de sapt aceasca acolo ne vom intalni saptamanal.