bogdantm Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Subscriu la propunerea d-lui Venom o amnare pentru 03.07 . Pana atunci vine si eu cu masina noua Link to comment
elprypas Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 da cel mai bine hai sa o lasam pe sapt viitoare pana atunci pot sa termin si eu lista de urgenta si sa o trimit din mana in mana pana se complecteaza la toti. Link to comment
devnulla Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Salutare din Focsani ! Maine (joi) abia daca ajung la Timisoara pe la ora 22 in caz ideal (de trafic). Daca se amana pe sapt. viitoare, atunci ajung si eu la intalnire. Link to comment
elprypas Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 se deschide lista pt aceasta joi: data 03.07.2008 ora 19:00 19 si ceva 1. elprypas+Buburuza_mondiala Link to comment
c0pilu Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 joi: data 03.07.2008 ora 19:00 19 si ceva 1. elprypas+Buburuza_mondiala 2. c0pilu Link to comment
DjFear Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 joi: data 03.07.2008 ora 19:00 19 si ceva 1. elprypas+Buburuza_mondiala 2. c0pilu 3. DjFear Sper sa ajung de data asta Link to comment
danu2205 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Salut, am sa incerc sa fiu si eu pe acolo. Link to comment
elprypas Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 a aparut o mica problema in legatura cu locatia intalniri noastre. din cate am aflat in perioada 4-6 iulie are loc un concert al nus careui cantaret pe stadionul paltinisanu drept urma aproximativ 75% din sanase sunt sa nu gasesim loc unde sa ne adunam si sa desfasuram. drept urmare sugerez schimarea locului de intalnire cu parcarea aceea noua de langa benzinaria baronu si euro hotel sau hotel2000 cum io zice. Link to comment
bogdantm Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 a aparut o mica problema in legatura cu locatia intalniri noastre. din cate am aflat in perioada 4-6 iulie are loc un concert al nus careui cantaret pe stadionul paltinisanu drept urma aproximativ 75% din sanase sunt sa nu gasesim loc unde sa ne adunam si sa desfasuram. drept urmare sugerez schimarea locului de intalnire cu parcarea aceea noua de langa benzinaria baronu si euro hotel sau hotel2000 cum io zice. Eu sunt la Arad maine (03.07) , dar voi face tot posibilul sa ajung sa ne vedem. Si DA propunerea ta e ok , acolo nu este asa de multa lume ca si la stadion , dar nici inghetata nu ajunge ) Link to comment
elprypas Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Inghetata o sa o recuperam saptamana urmatoare, prin acele locuri sunt si alte metode de racorire Link to comment
DjFear Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Unde vine mai exact asta? e cumva prin complex? Link to comment
elprypas Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 cum vi din oras catre recas la benzinaria baronu dupa pizeria lepa brena faci dreapta si se vede pe stanga o parcare mare mai incolo. Link to comment
monty_77 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 joi: data 03.07.2008 ora 19:00 19 si ceva 1. elprypas+Buburuza_mondiala 2. c0pilu 3. DjFear 4. monty_77 Link to comment
DjFear Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 sta careva prin circumvalatiunii/dacia/aradului/torontalului ? mergi pe salajan si iei dreapta in piata badea cartan, unde trece tramvaiu? si acolo e lepa brena e pe colt undeva un hotel mare mare? ala e cumva? Link to comment
mafia_omi Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 sta careva prin circumvalatiunii/dacia/aradului/torontalului ?mergi pe salajan si iei dreapta in piata badea cartan, unde trece tramvaiu? si acolo e lepa brena e pe colt undeva un hotel mare mare? ala e cumva? baieti e simplu : mergeti pe lugojului si pe dreapta aproape de iesire este benzinaria Baron Oil, dupa ea faceti dreapta direct in parcare e mare o vedeti inainte de padurice. E parcarea de la strandul Tineretului la capatul firobuzului 17 de pe lugojului. Link to comment
buburuza_mondiala Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 eu n-o sa vin cu elprypas ...ratez si intalnirea asta...ceva obligatii aparute in ultimul moment pe care nu le pot anula/amana... Link to comment
elprypas Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) proaspat reintors in tm confirm prezenta din parcare la ora 19:00 in noua locatie. cat despre tabel nici acum nu am reusit sa il fac drept urmare predau diseara stafeta altcuiva am mapa sper in portbagaj. Apropo de asta data va rog nu mai uitati acasa aparatele de capturat momente. pt a putea demonstra activitatile noastre cultural educationale. Edited July 3, 2008 by elprypas Link to comment
devnulla Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Asa se pare ca o sa fiu pe drum sau cel putin impachetez pentru drum spre Brasov. De vineri+weekend trebuie sa fiu acolo... Link to comment
elprypas Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 asta nu te impiedica sa ne faci o vizita macar. Link to comment
wwillym Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Sper sa gasesc locatia... peste 15 20 min plec din Arad. Link to comment
DjFear Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Ar trebui sa ne punem la semnatura numerele de telefon, si daca in caz de ceva poti lua legatura. Link to comment
elprypas Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 i`am trimis eu un pm cu nr meu de tel daca nu se descurca sa ma contacteze si il recuperez eu. Si asa cum ziceam de azi avem sectiune separata pentru cominitatea din timisoara si asta multumita conducerii. acestea fiind spuse sa trecem la cele intamplate azi 03.07.2008 la a 2 a intalnire locala a banatenilor si de asta data numarul a fost surprinzator de mare comparativ cu lista initiala fapt ce nu face decat sa ma bucure, am avut si de acesta data un musafir de la arad cu un aveo sedan o frumusete de masina. dupa ce n`am plictisi de stat in picioare am hotarat sa ne asezam si noi ca tot omu tihnit la o masa si sa sorbim dintr`un lichid hidratant. de asta data s`au facut poze care sper sa apara cat de curand la vedere. pe scurt o alta intalnire super reusita iar aceasta locatie unde ne`am intalnit in aceasta seara este ce`a mai potrivita iar incepand de sapt aceasca acolo ne vom intalni saptamanal. Link to comment
DjFear Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Lista cu nume/prenume/numar de telefon/id Va rog sa verificati daca e totul ok, daca nu sa imi spuneti sa modific sa poata vedea toata lumea Userii_Daewoo_Club.xls Edited July 3, 2008 by DjFear Link to comment
elprypas Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 da este ok lista cu mentiunea ca teudan daniel are user Maverick_ss si e de la arad, Link to comment
DjFear Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Nu am stiut, nu era scris si id-ul pe lista Userii_Daewoo_Club.xls Link to comment
Recommended Posts