Jump to content

Intalnire La Timisoara

Recommended Posts

Salutare,

Am fost surprins placut ca am fost majoritari cei cu Chevy,sper ca la urmatoarea intalnire sa fim si mai multi sa vorbim fiecare de parerile si problemele pe care le are daca sunt ... mai ales ca in TM sunt la ora actuala destul de multe masini Chevy.

Am pus si pozele care le-am facut, data viitoare poate facem ceva mai multe si mai detaliate.

post-7479-1215165475_thumb.jpg

post-7479-1215165707_thumb.jpg

post-7479-1215165829_thumb.jpg

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Maverick SS unicul detinator al singurei poze spion de la prima intalnire.Cu efectiv incomplet, dar merge avand in vedere ca nu puteam incapea toti intr-o poza facuta cu un tel ;)
  • N-am apucat sa vin la cea de-a 2-a intalnire.Faina locatia aleasa, se pare.
  • Sper ca la cea de-a 3-a editie sa pot participa

• 2 years later...
  • 1 month later...

Da,ar fi mai fain in timpul saptamanii,numai ca singura problema ar fi ca majoritatea lucreaza pana la ora 18, si sa ne intalnim pe la orele 19-20 e intuneric deja. Deocamdata pot sa vin oricand,deoarece am ramas fara job.

30 octombrie, sambata, la ora 15:00 in complex langa BRD in fata la reprezentanta Nike. Dupa care vedem unde mergem. Daca e ok, sau aveti alte propuneri spuneti sa stiu sa imi pun reminder.

Edited by Venom

I`m baaaack 19000000.gif24000000.gif.Vad ca sa cam subtiat treaba cu intalnirile.Propunere pt. o noua intalnire sambata 23 oct.2010.Locatie nestabilita,astept noi participanti si ideei de locatie.App am mai multe intrebari sa va pun,pe parcurs in cei 2 ani si mai mult de jumate mi-au aparut mai multe probleme.

Fara probleme poti sa vii, problema e ca nu mai zice nimeni nimic.

30 octombrie, sambata, la ora 15:00 in complex langa BRD in fata la reprezentanta Nike. Dupa care vedem unde mergem. ADICA MAINE.

Vine careva sa nu ma duc degeaba?

LE: ma gandesc sa imi mai iau un tico anul viitor ca masina de distractie :D

Edited by Venom
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...