suciuciprian Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 buna la toata lumea.ma scuzati daca am gresit posatrea topicului dar sunt nou si sper ca ma intelegeti.am si eu o intrebare.mi-am cumparat un tico sl din 2000 are 20.398km arata foarte bine.am dat pe el 3000 de euro.altii zice ca e scump.voi ce parere aveti??? Link to comment
adostar Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Daca cei 20398 km sunt reali atunci pretul este foarte corect. Mai baga si tu niste poze cu motorul, pedeale, schimbator, anvelope...ca sa ne dam si noi cu parerea asupra kilometrilor . Link to comment
bella Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Daca tie iti place si KM aia sunt reali...ce conteaza ce zic altii? S-o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente neplacute. Link to comment
Tavi81 Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Sa o stapanesti sanatos! Daca tie i-ti place, nu conteaza ce spun altii. Link to comment
ToPser Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Sa nu-ti para rau ,asa cum au zis si baietii daca km sunt reali pretul este superbun ,nu te lua dupa altii ! Link to comment
suciuciprian Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 Aceasta este consola de la schimbator o sa mai pun si alte poze Link to comment
alin.giga Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 TIE ITI PLACE?????? ATUNCI NU MAI CONTEAZA CEEA CE SPUN ALTII !!!! S-O STAPANESTI SANATOS!!!!!!! Link to comment
mike.omega Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Desi o sa para ca ma bag in seamna dar! o masina cu 20.000 de km la bord nu ar trebui sa aibe caucicurile originale?! Tico asta are niste montana/sava pe fata, nu-mi dau seama dar nu cu astea vine din fabrica Link to comment
ToPser Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 uite`te la maciuca schimbatorului...e ca noua... Link to comment
iso Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 ... si la pedala de acceleratie , e neatinsa . Link to comment
suciuciprian Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 (edited) Doar acel din stanga fata e montana restu sunt originale Edited May 31, 2007 by suciuciprian Link to comment
Pedala Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Schimbatorul spune totul! La mine e lisa la 160000km Link to comment
Gamerul Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Desi o sa para ca ma bag in seamna dar! o masina cu 20.000 de km la bord nu ar trebui sa aibe caucicurile originale?! Tico asta are niste montana/sava pe fata, nu-mi dau seama dar nu cu astea vine din fabrica Dar in 7 ani cauciucul imbatraneste, deci trebuie schimbat. Link to comment
dreamlike Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Poate e masina unei doctorite care o folosea doar sa mearga in cartier la cabinet si sa se intoarca acasa. Nu vreau sa fiu carcotas si iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea, dar daca nu cunosti proprietarul ... sa fim seriosi ... daca schimbatorul vorbeste de vechimea masinii ... sau o fi integrat in caroserie ? Link to comment
guru Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Din fotografii, par a fi reali kilometrii. Daca doar una din anvelopele din fata este de alt tip, macar muta-le pe cele din spate in fata, ideea e sa fie de acelasi tip si uzura sa fie cam aceeasi, la anvelopele de pe aceeasi punte. Asta daca nu pui unele noi. Chiar daca are rulaj mic, verifica tot ce inseamna cauciuc ( garnituri, etc) si schimba-i consumabilele. Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 uite`te la maciuca schimbatorului...e ca noua... ... si la pedala de acceleratie , e neatinsa . La Nicu Barbu e 30-40000 ROL un cauciuc pentru o pedala, si astea sigur nu se strica! Schimbatorul meu de viteze care tinde spre 80.000 nu e departe de asta PS: cand un cauciuc imbatraneste, il schimbi intr-adevar, dar de ce numai unul?! au imbatranit pe rand?! Link to comment
zeneseu Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 (edited) ...PS: cand un cauciuc imbatraneste, il schimbi intr-adevar, dar de ce numai unul?! au imbatranit pe rand?! Poate nu l-a schimbat din cauza imbatranirii. Se mai intampla sa se si taie...cumva.Sau ma insel? @suciuciprian Orice ar zice lumea, acum e masina ta...Asa ca bucura-te de ea si nu lua in seama micile rautati. Sa o folosesti sanatos si fara evenimente. Edited June 1, 2007 by BH ZNS Link to comment
suciuciprian Posted June 1, 2007 Author Share Posted June 1, 2007 Va multumesc mult sper sa o folosesc cum spune-ti voi...cauciucul acela a facut o pana si sa taiat...masina a fost a lui matusemea si face cu ea un dum de acasa pana la servici nu stiu cati km sunt dar putini Link to comment
EM!L Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Dupa cum arata schimbatorul si pedala de acceleratie inclin si eu sa cred ca astia sunt km ei reali, masina arata bine! Ai grija de ea,cred ca ai facut o afacere buna! Link to comment
suciuciprian Posted June 1, 2007 Author Share Posted June 1, 2007 Am mai pus inca cateva poze cu compartimentul motor sa mai vedeti dupa cum vi-am promis Link to comment
Venom Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Sa te mai uiti si a radiator sa nu fie lovit des. Depinde si pe unde a fost rulata, dar merita sa te uiti. 3K euro nu e mult pentru un tico in starea asta Dupa ce o sa mai faci 50K+ Km o sa fii super incantat. Sa o stapanesti sanatos! Link to comment
Recommended Posts