Lucman Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 http://siim.pri.ee/crimson_room.htm Link to comment
NFS Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Foarte misto! Io am iesit ... e simplu, cu exceptia unui singur indiciu... mi-a luat cam mult... 35-40 minute pina m-am prins. Cind nu mai puteti, va dau indiciul! Bafta! Link to comment
sprite Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 ...zi-l, macati-as, ca m-a spart! "> Link to comment
Shenck Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 am iesit. e mistocutz. Indiciu: foloseste url-ul. Link to comment
sprite Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 am incercat, da' nu mi-a mers! Link to comment
NFS Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Nu... aia cu URL-ul e mult prea simpla... eu ma blocasem in alta parte... nu gaseam al doilea inel ca sa-l pun la cutia aia muzicala. L-am cautat ca nebunul. Ca sa nu rapim placerea altora de a se chinui si ei nitel... ... o sa va dau indiciul pe PM, (la care mi-l cere, of course). Deocamdata il transmit lui sprite! Distractie placuta! Link to comment
sprite Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 baga-l nene!!!!!! Ca dau cu mausu' de pereti! Link to comment
Sunman Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 e coool si pe aici am innebunit si noi cu timpenia asta ) Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Am iesit din camera relativ usor Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Hint: Va trebuiesc: ... [color="red">CENZURAT (lasa si pe altii sa se bucure/chinuie)[/color] ... Link to comment
brusli Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 am iesit si eu. m-am chinuit cu filmu ala Link to comment
laurentziu83 Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Fratilor, eu nu vad nici o camera ci vad doar asta: 404 - Not Found 404 - Soovitud faili või lehekülge ei leitud < Tagasi Traduceti-mi si mie ca eram corigent la estoniana Link to comment
NFS Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Pai sa-ti traduc eu... tre sa ai macromedia flash plug-in instalat! ...desi , daca ma uit mai bine la eroarea 404... mai degraba nu mai e joculetzul acolo! Link to comment
laurentziu83 Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Merci, eram la facultate (ca si acu) deci nu pot sa-l vad de pe compurile de aici. Sa nu ma spuneti pls... Link to comment
NFS Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Ba se pare ca mai e... ca se zbatea iuzar cu el... Link to comment
Shenck Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Ba se pare ca mai e... ca se zbatea iuzar cu el... Nu mai e! Il vretzi neparat ca il caut si probail il gasesc? E mai misto pinguinu' masochist Link to comment
NFS Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Ai dreptate, nu mai e... da' atunci iuzar ce-o fi jucat el pe la ora 17:30 cind m-a intrebat pe mine cum se face? Sau o fi jucat... peretzelu' Link to comment
iuzar Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Te maninc, Toma necredinciosu'. Puteai sa intrebi si tu de unde ma mai joc daca a disparut de pe sit (asta ca sa nu mai punem la socoteala ca puteai sa salvezi din Temporary Internet Files flash-ul cu jocul si il jucai offline). Ca sa te linistesc, ia de aici: http://romaniamare.ziua.ro/barbu/room.swf Link to comment
NFS Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Ufff... m-am linistit! Peace! :swordfight: Link to comment
strumfuadi Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 nfs, baga shi la mine pe mp hintu' suprem, k mai am shi treaba shi stau de 40mins pe nebunia asta... ma dau ashtia dreaq afara.. mercic uite sa mai cititzi o kestie interesanta: http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/ Link to comment
iuzar Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Yep, il stiu sit-ul, e nasol ce s-a intimplat la Cernobyl dar ce e prezentat aici sunt doar imagini dupa aproape 20 de ani, nu iti da o imagine a ce a fost acolo de fapt. Uite, iti atasez o imagine sa vezi de fapt ce a insemnat Cernobylul... PS. Mai era si un atasament dar s-a speriat strumfu-tizu si l-am sters Link to comment
strumfuadi Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Doamne fere... :? sterge mah attach, ca transformam forumul intr'un loc al atrocitatzilor.. uff.. Link to comment
Recommended Posts