bezz Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 VAND MP3 Auto Alpine CDA9815RB SH -4x60w, v drive -bass engine pro (5-band parametric EQ, 6-channel digital time correction, 6-position crossover with variable slope, plus subwoofer phase and level controls) -hpf (separat fata spate20hz-200hz) lpf (20hz-200hz) -3xoutput(4v) 1xinput -folder & file search -panou motorizat si detasabil {tilt} -bass focus, -media xpander. Se poate proba pe masina mea {inca nu ma grabesc sa-l dau jos} Este intr-o stare foarte buna, mici zgarieturi, singurele taste tocite: open si tilt, fara probleme electrice/mecanice. Butonul de volum are niste mici zgarieturi, iar pachetul include si rama argintie; Pentru cine nu stie iluminarea butoanelor este numai albastra. Ca un mic inconvenient, datorita varstei banuiesc, nu citeste anumite mp3-uri {VBR, encoder-e mai recente, mi s-a intamplat la un disc din 50 ... deci foarte foarte rar} dar se poate rezolva simplu si usor, cine stie cunoaste. Pachetul contine radiocd, mufe ISO, rama, toc nou nout si partea de manual cu setari audio {un print}; In caz ca vreti o telecomanda costa 50 ron la caraudio shop, nu am vrut sa investesc in ea. Il vand pentru ca am inca doua aparate teoretic superioare. pret:800 ron contact 0766 266209 Cosmin EXCLUS Schimburi! Poze Reale: Link to comment
bezz Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 700 ron, numai in bucuresti 0766 266 209 {intru rar pe forum} Link to comment
Recommended Posts