guru Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Joi am treaba de serviciu, ma plimb cu vaporul pe Dunare, pe la Orsova, asa ca nu stiu daca ajung in Craiova pana la orele 18. Da' ma gandii, macar sa deschid topicu'! Link to comment
EM!L Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Super! Mai o lansare de masini, mai o plimbare pe Dunare... te invidiez! Daca nu ploua cred ca ajung si eu la intalnire! Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Vant din pupa, capitane! Noi ramanem pe roti. Poate ajungi totusi pana plecam noi. Sa faci poze sa vedem si noi cum a fost. Location: Maracana Time: eighteen hundred hours GMT+2. Link to comment
DGT Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Numai sa nu ploua la Orsova,capitane,ca in rest te descurci tu! Ma bucur ca ai grija de invatacei tai din Craiova si le deschizi topicul! Sper sa ne intalnim cat mai curand! Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Daca ne mai ameninti mult ca vii si tot nu iti faci aparitia, in doua-trei saptamani incepem sa trecem absentele in catalog. Link to comment
uly Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) sal am cam terminat cu deplasarile deci o sa am shi eu timp. problema e ca joia asta nu pot sa ajung dar ziceam sa scriu sa nu ziceti ca am uitat de voi Poti folosi cu incredere majusculele si semnele de punctuatie! Ar fi bine sa renunti si la scrierea cu sh! Edited June 5, 2007 by guru Link to comment
alexino Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Apar si eu maine. Don` marinar, pregatim gratarul pentru peste? Link to comment
Alinutz Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 WOOOW ... lume nouuuuuuuuuuuuuuua Tocmai am aflat ca nu maine am ex, asa ca presimt ca voi venii si eu Link to comment
guru Posted June 6, 2007 Author Share Posted June 6, 2007 Don` marinar, pregatim gratarul pentru peste? Si un vin alb! Link to comment
EM!L Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 La degustarea unui vin alb aş participa şi eu! Tocmai am aflat ca nu maine am ex, asa ca presimt ca voi venii si eu Tocmai am aflat că din cauza unui examen... s-ar putea să nu ajung! Link to comment
EM!L Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Imi pare rau ca nu am putut ajunge! Cum a fost la intalnire? Link to comment
Alinutz Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 (edited) O intalnire dominata de Chevrolet cu 3-2 ... s-a ras mult, a fost atmosfera destinsa. S-a montat un suport de numar la Lexu', un reset pe la JYNu ... usual stuff Edited June 8, 2007 by Alinutz Link to comment
RaZoR-07 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Iar capitanul de cursa lunga nu a ajuns, ca daca venea, faceam scor egal. Link to comment
Alinutz Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Atunci venea perfidus si tot Chevrolet era in avantaj Link to comment
RaZoR-07 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 (edited) Tot din categoria "ce-ar fi daca...": Il chemam urgent pe emil f si iar faceam scor egal. Sau varianta aberanta: incingeam telefoanele si faceam vre-o 20-30 de comenzi la taxi. Se umplea Maracana de matiji... Guru, inchide-l, ca am luat-o pe camp... Pana nu-l inchizi si ca sa terminam cu nebuniile, am o propunere: Va deranjeaza daca facem intalniri comune daewooclub si hyundaiclub? Eventual, supunem la vot... De fapt deja sunt comune, ca eu si Lexu` suntem membri in ambele... Edited June 10, 2007 by JYN`u Link to comment
Alinutz Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Lexu' !? okei, pe mine nu ma deranjeaza, dar nu cred ca sunt eu factorul de decizie ... Link to comment
RaZoR-07 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Are vreo 3-4 posturi. Cred ca a si uitat de ele. Era curios de Accent. Argumentul cu Lexu` era mai mult o gluma. Factori de decizie suntem toti, ca nu e dictatura. Oricum Maracana e un loc public. Daca ar veni si altii sa faca intalniri la aceeasi ora in acelasi loc nu le-am putea interzice acest lucru. Alte pareri? Link to comment
guru Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Sa fie cum vor baietii! Eventual deschideti un alt topic, pentru ca aici sunteti off-topic Link to comment
EM!L Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Va deranjeaza daca facem intalniri comune daewooclub si hyundaiclub? Eventual, supunem la vot... Votez si eu pentru! Link to comment
Razv Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) tot pentru ... de exemplu eu mah duc la 2 intalniri ( cea de la opel si aceasta ). Btw cea de la opel e tot joi dar la ora 8 ... Te rog, ai grija la majuscule! Edited June 11, 2007 by guru Link to comment
guru Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Discutia nu are rost in acest topic. Urmatoarele mesaje pe aceasta tema, in acest topic, vor fi sterse. Asa cum am mai spus, puteti deschide un alt topic, in care sa fie dezbatuta aceasta problema. Link to comment
Recommended Posts