Jump to content

Intalnire Craiova Joi 7 Iunie 2007

Recommended Posts

Joi am treaba de serviciu, ma plimb cu vaporul pe Dunare, pe la Orsova, asa ca nu stiu daca ajung in Craiova pana la orele 18. Da' ma gandii, macar sa deschid topicu'! :)

Vant din pupa, capitane! :thumbl:

Noi ramanem pe roti. Poate ajungi totusi pana plecam noi. Sa faci poze sa vedem si noi cum a fost.

Time: eighteen hundred hours GMT+2. :thumbl:

Numai sa nu ploua la Orsova,capitane,ca in rest te descurci tu!

Ma bucur ca ai grija de invatacei tai din Craiova si le deschizi topicul! Sper sa ne intalnim cat mai curand!

sal

am cam terminat cu deplasarile deci o sa am shi eu timp.

problema e ca joia asta nu pot sa ajung dar ziceam sa scriu sa nu ziceti ca am uitat de voi

Poti folosi cu incredere majusculele si semnele de punctuatie! Ar fi bine sa renunti si la scrierea cu sh!

Edited by guru

La degustarea unui vin alb aş participa şi eu! :drinkers:

Tocmai am aflat ca nu maine am ex, asa ca presimt ca voi venii si eu :D

Tocmai am aflat că din cauza unui examen... s-ar putea să nu ajung! :rolleyes:

O intalnire dominata de Chevrolet :P cu 3-2 ... s-a ras mult, a fost atmosfera destinsa. S-a montat un suport de numar la Lexu', un reset pe la JYNu ... usual stuff :)

Edited by Alinutz

Tot din categoria "ce-ar fi daca...":

Il chemam urgent pe emil f si iar faceam scor egal. :banana:

Sau varianta aberanta: incingeam telefoanele si faceam vre-o 20-30 de comenzi la taxi. Se umplea Maracana de matiji... :tongue:

Guru, inchide-l, ca am luat-o pe camp...

Pana nu-l inchizi si ca sa terminam cu nebuniile, am o propunere:

Va deranjeaza daca facem intalniri comune daewooclub si hyundaiclub?

Eventual, supunem la vot... De fapt deja sunt comune, ca eu si Lexu` suntem membri in ambele...

Edited by JYN`u

Are vreo 3-4 posturi. Cred ca a si uitat de ele. Era curios de Accent. Argumentul cu Lexu` era mai mult o gluma.

Factori de decizie suntem toti, ca nu e dictatura.

Oricum Maracana e un loc public. Daca ar veni si altii sa faca intalniri la aceeasi ora in acelasi loc nu le-am putea interzice acest lucru.

Alte pareri?

tot pentru ...

de exemplu eu mah duc la 2 intalniri ( cea de la opel si aceasta ). Btw cea de la opel e tot joi dar la ora 8 ...

Te rog, ai grija la majuscule!

Edited by guru

Discutia nu are rost in acest topic. Urmatoarele mesaje pe aceasta tema, in acest topic, vor fi sterse. Asa cum am mai spus, puteti deschide un alt topic, in care sa fie dezbatuta aceasta problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...