Jump to content

Rulmenti Si Etriere

Recommended Posts

Am de curand un Matiz din 2000, masina arata bine, merge bine.

Insa are cateva probleme.. Imi huruie din ce in ce mai mult pe masura ce accelerez.. cred ca de la rulmenti.. Oricum, am cumparat rulmentii pt toate rotile si am sa ma duc sa mi-i schimb. PS. Daca cineva de aici se pricepe la asa ceva astept oferte :P

La gropi imi zangane ceva la roata din fata stanga (ceva metal pe metal). M-am uitat la roata si am inceput sa misc de alea pe acolo. Am descoperit ca daca misc de etrier zangane.. ce e de facut? :rolleyes:

Multumesc si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia. La link-ul pe care mi l-ai dat trebuia sa imi postez parerea? Sau trebuie sa caut sa vad daca exista posibilitatea ca cineva sa aibe aceleasi probleme ca ale mele.

O zi placuta! ;)

Inca nu am rezolvat cu rulmentii.. am sa ma duc zilele astea la un service sa mi-i puna.

Insa a aparut o alta problema (din cauza mea) :mrgreen:

Azi am coborat la masina sa imi termin de pus ledurile (o sa arat poze daca sunteti interesati) si m-am apucat de pus si in portbagaj. Am desfacut placa de plastic dinauntru stanga si am dat peste un manunchi de fire. M-am gandit ca mai bine dau stopul jos sa vad care unde vine. Am gasit 2 surupuri, le-am desfacut si altele nu am mai vazut, asa ca am tras de stop. Bineinteles ca am ramas cu el in mana... (pentru unii poate fi amuzant insa sunt incepator :mrgreen: ). Acum sta doar in cele 2 surupuri ca am renuntat la ideea de leduri.. Stopul pare ca se tine bine avand in vedere ca celelalte doua la care nu am descoperit inca accesul s-au rupt.

Intrebare: Sa il schimb sau credeti ca e ok si asa?

:rolleyes: