mike.omega Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 In parcarea dintre Cafe D'art si Crazy, mergem pe terasa la nebuni Link to comment
Scoop Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Daca nu apare ceva neasteptat eu ma prezint Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Daca nu e vreme de plaja sau alte activitati outdoor ma prezint si eu. Link to comment
mike.omega Posted June 7, 2007 Author Share Posted June 7, 2007 La fel de 4 vom fi si sambata asta?! Link to comment
mike.omega Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 (edited) Suntem pe calea cea buna! Pe la 3:30-4:00 m-am dus cu fratimiu pe la palatul copiilor si prin parc sa mai pozam titiu si ghici peste cine dam noi la palatu copchiilor?! Renatremo! Si sub motto-ul: unii se plimba, altii muncesc am stat de vorba vreun sfert de ora despre una despre alta Edited June 8, 2007 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Cred ca prezenta de care amintesti va fi nitel mai numeroasa decat cea de maine Eu unul vin, dar... Link to comment
MCojo Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Aveti grija ce faceti saptamana asta caci nu pot sa stau decat cu gura pe voi sambata asta... de la distanta... Link to comment
mike.omega Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Lasa Immortale ca o sa fie misto, ne plimbam cu tractorasu! Asta daca binenteles nu il loveste mama intre timp, Doamne Fereste! ( ) ca a plecat cu masina prin oras si am inima cat un purice Link to comment
aXeL.ViX Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 De topseri nu stiti nimic ? ajunge vreunu ? Link to comment
mike.omega Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Iete domne ca se poate! Sa ne intalnim mai mult de 4 adica Lista ar fi in halu urmator: Sebian, vizitator de la capitala, subsemnatu, Immortal, Ersin, Axel si Dreamlike. N-am cum sa uit pe nimeni de data asta )"> Se vorbira si se sfatuira ca pe la 6 sa o intinda spre casele lor Link to comment
Immortal Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 (edited) LE: editat, varii motive... Edited June 9, 2007 by Immortal Link to comment
steph Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Acum mi-a dat prin cap sa intru pe forum sa vad unde va intalniti... V-am cautat pe la 4:30 si pe malul lacului pe langa delfinariu, si la palatul copiilor si in zodiac dar evident nu cautam unde trebuie. Salutari din mamaia Link to comment
mike.omega Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Am renuntat la parc din motive de praf si gunoaie mult prea multe, chiar era misto acolo Link to comment
Recommended Posts