Abram Burel Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 (edited) Mda, am mai incercar acu' ceva vreme sa "sectorizam" parcela lui... cine-o®? fi primar(i). Si pentru ca in ultima vreme nu prea reusesc sa ajung la intalnirea "capitala" (culmea, trec in fiecare joi pe acolo, dar nu cand trebuie ), ma gandeam sa mai incercam odata sa cream "sucursala sector 6". Prima oara a fost ceva de genul "sambata la 3 la Pardon Cafe" (zau ca nu m-am uitat in sigurul topic pe tema asta ). Cum nu-mi prea vine vreo idee noua (deh, scleroza asta), reiterez propunerea: - Sambata asta "veteranul Senna" nu poate (el poate, dar... altceva); asta nu inseamna ca nu o putem comite - ora 3 era gandita ca un compromis rezonabil intre programul individual (ma rog... duplicitar, triplicitar) si cel de... club; asta nu inseamna ca nu o putem schimba - Pardon Cafe (in spate la Favorit) era una din locatiile mele de suflet (la naiba, n-am mai fost pe acolo de... nu-mi aduc aminte de cand, saracu' sufletul meu ); asta nu inseamna ca nu e bere mai ieftina altundeva. Deci... L.E. ®? = ( r ) Edited June 7, 2007 by Abram Burel Link to comment
marius_eugen Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Sunt de acord ca nici eu nu mai reusesc sa ajung pe acolo din cauze multiple . Ca o alta idee am putea sa ne intalnim si in parcarea din Billa Drumul Taberei , de langa Tricodava , dar imi place si la Favorit f mult . Acolo mergeam cand eram licean )"> , eh , ce vremuri . Sunt de acord si sustin propunerea lui Abramburel pentru aceasta locatie in aceasta zi . Link to comment
marius_eugen Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Nu se mai anunta nimeni ??? La ce ora ar fi ??? Link to comment
Abram Burel Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Pai, sa nu ne grabim AMR = 7 zile Link to comment
bishnitzarul Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Salutare eu ma bag pt ca stau in zona fixati data si ora Link to comment
Senna Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Deci maine la orele 15 la Pardon Cafe? Link to comment
bishnitzarul Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Da senna la ora 15 la pardon cafe in fata... voi venii cu o omida verde Link to comment
magellan Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 maine la ora 15 la pardon cafe ? am un kalos sx sedan albastru!!! Link to comment
bishnitzarul Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ok ok ne gasim noi acolo eu la ora 15 voi fi acolo...daca vreti si mai devreme este ok Link to comment
marius_eugen Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Vin si eu , dar mai devreme putin ! Sper sa va gasesc ! Senna da-mi un semn daca ajungi sigur ! Sanatate si bafta multa ! Link to comment
Senna Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Da, confirm prezenta. Ce inseamna la tine mai devreme? Link to comment
marius_eugen Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 (edited) Se pare ca trebuie sa ajung si la o aniversare , dar VIN ! Pe la 2.30 - 2.45 ! Edited June 16, 2007 by marius_eugen Link to comment
bishnitzarul Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 (edited) Intanlire incheiata cu succes dar se pare ca cineva ne-a dat o mare tzeapa ..cine sa fie cine sa fie ? Edited June 16, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Abram Burel Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Poate te gandesti la mine, da' n-am zis ca vin Link to comment
bishnitzarul Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Nu ai zis abram burel dar mie unul mi se parea normal si logic ca sa vina si cel care a deschis topicul Link to comment
marius_eugen Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Abramburel sa stii ca toti ne asteptam sa apari ... deci data viitoare faci cinste cu o BR RC FA ! Am ajuns si eu , a fost placut , am avut de depanat multe amintiri . Senna cum a fost scaldatul ??? Eu sper sa pot veni si data viitoare si sper sa va anuntati din timp ! Bafta tuturor si o saptamana fara evenimente neplacute ! Link to comment
Senna Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 A fost fain la plaja caci nu era mai nimeni, deci odihnitor Sambata asta iar nu pot veni caci plec din oras, dar sper sa pot recupera cu proxima ocazie Link to comment
marius_eugen Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Vezi ca ma razbun si le pun si eu cu voi doi , porumbeilor ! Pe data viitoare ! Link to comment
bishnitzarul Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 hehehehe il dam in judecata si ca despagubire ii cerem masina > Link to comment
marius_eugen Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Deci maine ??? Ne vedem ? De la cat ??? Link to comment
Abram Burel Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Eu nu zic nimic Poate asa, cine stie... Link to comment
bishnitzarul Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Pai cam tot pe la ora 15-15:30...mai devreme nu cred ca pot Link to comment
marius_eugen Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 (edited) Nu cred ca ajung azi , ca am de alergat cu si dupa fmi . Sorry ! O bauta racoroasa ! P.S. Abramburel te-am vazut azi in exercitiul functiunii in parcare ! Edited June 23, 2007 by marius_eugen Link to comment
Abram Burel Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Mda, Matijii astia cu Euro 3 Ca veni vorba... vin si eu. Daca n-o fi 3 macar pana la 3,5 ajung. Sper sa nu terminati pana atunci (desi am eu asa o impresie ca vor fi vreo 2 cu totul) Link to comment
bishnitzarul Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 (edited) eu la 15:10 voi venii dar ca de obicei poate vine sa ma ia si pe mine cineva din parcara din fatza terasei data trecuta s-a indurat senna. C u alte cuvinte ca sa nu mai bat campii voi venii si eu cu o buburuza verde Edited June 23, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Recommended Posts