bishnitzarul Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Pare rau Domnule AB iar in legatura cu aceea comanda cand spuneti dumneavoastra ne putem intanli Link to comment
bishnitzarul Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Sambata aceasta eu voi fi prezent ...cine se mai anunta? un suculet rece merge pe caldurile astea..macar in amintirea acelor grade ce vom servi suc sau juice ? alcool nu este voie Link to comment
CristiP Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Pe la ce ora aveti de gand sa beti suculetul? Link to comment
bishnitzarul Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Pe la ce ora aveti de gand sa beti suculetul? sambata la ora 15:00 la pardon cafe in spate la favorit...esti bine daca ai de gand sa bem un suculet impreuna Link to comment
bishnitzarul Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Cine mai vine la un suc sub umbra unui corcodus..mai papam o zarzarica..mai bem un suculet...mai barfim ( nu ca tatele) eu voi fi prezent. Link to comment
Senna Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Apar si eu. Nu va convine mai mult sa incepem la orele 16? Ca la 15 servesc pranzul Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Ar merge si la 4,0. Si eu am intampinat ceva probleme de incadrare in timp. Sa vedem ce zice afaceristul nostru (desi el ar putea sta o ora prin parcare ) Link to comment
bishnitzarul Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Ar merge si la 4,0. Si eu am intampinat ceva probleme de incadrare in timp. Sa vedem ce zice afaceristul nostru (desi el ar putea sta o ora prin parcare ) Stau si 5 ore nu este nici un fel de problema 2 ore caut care este parcarea si inca o ora caut membrii daewoo club din s6 .Pana la urma ramane pt ora 16? Cedez si o cutie de chit auto pt cine are nevoie ( am scapat de aerul conditionat Edited August 10, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Abram Burel Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Pai, ramane. Asteapta-ne Link to comment
bishnitzarul Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Pai daca astept in parcare crede lumea ca sunt boschetar...daca astept inauntru le pap alura toate corcodusele si nu mai fac tuica .Eu la ora 16 voi fi prezent si voi sta cumintel la masaca un baiat mare ce sunt ) Edited August 10, 2007 by bishnitzarul Link to comment
bishnitzarul Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 La ora 16:00 ma gasiti la masa cu un juice rece in fata...va astept..sa nu uitati de jucarioare Domnule AB. "> Link to comment
Abram Burel Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 (edited) Asa l-am si gasit, e drept un pic mai tarziu. Sucul n-a mai apucat sa fie pozat Senna a avut de furca cu cateva leduri, dar nu s-a lasat pana nu le-a biruit. N-a venit singur, dar nici n-a avut grija de un maieu corespunzator Mai eram desigur si eu, dar am grija de spatiul de stocare Edited August 12, 2007 by Abram Burel Link to comment
bishnitzarul Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Aoleu parca eram beat..si nu am baut doar ceai Link to comment
Abram Burel Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 Ramane 4,0? Sau aveti alte planuri? Link to comment
bishnitzarul Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Ramane 4,0? Sau aveti alte planuri? Este perfect..la ora 15:58 voi fi acolo. Sa aleg alta locatie a mesei? Daca aveti un becoled si un buzzer facute si nu sunt comandate de nimeni le doresc eu. Edited August 18, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Senna Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Confirm prezenta, la orele 16:00 Link to comment
Abram Burel Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 Raportul de campanie suna cam asa, in ordinea aparitiei: Bishnitzarul: primul din... parcare, zice el ca pe la 3,8-3,9, a ales masa (veti vedea de ce...) Abram Burel: a baut doar suc Bebelushul: tuns, ras, frezat si cu Logan rosu si nou luat Senna: ca de obicei, fix la 4... virgula 99 Nu ca ar face parte din club, dar daca am zis ca va arat, iata motivul probabil al selectiei mesei: Link to comment
bishnitzarul Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Eu am avut cel mai bun unghi de vizualizare Link to comment
bishnitzarul Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Nu pot sa vin maine ... distractie placuta "> . Sa aveti mare grija cu limonada domnule AB ( contine cam mult hamei ) Link to comment
Abram Burel Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Nici eu nu pot sa vin, dar de suc o sa am grija pe acasa Link to comment
Senna Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Sambata asta mai vine cineva? Link to comment
marius_eugen Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Eu am de reparat la masina ... dupa cateva zgarieturi de la profesionisti in ale parcarii . Vad ca nici voi nu va agitati , asa ca nu cred ca ma risc sa ajung degeaba pe acolo . Abramburelule sa te uiti putin la DSN ca am vazut-o putin zgariata pe o parte ! fftopic: Link to comment
lupulnebun Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Neavand prea mare succes in schimbarea zilei de intalnire am decis sa chem sambata aceasta, 27 Oct 2007 pe toti cei care vor sa vina, care pot sa vina si/sau care nu au ajuns joi la intalnire. Aceeasi locatie - Polivalenta ora 12:00 Am sa incerc sa mai aduc cativa prieteni, daca nu, pe mine acolo ma gasiti cu cafeluta si surubelnita, ca poate mai gasesc ceva de strans Am ales aceasta zi deoarece e o zi libera, oricine poate veni (daca nu cumva a plecat la munte/mare/tara). Beneficii : Muzica buna, prieteni, experiente (in ale masinii si nu numai) si bunadispozitie. Inca putin si imi iese de un spot publicitar ) Astept pareri si opinii. Exclus cele rautacioase. "> Link to comment
CristiP Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Lupule, vezi ca aici este filiala sector 6, care apropo cand se mai reuneste ca m-am mutat in cartier si astept si o bere rece (cred ca mai degraba o fiarta pe frigul asta) la Pardon Cafe. Link to comment
lupulnebun Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ok, rog sa mi se mute post-ul la http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...6083&st=220 Macar acolo am loc? ) Link to comment
Recommended Posts