Abram Burel Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 Miercurea viitoare sunt inca in concediu, dar pe langa casa. Asa ca as... cotiza un pic. Hai sa vedem pe la ce ora. Probabil ca un 18 ar fi rezonabil pentu toata lumea, cata fi-va ea Link to comment
bebelushu Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Ati schimbat ziua de bere? Parca era mai bine sambata. Parerea mea, care este. In timpul saptamanii, toata lumea munceste, mai greu cu iesirile, dar sambata sau duminica, parca e altceva. Link to comment
soricaadrian Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Salut! Ma bag si eu la o intalnire in S6. Fiind posesor de Nubira II wagon de vreo 4 luni, poate mai invat si eu de la veterani una, alta. Astept propuneri. Link to comment
bsf_dany Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 SALUT , sunt alaturi de voi , astept ora si locul intalnirii. Link to comment
soricaadrian Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 (edited) Facem vrei intalnire pana la urma anul acesta sau nu? In weekend, in timpul satamanii, voi decideti! Edited December 5, 2009 by soricaadrian Link to comment
pinkyther Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Salut! Sunt nou pe aici... Am si eu o Nubira 2 (2001) de vreun an si as veni si eu in cazul in care se face vreo intalnire in Sectorul 6. Link to comment
soricaadrian Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Pai se pare ca nu prea sunt doritori in S6. Cel mai bine ar fi sa incerci sa vii la intalnirile generale care au loc joi. Link to comment
sharicmax Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Pai se pare ca nu prea sunt doritori in S6. Cel mai bine ar fi sa incerci sa vii la intalnirile generale care au loc joi. intalnirile generale joia...oare unde au loc aceste intalniri si la ce ora...sunt proaspat posesor de tico si chiar as vrea sa vin si eu Link to comment
nonel Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Uite aici : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=7092 Doua posturi mai jos ! Link to comment
soricaadrian Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Pai vad ca s-au strans destul de multi doritori in S6. Poate ne vedem pe undeva sa socializam, nu neaparat joia si chiar in zona noastra. Cine e interesat? Link to comment
Senna Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Eu am fost si sunt mereu interesat, atat sambata cat si duminica Link to comment
Abram Burel Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Stiti in ce va bagati? Adicatalea, ceva mai concret? S-a incercat: - vara/sambata/dupaamiaza - a tinut de vreo cateva ori - vara/miercurea/candva - nu stiu rezultatele Deci, cand si unde venim? Link to comment
ivanovici.viorel Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Sunt si eu interesat de niste intalniri in sectorul 6. Eu sunt pentru Parcare BILA. Link to comment
Abram Burel Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Eu sunt pentru parcarea din fata blocului meu. Numai sa fiu acasa Link to comment
m.marcel Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 pai bine bre nea AB..sa te gandesti numai la tineee...adicatelea nu e nevoie sa mergi cu masina si poti sa bei o bere linistit in timp ce noi ne uitam la mataleee?? rusinicaaaaaaa... Link to comment
Abram Burel Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Pai, voi vreti sa venim la intalnirea de... sector cu masinile? Asta e chiar maaare rusine Link to comment
Recommended Posts