Abram Burel Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Deci: tu erai primul! Sau... al doilea Link to comment
bishnitzarul Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 daca te referi la mine eu eram cel din umbra in fata taxiului cum am spus acum voi pleca sa rezolv o mica treaba si voi ajunge la 15:10 ..o sa dau un claxon pt recunoastere >- La ora 14:59 am ajuns si eu la pardon cafe si am asteptat in parcare circa 17 minute..coplesit de caldura si constatand cu stupoare ca nu a venit nimeni am plecat spre casa...cu alte cuvinte nu mai ma voi deplasa niciodata la aceasta intanlire.Numai bine "> Link to comment
Abram Burel Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Coane, mai gandeste-te. Poate voiai sa ma ridic de la masa la care tocmai ma asezasem cand te-am vazut defiland prin parcare si sa te iau in brate sa te aduc acolo. Nu asa merge treaba. Asta se practica la nunta dar nu la intalnirile astea. Daca vrei sa participi, dai o raita, intrebi, te asezi la o masa, bei doua-trei beri si apoi incepi sa-i recunosti pe cei ce mai sunt pe acolo Tocmai am sosit si eu (acasa, de la intalnirea unde am... intalnit mai vechi amici) (chiar am ajuns la locul faptei pe la 3,06=3:10) Link to comment
bishnitzarul Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 mda ok nu mai zic nimik,dar necunoscand pe nimeni mie mi se pare normal ca sa ne intanlim in parcare. Nu imi sta in caracter sa ma duc sa intreb pe la mese. am asteptat frumos langa masina si am iesit o data aproape de sosea ca sa nu fie cineva parcat pe acolo dar asta este si asta-i romanul. Link to comment
Abram Burel Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Prin parcare se inalnesc alte... categorii Avand in vedere ca ti-a fost facuta publica poza (vezi niste posturi mai inainte) si ca stiai cam care va fi configuratia intalnirii (idem), trebuia sa ai mai multa incredere. Eu nu mai aveam practic ce sa fac pentru ca am sosit inainte de ora anuntata de tine si cand te-am vazut era prea tarziu (probabil ca iesitul in strada a fost mai inainte, pentru ca atunci cand ai "iesit" cu masina, dus ai fost). Concluzia este: n-o pune la suflet! Link to comment
bishnitzarul Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Nu pun la suflet dar eu am alta gandire..daca erau 10 noi veniti si se asezau fiecare la cate o masa te duceai sa ii intrebi pe fiecare in parte? eu aici am marea nelamurire de ce nu ne intanlim acolo in parcare ..bun stam pana la 15:10 daca nu mai vine nimeni intram si stam la o masa. Sambata viitoare o sa imi fac o placuta si o sa o pun pe masa Link to comment
Abram Burel Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Pai vezi ca exista si solutii pentru cei care au nevoie? N.B. Adica sa stau in parcare la soare (cum ai stat tu, imi pare rau ) pentru ca nu avem o conventie mai buna? Nope! Deci, eu va astept la o masa Si promit ca data viitoare (cand o sa vin, nu stiu care va fi) o sa pun o chestie de identificare pe masa. Ce anume... ma mai gandesc... Link to comment
bishnitzarul Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 heheheheheh pai sa ne spui ce vei pune ca sa te recunoastem... eu voi scrie asa: masa rezervata pt membrii daewoo club Link to comment
Albinuta Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Abram burel daca vrei sa te recunoastem ( si eu sunt noua venita in club ) pune-ti o poza la avatar ...no offens ...dar cred ca ar fi normal sa existe un loc bine stabilit unde sa ne vedem ca sa ne recunostem ...stii acul din fan este cam greu de gasit cu atat mai mult cu cat nici macar nu stii cum arata . o seara excelenta. Link to comment
Abram Burel Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Bineee... Poate n-o sa ma recunoasteti... Link to comment
sebian Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Bre3, mi-esti dator cu o tastatura noua, ca am varsat cafeaua pe ea Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Si eu care credeam ca e om casatorit, la casa lui, si cand colo pune poze cu el in ipostaze indecente. PS: Sa imi zici daca iese ceva ca poate pun si eu. Link to comment
Mircea Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ii dau warn, ii dau warn, ii dau warn! Link to comment
Satori Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Dupa cum faci cu mainile, mai curand il iei in brate! Link to comment
Albinuta Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Iti multumesc mult pentru poza abram burel ...nu cred (sunt sigura ) ca alta mai buna nu puteai gasi sa te reprezinte .Sigur ne vom gasi data viitoare .pupici multi "> Link to comment
marius_eugen Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Cu asa oferte de "recunoastere" reciproca deja mi-e frica sa ma prezint , sa nu dau peste clubul nudistilor . Ca idee la mesele de afara s-a tinut intalnirea cand am fost eu ... deci poate pastrati traditia . Problema va fi daca va ploua sau daca vor fi iar 50 ' C la umbra . Incerc sa ajung ! P.S. Albinuta , poate atasezi o poza cu gandacelul tau ! A mea o vezi la avatar in caz ca o vezi prin parcare , care parcare va fi cu siguranta undeva la UMBRA ! )"> Link to comment
bishnitzarul Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Salutam pe aceasta cale... sa va activati alarmele, unde vad autocolantul lipit de nu va dau picioare in roti ( ca sa va sune alarmele ) si atunci o sa va ridicati de la mese Link to comment
Senna Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Mann, asta e...doar nu-i intalnire de joi sa ne vedem in parcare...s-a zis ca ne asezam la mese sa bem bere...nu se lua nimeni de tine daca apareai in zona meselor unde ai fi fost oricum recunoscut; nu mai esti copil sa fi luat de manuta si asezat frumusel la masa... Oricum, ar trebui sa lasam masinile acasa dar poate multi au drumuri de facut ulterior si nu-si permit...eu da Sambata vin si eu si va recunosc, ca doar eu va stiu pe toti si va aduc la mese cu arcanul Link to comment
bishnitzarul Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 (edited) Eu sunt de moda mai veche si vreau sa fiu luat de manuta promit ca o sa fiu cuminte si o sa il astept pe abram burel sa vina sa ma ia din parcare Cat despre cunoscut eu te cunosc doar pe tine ( senna ) si pe marius... a pus si abram burel o poza pt a fi recunoscut dar acum nush..toti copii sunt scumpi si seamana Edited June 28, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Abram Burel Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 (edited) Eu ziceam de Polivalenta Sa nu incurcam... parcarile Edited June 28, 2007 by Abram Burel Link to comment
Albinuta Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 marius_eugen said: Cu asa oferte de "recunoastere" reciproca deja mi-e frica sa ma prezint , sa nu dau peste clubul nudistilor . Ca idee la mesele de afara s-a tinut intalnirea cand am fost eu ... deci poate pastrati traditia . Problema va fi daca va ploua sau daca vor fi iar 50 ' C la umbra . Incerc sa ajung ! P.S. Albinuta , poate atasezi o poza cu gandacelul tau ! A mea o vezi la avatar in caz ca o vezi prin parcare , care parcare va fi cu siguranta undeva la UMBRA ! )"> Marius ,promit ca voi pune o poza cu Bubu cat de curand posibil ...dar spre rusinea mea nu am facut nici o poza cu ea...asa ca ma vedeti doar pe mine si pe sotul meu pt recunoastere. Link to comment
bishnitzarul Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Nu incurcam Abram Burel nici o parcare ...la polivalenta ma descurc sper sa am placerea diseara de a te intanlii . @Albinuta inainte sa o pozezi sa ii dai cu fard si ceva ruj pe buzite aaaaaa si nu uita de rimel Link to comment
marius_eugen Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Deci maine cine vine si pe la cat ? Daca se ia vreunu de Scufita mea , o face pe propria piele si isi asuma riscurile de a se intalni cu Lupu' ! Link to comment
Senna Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Pai vin eu, am zis; as putea si pe la 14:00, cine mai vine? Link to comment
bishnitzarul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 eu apar pe la 14:40 - 15:00 Link to comment
Recommended Posts