Albinuta Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Se poate sa venim si noi...intotdeauna este loc de un suc ...poate o bere! La ora 15.30 este tarziu?Ah si inca ceva daca suntem din sectorul 5 ne primiti si pe noi?( am inteles ca va strangeti doar cei din sectorul 6) Nu incurcam Abram Burel nici o parcare ...la polivalenta ma descurc sper sa am placerea diseara de a te intanlii .@Albinuta inainte sa o pozezi sa ii dai cu fard si ceva ruj pe buzite aaaaaa si nu uita de rimel Bineinteles ca voi avea grija si de Bubu doar ma cunosti! Link to comment
bishnitzarul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Puteti venii si voi daca doriti..la 15:30 vom fi acolo ( inauntru la masa band un juice rece ). Vreti sa vin sa va iau de manute din parcare ? aaaa sa nu veniti cu gunoaie din sectorul 5...nici de vopsea nu avem nevoie Link to comment
marius_eugen Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 (edited) Eu mai devreme de 3 nu am cum sa vin , asa ca nu va mai grabiti cu venitul ca va plictisiti repede ! Edited June 30, 2007 by Mircea Reclama! Link to comment
Senna Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Se poate sa venim si noi...intotdeauna este loc de un suc ...poate o bere! La ora 15.30 este tarziu?Ah si inca ceva daca suntem din sectorul 5 ne primiti si pe noi?( am inteles ca va strangeti doar cei din sectorul 6) Daaa, desigur, si eu tot din sectorul 5, dar mai ma plimb si prin 6 caci e mai racoare si curatenie Ideea de sector era doar ca ne sa fie tuturor aproape, sa putem bea BRRC In concluzie, primim pe toata lumea Eu stau pana pe la 19, va astept Link to comment
Abram Burel Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 Eu nu mai stau pana la 19,0 (da, nu va mirati, mi-am gasit eu de facut ceva saptamana trecuta ) ca ma bate acasa! Asa e cand esti mic Link to comment
bishnitzarul Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Ai dreptate Domn' Abram Burel nu mai stam pana la ora 19...stam pana la 19:30 Link to comment
Abram Burel Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 (edited) Am avut voie sa intru in casa, dar inca nu stiu ce ma asteapta Oricum , faptul ca pot sa stau in balcon e bine, avand in vedere ca tocmai... beau o bere Incep sa ma gandesc serios la un ecuson Edited June 30, 2007 by Abram Burel Link to comment
bishnitzarul Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Savurare placuta la bericioaca este bine si pe balcon .. mai ales pe caldurile astea. In legatura cu ecusonul nu zic nimic pt ca nu imi permit dar daca tine neaparat o sa ii fac unul asa cum vroia el..eventual ca bonus ii fac si o diploma Link to comment
Albinuta Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Nu ar fi rau sa-i facem copilului un mic tricou sa nu mai planga atat. Ah si bineinteles vrem sa va multumim pentru o dupa-amiaza placuta. Link to comment
Abram Burel Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 (edited) Din... nu stiu cum sa zic... sa fie "pacate" (pentru cine?!) sau fericire (iar nu mi-e clar... ) peste o saptamana fac intalnirea la sectorul... Constanta La MARE, la SOARE, cine sa fie GOALE? Si pentru a adanci situatia, va anunt solemn ca si sambata cealalalalalta va fi la fel Cine-i insa nascut in aaaugust (sau dupa) ne vedem la locul faptei. Ooops, era sa uit: ultima strigare joi in Poli (valenta ), dar tot asa, pana la "Noapte buna, copii!" Edited June 30, 2007 by Abram Burel Link to comment
bishnitzarul Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Sticlele de bere sa fie goale ,doar esti minor si nu ai voie sa te gandesti la prostioare Link to comment
Senna Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Super tare intalnirea! Pacat ca la urmatoarele doua editii voi lipsi atat eu cat si maestrul AB Link to comment
Albinuta Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Sigur o sa va ducem lipsa ...sper sa ne mai vedem si in urmatoarele sambete ca doar ne-am simtit bine Ah si concediu placut atat tie, Senna ,cat si lui Abram burel . Link to comment
bishnitzarul Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Cine isi face prezenta maine ? eu unul am sa vin sa stau la umbra unui corcodus si sa savurez un suc rece Link to comment
Abram Burel Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 Tinand cont de diferentele de fus orar, o sa te acompaniez de pe terasa hotelului Cocor din Neptun. Dar nu ma pune sa beau chestie d-aia de care zici tu Ca nu ma mai primeste MCojo mai tarziu in cetetea lui Ovidiu Link to comment
bishnitzarul Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 (edited) Concediu placut Domnule Abram Burel distractie placuta si un drum bun fara evenimente..sa ne reauzim cu bine "> "> "> Cine mai vine astazi la ora 15 ? se mai anunta cineva sau voi fi singurel Edited July 6, 2007 by bishnitzarul Link to comment
Albinuta Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Noi plecam la un gratarel ...va asteptam cu carbunii incinsi. o zi excelenta .. Link to comment
bishnitzarul Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Nu prea mai serveste nimeni intanlirea din S.6 ? sau nu au sucul destul de rece la pardon cafe? Link to comment
Abram Burel Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Mda, asta e... vacanta Link to comment
Senna Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Daca nu plec la mare, apar si eu Link to comment
bishnitzarul Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Va asteptam maine, veniti? Nu stiu senna...maine trebuie sa ma duc la o inmormantare si nu stiu daca ajung ( este pe undeva linga bolentin ) . Daca ajung pana la ora 15 in bucuresti vin si eu . Acum putin fftopic: Domnule AB in caz ca nu ajung si cititi acest post si daca se poate face si un temporizator pt plafoniera. Daca nu ajung la intanlire eventual daca doriti ne intanlim seara sau a doua zi ...cand puteti dumneavoastra ( comanda ramane in picioare si pt led plafoniera ) Va Multumesc!!! Link to comment
Abram Burel Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Eu vin, dar trec pe... suc Business, s-a marcat (da' nu ma mai lua cu Domnule ca deja mi s-a urcat la cap si ma doare) Link to comment
bishnitzarul Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Eu vin, dar trec pe... suc Business, s-a marcat (da' nu ma mai lua cu Domnule ca deja mi s-a urcat la cap si ma doare) pai s-a urcat la cap de la beer ...acum de la suc o sa coboare durerea. Multumesc!!! Link to comment
Abram Burel Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 In absenta (din pacate ) a Marelui Om de Afaceri, am reusit sa ne strangem la o bere si un suc: Tata Bobu (va mai aduceti aminte?) Senna (de neuitat!) si cu mine Link to comment
Recommended Posts