Jump to content

Contract

aditzasan

Recommended Posts

Va salut

Ma pregatesc sa devin un proprietar de Matiz si as avea nevoie de un formular tipizat pentru contract de vanzare cumparare auto in varianta soft, sa il pot printa (cumpar masina de la o persoana fizica).Timpul e pretios si nu am timp sa ma duc la Udriste sau la vreo circa financiara, v-as fii recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un asemenea fisier pe aditzasan@yahoo.com

Multumesc

E cam riscanta graba asta. Mergi mai intai pe la un computest sau la un meserias priceput

E luat de la o tanti doctor de vreo 50 de ani, super ingrijita, nu imi fac griji, merge ca unsa...si arata impecabil!

Bun si daca te grabesti de ce nu te duci la o rulota? Astia iti completeaza si fisa de inmatriculare si nu mai stiu ce pentru sectia financiara.

Este mult mai simplu si costa 20-30 ron.

Ma bag si eu in seama putin... :D Uneori se intampla ca sa cumperi masina chiar de la o tanti sau un nenea doctor si masina chiar sa fie tinuta in garaj. Nu prea cred ca @aditza sa cumpere masina de la samsari...astia au de obicei contracte de vanzare-cumparare la indemana. Sal'tare :drinkers: si sa folosesti sanatos masina @aditzasan

L.E. Pentru conformitate, am vazut si eu un BMW model mai vechi in curte la un nene (tot doctor cred ca era) de mi-au curs balele de cat de bine era intretinuta masina.

Edited by BH ZNS
Ma bag si eu in seama putin... :D Uneori se intampla ca sa cumperi masina chiar de la o tanti sau un nenea doctor si masina chiar sa fie tinuta in garaj. Nu prea cred ca @aditza sa cumpere masina de la samsari...astia au de obicei contracte de vanzare-cumparare la indemana. Sal'tare :drinkers: si sa folosesti sanatos masina @aditzasan

L.E. Pentru conformitate, am vazut si eu un BMW model mai vechi in curte la un nene (tot doctor cred ca era) de mi-au curs balele de cat de bine era intretinuta masina.

tinuta in garaj, lustruita, periata, mers cu ea ca pe ace, revizii la timp, cauciucuri si baterie noi...prea frumos sa fie adevarat...acum cred ca imi intelegeti graba...si tipa are ditamai vila cu cabinet la parter, am fost la ea acasa, mi-a aratat pana si piesele vechi scoase din masinuta :)