aditzasan Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Va salut Ma pregatesc sa devin un proprietar de Matiz si as avea nevoie de un formular tipizat pentru contract de vanzare cumparare auto in varianta soft, sa il pot printa (cumpar masina de la o persoana fizica).Timpul e pretios si nu am timp sa ma duc la Udriste sau la vreo circa financiara, v-as fii recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un asemenea fisier pe aditzasan@yahoo.com Multumesc Link to comment
alx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Bunul nostru prieten Gogu: http://www.google.com/search?hl=en&cli...amp;btnG=Search Aici sa iti dau chiar o mura: http://www.promovare-afaceri.com/stiri/cat...e)--37-114.html Link to comment
dreaQ Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Da-i pe mail eventual completat Link to comment
aditzasan Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 (edited) ... nu-i o idee rea...am gasit pe la Gogu ce-mi trebuia, sunt prea agitat ca sa mai gandesc acum, imi vreau matizul Edited June 11, 2007 by tolin Link to comment
Matizel Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 E cam riscanta graba asta. Mergi mai intai pe la un computest sau la un meserias priceput Link to comment
aditzasan Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 E cam riscanta graba asta. Mergi mai intai pe la un computest sau la un meserias priceput E luat de la o tanti doctor de vreo 50 de ani, super ingrijita, nu imi fac griji, merge ca unsa...si arata impecabil! Link to comment
alx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Bun si daca te grabesti de ce nu te duci la o rulota? Astia iti completeaza si fisa de inmatriculare si nu mai stiu ce pentru sectia financiara. Este mult mai simplu si costa 20-30 ron. Link to comment
hawkeye Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 E luat de la o tanti doctor de vreo 50 de ani, super ingrijita, nu imi fac griji, merge ca unsa...si arata impecabil! A fost tinuta in garaj? Link to comment
EM!L Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Ai grija, ca unele sunt stereotipuri : tinuta in garaj, masina de doctorita, profesor etc. Link to comment
zeneseu Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 (edited) Ma bag si eu in seama putin... Uneori se intampla ca sa cumperi masina chiar de la o tanti sau un nenea doctor si masina chiar sa fie tinuta in garaj. Nu prea cred ca @aditza sa cumpere masina de la samsari...astia au de obicei contracte de vanzare-cumparare la indemana. Sal'tare si sa folosesti sanatos masina @aditzasan L.E. Pentru conformitate, am vazut si eu un BMW model mai vechi in curte la un nene (tot doctor cred ca era) de mi-au curs balele de cat de bine era intretinuta masina. Edited June 12, 2007 by BH ZNS Link to comment
aditzasan Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 Ma bag si eu in seama putin... Uneori se intampla ca sa cumperi masina chiar de la o tanti sau un nenea doctor si masina chiar sa fie tinuta in garaj. Nu prea cred ca @aditza sa cumpere masina de la samsari...astia au de obicei contracte de vanzare-cumparare la indemana. Sal'tare si sa folosesti sanatos masina @aditzasan L.E. Pentru conformitate, am vazut si eu un BMW model mai vechi in curte la un nene (tot doctor cred ca era) de mi-au curs balele de cat de bine era intretinuta masina. tinuta in garaj, lustruita, periata, mers cu ea ca pe ace, revizii la timp, cauciucuri si baterie noi...prea frumos sa fie adevarat...acum cred ca imi intelegeti graba...si tipa are ditamai vila cu cabinet la parter, am fost la ea acasa, mi-a aratat pana si piesele vechi scoase din masinuta Link to comment
uskt2005 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 (edited) Dar un pret ne poti spune pentru aceasta "bijuterie" ingrijita ? Edited June 12, 2007 by uskt2005 Link to comment
aditzasan Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Dar un pret ne poti spune pentru aceasta "bijuterie" ingrijita ? dupa ce o iau ... nu divulg nici o informatie pana nu e a mea Link to comment
Recommended Posts