Alex23 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Trebuia sa pui un autocolant si la motor! Link to comment
alexudk Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 M-am gandit sa pun si la motor dar dupa ce le-am lipit... Link to comment
pisca Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 (edited) Ce ET are KM-ul? Nu atinge? Edited July 3, 2007 by Mircea Citare integrala a postului anterior. Link to comment
alexudk Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 pisca: sorry dar n-am inteles la ce te referi... Link to comment
EM!L Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Cred ca la janta se referea! Ce ET are si daca atinge... Link to comment
pisca Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Cred ca la janta se referea! Ce ET are si daca atinge... Da la janta! KM=kormetal Vreau sa imi iau si eu si ma intereseaza ET-ul! Link to comment
tolin Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 @pisca > fa-i o schita, nu mai prelungi suspansul, pariurile sunt incheiate, deja. Link to comment
alexudk Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 aia stiam dar nu stiu la ce se refera cand zice ET... P.S. http://www.autonbv.ro/jante_kormetal.html Link to comment
alexudk Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 ce sa ii mai fac la masina??? as pune niste stopuri faine si ieftine... Link to comment
alexudk Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 cum fac frate sa imi pun si eu blituri la faruri???? vreau sa fie activate din interior dintr-un buton separtat...se poate??? Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Iti pui stroboscoape! E simplu, cred ca la ele te referi! Si montajul il face firma, tu decat platesti! Cu politia e mai greu, ca nu-s legale! Link to comment
alexudk Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 si sunt scumpe oare??? daca sunt scumpe atunci vreau sa imi pun la pozitii alta culoare... ce zici??? Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Cauta pe net sau la magazinele specializate! Sunt ceva bani! Parerea mea despre pozitiile colorate nu e prea buna, nu mi se par nici estetice nici utile... Link to comment
alexudk Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 atunci cred ca imi pun becuri foarte puternice...recomandari ceva?model...pret mic... Link to comment
EM!L Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Vezi ca sunt mai multe topicuri in care se discuta despre becuri/faruri/instalatii de iluminat, cat si despre modificarile ce pot fii aduse acestora in scopul imbunatatirii lor! Cat despre partea cu "foarte puternice" ai grja, ca fiind puternice tare, ii poti deranja pe ceilalti de pe strada! Link to comment
pisca Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 aia stiam dar nu stiu la ce se refera cand zice ET... P.S. http://www.autonbv.ro/jante_kormetal.html Am aflat cat este ET-ul la Kormetal 35! Ating cauciucurile in aripa? Link to comment
alexudk Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 nu ating deloc... da o idee de faruri super marfa...dar ieftine!!! Link to comment
uskt2005 Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 faruri super marfa http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=265602 Aici gasesti singurele faruri mai marfa decat cele stock montate deja pe masina mea. Link to comment
Mircea Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Si ieftine gasezti la biciclete. Si n-ai nevoie nici de baterie, pui dinam. Pe KM. Link to comment
alexudk Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Si bineanteles sa adus la reprezentanta Nurvil Valcea ultimul model de Audi... `avionul ` R8... ia bagati ocheanu` la pozele astea...merita... Masina am probat-o dar nu cred ca poti sa o compari cu un orgasmmmm...e mult mai mult!!!! fftopic: Link to comment
alexudk Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 (edited) Dar daca mi-as pune asa ceva pe cielo??? Nu este dificil ... necesita cascaval mult... timp... si dopuri serioase ptr. urechi fftopic: Cred ca am innebunit ??? Edited July 23, 2007 by alexudk Link to comment
alexudk Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 Oare o merita sa pun asa ceva pe Cielo meu??? http://www.4tuning.ro/tuning/Sisteme-NOS.asp Cred ca merita incercat...poate imi fuge caroseria si imi raman rotile in urma ... Link to comment
EM!L Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Implica prea multe modificari! Nu-i Cielo facut sa suporte asa ceva . Gandeste-te ca in cazul in care ai bani de asa ceva, si presupunand ca ai reusii sa montezi instalatia, trebuie sa mai si controlezi directia masinii si sa ai frane suficient de capabile sa o opresti! Link to comment
alexudk Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 (edited) aici ai dreptate... de facut as faceo dar la partea cu directia,suspensia,franele nu m-am gandit... apropo... Edited August 21, 2007 by Mircea Discutiile cu moderatorii le porti pe privat, nu pe public. Da click pe procentul de warn pentru a afla pentru ce ai fost avertizat. Link to comment
Recommended Posts