Jump to content

Anvelope iarna Tico

Recommended Posts

Poate s-a mai pus intrebarea, dar nu am gasit eu.

Care este diferenta intre Debica Frigo si Navigator, ca dupa cate stiu, ambele sunt de iarna!

Oricum am gasit Debica Navigator la 85 ron, dar ar fi mai interesant un group buy.

Spor

• 3 years later...

Am inteles. Imi cer scuze. Asa a zis vanzatorul asa ca m-am gandit sa va intreb pe dumneavoastra ca sunteti mai priceputi. Si mie mi s-a parut logica treaba dar el sustinea ca tot aia e dak are aceeas grosime. Multumesc frumos

Are, poti ramane chiar si fara certificat. In plus, comportamentul masinii are de suferit, arata aiurea...

Difera si diametrul, in niciun caz n-as monta asa ceva.

Stati linistiti ca nu se invarte in cerc, ca are sateliti si va trage doar roata cu diametrul mai mic.Dar oricum nu va fi comod la condus, mai ales la franari mai puternice va trage tare intr-o parte.

• 1 month later...
  • 1 year later...

Se gaseau prin magazinele de piese auto, acum ceva vreme, anvelope Barum Brillantis pt Tico, 155/70/R12. Din intamplare azi am vazut ca au inscriptionat pe ele marcajul MS, deci bune (macar DPDV legal) pentru circulatia in sezonul rece. ;)

Daca stiam asta acum 1 an, nu mai cumparam 4 anvelope de iarna, ma multumeam cu doua.

post-18181-0-88728000-1350231309_thumb.jpgpost-18181-0-96248400-1350231324_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Se gaseau prin magazinele de piese auto, acum ceva vreme, anvelope Barum Brillantis pt Tico, 155/70/R12. Din intamplare azi am vazut ca au inscriptionat pe ele marcajul MS, deci bune (macar DPDV legal) pentru circulatia in sezonul rece. ;)

Daca stiam asta acum 1 an, nu mai cumparam 4 anvelope de iarna, ma multumeam cu doua.

post-18181-0-88728000-1350231309_thumb.jpgpost-18181-0-96248400-1350231324_thumb.jpg

Si eu am Barum Brillantis 155/70/R12 dar din cate stiu, sunt de vara (ma uit si eu maine pe lumina) de la Barum pentru iarna sunt Polaris... si mai stiu ca cei de la Barum au scos din fabricatie modelele R12 din 2010.