mike.omega Posted June 14, 2007 Author Share Posted June 14, 2007 Da trotineta ta de ce nu merge?! N-are roti?! Iti dau beep inainte sa ajung la tine Link to comment
dreamlike Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Mutati mai intalnirea mai pe seara ca eu vreau s-o pun de-o plaja...si daca tot lucreaza si Immortal ca oamenii. In plus doar e sambata seara, ne putem intinde pana spre dimineata ce naiba ... Link to comment
Scoop Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Eu il sustin pe Dreamlike, si eu am planificata o plaja sambata Link to comment
DarkDogg Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Vine si eu cu Ticozaurul abia spalat daca e rost de un frappe care de abia il astept sa il savurez, am scapat de turele de sambata(neprevazute) , iar la plaja am fost "> si pot spune ca apa e superrrrr marfaaaa Link to comment
Immortal Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Din tacerea excesiva a membrilor de va®za, imi imaginez c'a ramas pentru 16.00, right? I'll be there anyhow. Cine are un termometru capabil de masurat temperaturi sub 5grade, please, bring it! @mike: mersi de oferta, pana la urma vin cu tricicleta mea jegoasa sa'i masuram temp. la aeratoare, sa stiu daca o trimit pe butuci la E...r. Link to comment
mike.omega Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Si iete ca ne-am masurat-o! A lu Immortalu e cea mai mare! De temperatura vorbesc 13-14 grade, cate erau?! Pe de alta parte doresc sa multumesc tuturor pentru prezenta si punctualitate, mai avem un pic si nu incapeam in parcare PS: Immortale, mie la intersectie la Dacia deja imi era frig, tie?! Link to comment
Immortal Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 (edited) Eu la mega image abia am reusit s'o tin pe banda I dupa frana aia...mama lui de asfalt valurit. Cre' ca sambata ii pun "s'o caute" si la directie, altfel...O VAND NB: ce de prezente... LE: 14,5 ("> In alta rdine de idei, pe unde erai, CCaine negru? Ca nu te'am vazut nici pe tine Edited June 16, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Alea-s valuri de autobuz Link to comment
gmT** Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Asta mic si verde`al meu se antifoneaza ... isi schimba caseta de directie .. pivoti, capete planetare, capete bara, repartitor frana, isi face unghiuri la directie, rulmenti +altele care se gasesc in neregula pe parcursul operatiunilor enumerate anterior. Am lipsit astazi, motivat. Am curatat rugina toata ziua .. am grunduit, am antifonat [rugina, datorata celor doua gauri fara dop din pedalier, partea soferului]. Maine dau a doua mana ... n`am bani de Aluband sau Dynamat .. bag prostie de folie de parchet in vreo 3 straturi ... si pun la loc mocheta apoi. Altceva nimic important .. m`am lasat de facultate si m`am angajat sofer la Cuget Liber. Sanatate! Sa n`auzim de rau ! Link to comment
Scoop Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 pare rau ca nu am putut sa ajung, am avut de munca pana la 8 seara Link to comment
mike.omega Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 Domne, cred ca s-a mutat pista de testari de Aveo(sedan) la mine pe strada La un interval de 15 min au trecut 2 masini, noi noute, se plimba lumea! Una albastra si una visinie Link to comment
DarkDogg Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Am stat, v-am asteptat pana la 16:15, dar a trebuit sa plec de urgenta la Bucuresti sa o iau pe mama de la spital, se externa si nu avea cine o sa o ia de acolo. Am trecut prin parcare chiar pe langa mike.omega si pe langa MCojo, care doar ce parcau, dar nu aveam loc sa opresc. Sorry, dar chiar am vrut sa particip, mai ales acum cand am vazut ca a fost prezenta f. numeroasa mor de ciuda, dar mai importanta era mama. Data viitoare sigur ne vedem, sper sa nu apara ceva neprevazut. Link to comment
Recommended Posts