Aygun Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Salutare listasi ! In week-end-ul asta ma tot gandeam daca pot sa fac o deschidere electrica la portbagajul buburuzei mele asa ca am purces la studiat.Conform pozelor o sa vedeti ca nu este greu de facut insa nu stiu ce fel de actuator sa folosesc.Ptr a deschide portbagajul trebuie actionat un tzamburus de pe hayon care se potriveste cu un locas din dreptul inelului de inchidere.Piesa care va actiona clapeta respectiva trebuie sa fie de forma triunghiulara asemnea schemei prezentate mai jos.Daca actuatorul salta piesa in sus aceasta actioneaza clapeta si deschide hayonul.Ce zice-ti ? Se poate face ceva ? Ce actuator sa folosesc si unde gasesc ? M-am cam saturat sa cobor din masina , sa opresc motorul ptr a deschide portbagajul. Cu respect , Aygun Link to comment
EM!L Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 (edited) Mai e discutata problema asta si altundeva! "> http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...manda&st=40 Edited June 13, 2007 by Emil Popescu Link to comment
Aygun Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 (edited) ... Stiu topicul insa nu este nici pe departe ceea ce se doresc sa fac. Edited June 13, 2007 by tolin Link to comment
tolin Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Nu-i normal sa fie doua, doar pe motivul ca nu-i place cuiva. Unde s-ar ajunge, cati useri si tot atatea discutii deschise pe aceeasi tema ? Link to comment
Recommended Posts