Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

Ma gandeam poate incercam sa merem unde zicea Laurentiu anul trecut...nu mai tin minte cum se numea, ceva cu S parca :-?

LE: Am luat o gura de cafea asa ca s-a miscat un neuron. Parca cu L incepea zona. Lepsa? :-?

Edited by Sebian

Astazi dau un telefon sa aflu datele preliminate pentru un motel destul de fain cu multe camere parcare mare si sala de mese marisoara la lepsa langa pastravarie

Revin in cursul zilei de azi cu detaliile

Cam asta ar fi locatia, pretul urmeaza sa-l negociez direct cu patronul

http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...m%3D1%26hl%3Dro

Dar asa cum am vb si cu laurentiu cred ca ar trebui sa vb de 20-30 de camere in principiu NU?

Edited by uskt2005
Dar asa cum am vb si cu laurentiu cred ca ar trebui sa vb de 20-30 de camere in principiu NU?

30 ar fi cam multe. Nu uita sa intrebi in ce weekend e liber motelul. In principiu sfarsitul lui iulie, inceputul lui august.

Acum am vb la acest motel este liber dar sunt ceva probleme si cred ca va pica acesta

70 ron camera +55 ron meniul de persoana(obligatoriu)

O sa merg weekendul viitor la lepsa sa vad ce alte oferte gasesc si va anunt

Acum am vb la acest motel este liber dar sunt ceva probleme si cred ca va pica acesta

70 ron camera +55 ron meniul de persoana(obligatoriu)

O sa merg weekendul viitor la lepsa sa vad ce alte oferte gasesc si va anunt

Da unde se cred astia ? La Nisipurile de aur ? :D

Eu sunt cam ocupat cu licenta in perioada asta, dar cred ca voi merge cu uskt in prospectiuni we viitor.

Trebuie sa gasim ceva, ca doar e plin de vile si pensiuni pe acolo.

Edited by laurentziu83

Si in afara de drumul varza mai sunt cazute 3 poduri si daca te incumeti trebuie sa treci prin apa :mrgreen:

De 1 mai am trecut , chiar daca va vine sa credeti sau nu cu un matiz, am si filmulete dar sunt prea mari (multi mega) ca a fost filmat tot drumul intre soveja si lepsa, dar cred ca a fost prima si ultima data, nu se merita

Era un loc pe unde se trecea prin apa si asta doar la 2-3 km de Lepsa, aproape de locul unde se pun corturile.

Chiar si asa, e un drum varza si foarte ingust.

Poate o sa ma aventurez pe acolo. :D

Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...