Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

1. ileana - DA Varlaam

2. vaxxi & crisr - DA Varlaam

3. iuzar & sebian - DA Varlaam

4. Andreib -DA Varlaam

5. Gigi-Kent - DA Varlaam

6. Zmeul cel rau - NU Varlaam

7. xenna- DA Varlaam

8.bishnitzarul - DA Varlaam

9.ovidiuc+ DA Varlaam

10. alx + 1 - de vineri seara

11. Iulia - ORIUNDE

12. _romulus_ - ma abtin la vot, 1+1+1/2, dar nu e sigura participarea

Compania conteaza, dar nici intr-atat incat sa rup masina pe drumuri cunoscute si foarte proaste si sa stau la munte (de fapt deal) intr-un praf care fac Bucurestiul sa para paradis.

I'm gonna pass this one.

Iar ati pus-o odata cu festivalul de la Sighisoara!... :rolleyes:

La ce manelarie a ajuns acel festival nu cred a conta.

Stimabile Sato, tu nu ai rupt nici-o masina la Varlam.

Nici tu, ca nu se rupea pe asemenea drumuri, pentru asta a fost facuta. In plus, culmea, nici nu era a ta :scarpin:

Dar nu-i ideea sa mergi cu masina ta la intalnire?

Iar ati pus-o odata cu festivalul de la Sighisoara!... :rolleyes:

Pai se poate face la Sighisoara, cu cat mai multe tentatii cu atat mai multe satisfactii si mai putina mahmureala ;)

Compania conteaza, dar nici intr-atat incat sa rup masina pe drumuri cunoscute si foarte proaste si sa stau la munte (de fapt deal) intr-un praf care fac Bucurestiul sa para paradis.

I'm gonna pass this one.

Pt unii e interesant acest aspect, sa faci off-road cu o masina de strada, ca doar sunt destui care merg in orase aglomerate cu off-road-uri :wallbanger:

Ardealul merita o sansa, doar sunt atatia membri din aceasta zona care de abia asteapta sa participe. Deci daca se face in aceasta zona a tarii voi trece si eu sa va salut si sa va urez distractie placuta...am planuit Ardeal la greu pt acesta vara torida ;)

Vad ca majoritatea inclina spre Varlaam, asa ca va intreb:

Mai ma duc cu Laurentiu la Lepsa sa ne interesam de cazare pe acolo? :scarpin:

La mine vine foarte repede dupa Opelfest-ul de la Balea - la doar 5 zile si nu prea stiu daca am timp sa ma refac. :rolleyes:

Dar vin pentru oameni. Si de-asta am zis ca mi-e indiferent. oricum nu stiu cata energie voi mai avea :) .

La ce manelarie a ajuns acel festival nu cred a conta.

Stimabile Sato, tu nu ai rupt nici-o masina la Varlam.

Pai depinde unde te duci!...Eu unul n-am auzit inca manele la Sighisoara...

Varlaam asta e in Ardeal cumva!?!?

I'm gonna pass this one.

Aidi bre, doar nu-s asa rupte drumurile p-acolo. Eu am mers pe drumuri mult mai proaste (chiar si acu dimineata, prin oras) si n-a avut nimic masina. Si daca are, oricum e ieftina suspensia, da-o dreaku. :P

NU ma incanta deloc Varlaamul, e prea pustiu p-acolo comparativ cu Lepsa, dar daca asa vrea majoritatea...

@uskt: eu zic sa mergem, oricum faceam si un gratareanu si nitel offroad prin parau, vedem ce gasim. Nu acum, da ramane pt urmatoarea intalnire.

Edited by laurentziu83
Da-mi si coordonatele pentru GPS te rog...!!!....

Dupa ce-mi amintesc eu, de anul trecut, cu ajutorul lui Google Earth, pensiunea ar trebui sa fie cam pe aici: 45°30'39.38"N ; 26°26'30.29"E

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...