Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

:mrgreen: lista actualizata

0. AB-itii (toti 3, de vineri, confort 0 imbunatatit )

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. sebian+iuzar

4. alx+

5. Wolfman+, o camera dubla cu baie de sambata (99%).

6. Gigi-Kent

7. Bishnitzarul + o camera cu baie ( 100% ) sigur

8. VAXXi & CrisR

9. xenna + 1

• Like 1

Ai "actualizat" degeaba lista, stiu bine ca poti ramane fara camera chiar daca esti ...organizatorul intalnirii :D , singura sansa sa prinzi o camera libera este sa ajungi inainte de a se ocupa ...ultima. :) ). Insa nu-i problema, oamenii buni incap, vorba proverbului! Apoi, suntem destul de putini la intalnirile nationale in ultimul timp. :(

Da da, este greu de prins ( este acoperit cu apa :mrgreen: ) mai bine si mult mai sigur ar fi sa braconam...improvizam o plasa si facem 2 lucruri ..ne si balacim si mai prindem si ceva peste :thumbl: :mrgreen:

Mai degraba bagi sarma de 27000 de volti, macar broaste sa-ti iasa la garla respectiva.

Domnul businessman, daca-i vorba de braconaj nu te mai iau din parcare de la Pardon pe veci :)

Da' e apa cat sa spal masina? :D

:) )

Nu ma gandeam la braconaj, ma gandeam la faptul ca peste nu exista in acea zona, n-am vazut pe nimeni sa pescuiasca, si vorba lui Laur, cu niste curent rezolvi situatia imediat! :) >-

Edited by mike.omega

Cum vad ca lista stagneaza si vine timpul sa comunicam d-nei Blidaru cam cate camere rezervam, eu zic sa incepem sa strangem avansul.

Fiindca suntem putini, cred ca ar fi bine ca fiecare sa dam cate 50 lei. Contul il stiti, ii mai strangem si joia de la bucuresteni. Asa ca sa curga banii, pana vinerea viitoare, 13 iulie, sa ii avem stransi.

Cei care depun in cont, ii rog sa-mi trimita un PM.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...