sebian Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 (edited) Din motive pur obiective, ce tin de munca (conferinta la Budapesta saptamana viitoare, blablabla) ma vad nevoit sa ma retrag de pe lista Edited July 16, 2007 by Sebian 1 Link to comment
ileana Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Am facut rezervarile, conform listei finale: 1. ileana 2.Ovidiuc+ 3. alx+ 4. Wolfman+, o camera dubla cu baie de sambata (99%). 5. VAXXi & CrisR 6. iulia+1 7.AB-itii (toti 3, de vineri, confort 0 imbunatatit ) Am trimis avans 350 lei: vaxxi 50 lei abram burel 50 lei ileana 50 lei alx 100 lei ovidiuc 50 lei iulia 50 lei Link to comment
steph Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 NU mai tin minte ... Cati km erau pana la varlaam si care a fost drumul data trecuta? Link to comment
elprypas Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Maine este data decisiva daca vin sau nu. maine ma duc la firma unde am lucrat sa vad daca imi mai dau banii daca mii da vin fara nici un fel de discutii... Tinetimi pumnii Link to comment
VAXXi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 NU mai tin minte ... Cati km erau pana la varlaam si care a fost drumul data trecuta? Data trecuta, Bucuresti-Ploiesti-Buzau-Varlaam (160 km + Buzau-Varlaam). http://www.pensiunea-varlaam.ro/localizare.php Link to comment
ileana Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Care cum plecam? Dimineata, dupa-amiaza? Eu imi pot lua liber vineri, dar daca se pleaca dupa amiaza, ma tin dupa cârd. Edited July 19, 2007 by ileana Link to comment
ovidiuc Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Eu nu stiu daca pot sa imi iau liber.Probabel o sa plec la program si va prind din urma(daca plecati mai devreme). Link to comment
sebian Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 Anunt! daca pleaca cineva din bucuresti simbata si are un loc liber...si e dispus sa mai ia un pasager...plizzzz anuntati-ma si pe mine 1 Link to comment
elprypas Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Indiferent cum o sa plecam tot pe caldura o sa o facem... Eu am luat hotararea ca in cazul in care vin sa vin pe la ploiesti ca sa ma pot atasa si eu cardului eu sunt liber de contract de ieri asa ca pot sa imi fac ce program vreau si trebuie Link to comment
Abram Burel Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Gasca AB pleaca vineri dimineata. Sper sa gasim locatia pana seara Daca nu, ne gasiti voi pe sosea Link to comment
VAXXi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 E simplu; vii spre Buzau, ajungi la bifurcatia cu drumul care vine dinspre Ploiesti, tii tot inainte, treci de un Lukoil pe partea dreapta, urci pe un pod, faci imediat dreapta (cobori de pe el), intri pe sub pod si o tii tot inainte. Iesi din Buzau si tii drumul de Brasov. Link to comment
elprypas Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Deci pana la urma se merge in coloana sau fiecare de capul lui?? aprovizionarea cum facem?? Edited July 19, 2007 by elprypas Link to comment
Abram Burel Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Mda, interesant si simplu Asa am cautat si Talismanul cela prin Costinesti Las'ca dibui eu si Varlaamul asta! Link to comment
Wolfman Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Pana saptamana viitoare poate pune cineva niste coordonate. Link to comment
elprypas Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 coordonatele locatiei exista daca te uiti mai sus unde este linkul pensiuni. daca te referi la coordonatele coloanei ... ramane de vazut totusi mai e o saptamana... sa vdm ce hotarasc cei de la bucuresti Link to comment
Wolfman Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Eu vorbeam de coordonatele astea: 45.500°N, 26.433°E... Link to comment
laurentziu83 Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Da e foarte simplu de ajuns. De la Nehoiu faci dreapta daca vii din sud, sau stanga daca vii din nord, si o tii tot inainte pret de 20 de kilometri. O sa ajungi la un panou de intrare in localitate pe care scrie Varlaam, cam ruginit panoul ala, o tii tot inainte si la un moment dat se va vedea pensiunea pe dreapta, exact ca in poze. E cam singura pe acolo, asa ca n-o puteti rata. Va avertizez ca, cel putin anul trecut, nu era semnal la mobil, in nici o retea, poate acum s-au mai schimbat lucrurile. Am prins extrem de slab semnal la fabrica de portocale, dar de la ultimul etaj, si n-am putut sa initiez apel. Link to comment
elprypas Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 (edited) Daca nu este semnal la mobil inseamna ca o sa avem un sf de saptamana foarte linistit fara telefoane fara nebunii numai bine de relaxare ) au stiut ei ce au stiut cand au facut pensiunea acolo ) Edited July 20, 2007 by elprypas Link to comment
steph Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Sebian> Eu as avea chef sa va fac o vizita mica sambata deci practic as merge dar cum e doar in stadiu de idee nu pot sa spun nimic sigur. Link to comment
elprypas Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 (edited) deci ... ("> ( nu mi`au dat banii ("> si nici nu stiu daca am sa mai recuperez vreodata ("> sper sa fac rost si sa si sa ajung la intrunire ("> asta e atat sa pierd in viata asta .. salariul de pe o luna jumate si lor sa le dea atata profit cati bani au sa imi datoreze Edited July 20, 2007 by elprypas Link to comment
VAXXi Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 No, AMR 5 zile. Sa ne organizam Drumurile care vin de la Ploiesti si de la Bucuresti se unesc la un moment dat, intr-un soi de intersectie (cine vine de la Bucuresti, merge drept; cine vine pe Ploiesti, are STOP), dupa care se continua pe drumul mare tot inainte (cel cu 1.5 benzi de circulatie pe sens ). Urmeaza un pod, la baza caruia e o intersectie, cu optiunile de drum inainte si la dreapta. Mergeti dreapta, intrati pe un fel de "drum lateral", dupa care tot inainte spre oras, si pe dreapta se va vedea (inainte de alt pod) benzinaria Lukoil. Parcare mare, suc la rece. Asta ca reper. Ne intalnim acolo la o ora fixata, sau plecam in coloana ? Link to comment
Abram Burel Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 (edited) Presupun (dupa ceva chibzuiala nocturna ) ca e vorba de Buzau. Asta pare clar Dar care puii lui Hector este "ora fixata" si cum draq devine alternativa cu plecatul in coloana? Se pare ca am inghitit cam multa apa de mare in vara asta si, cum spune un slogan la moda, sarea asta e data-n masa (si-n drobul ei)... Edited July 22, 2007 by Abram Burel Link to comment
ileana Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 VAXXi vrea sa intrebe daca mergem in coloana (bucurestenii de la capat de li ie si joctiune si ceilalati) sau ne intalnim in Buzau? Eu zic sa plecam asa cum am plecat mereu, coloana de la Bucuresti. Link to comment
tolin Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Dar sa-l puneti pe Tommy cap de coloana ! Link to comment
Recommended Posts