Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

Noi (AB-itii) va astrptam la... Varlaam Cross :) (plecam vineri de dimineata, ca poate prindem un vulcan care scuipa in zi de post sa-i tragem niste noroaie peste ochi)

Edited by Abram Burel

Xenna teoretic prima jonctiune care o poti face este la brasov cu mebri de acolo daca nu sunt altii pe traseu ...de la brasov avem 2 alternative pt mine sunt absolut identice ori ca mergem pana la ploiesti si acolo ne intalnim cu vaxxi si apoi la buzau cu restul coloanei sau mergem de la brasov direct la buzau pe la intorsura. Prima varianta in cazul de fata este mai lunga :) ramane sa se hotarasca varianta optima.

Apropo mai vine careva din brasov... Am fost aseara la intrunire la Focsani si din cate am inteles sar putea sa vina si ceva membri de acolo inca e in stadiu de discutie :)

Maine mai vorbesc inca o data cu gazda de la pensiune. Va rog, cei care stiti sigur ca veniti dar nu sunteti pe lista, sa va treceti pe lista, chiar daca nu ati dat avans. Sa nu avem surprize sa nu gasim camere.

Asta e forma finala a listei, ptr care am rezervat camerele:

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. alx+

4. Wolfman+

5. VAXXi & CrisR

6. iulia+1

7.AB-itii (toti 3)

Pentru conformitatea conformitatii... :P

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. alx+

4. Wolfman+

5. VAXXi & CrisR

6. iulia+1

7.AB-itii (toti 3)

8. xenna

9. MCojo+Law de sambata...

Din cauze ascunse... :(

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. Wolfman+ de sambata

4. VAXXi & CrisR

5. iulia+1

6.AB-itii (toti 3)

7. xenna

8. MCojo+Law de sambata...

Io daca aveti incredere in moi

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. alx+

4. Wolfman+ de sambata

5. VAXXi & CrisR

6. iulia+1

7.AB-itii (toti 3)

8. xenna

9. MCojo+Law de sambata...

10. Elprypas

@elprypas, nu ai copiat ultima varianta

1. ileana

2.Ovidiuc+

3. Wolfman+Patricia, de sambata

4. VAXXi & CrisR

5. iulia+1

6.AB-itii (toti 3)

7. xenna

8. MCojo+Law de sambata...

9. elprypas

Gratarul va fi pe mana lui @ovidiuc, ca tare de muuuult nu am mai mancat mici perpeliti de el. Eu promit ca va avea in permanenta paharul plin :D

p.s. cu regret va anunt ca Iustin a parasit comuna natala si s-a facut baiat de oras. Acum am aflat cumplita veste, deci va trebui sa ne gasim alta victima :D

Edited by Wolfman
precizarea "+"-lui

O Iustina ceva????????????

Daca toata lumena se baga la gratarul de vineri seara sa spuna ca sa estimam ce cumparaturi se vor face.

Edited by ovidiuc

Mi-am adus aminte, ca tot ai zis de plecat de maine. Cica vila e rezervata deja toata. Caldurile astea au scos lumile din casa, in weekend. Am intrebat si de portiunea aia de drum de care ne speriem toti. E la fel de fioroasa, nu s-au facut nici un fel de reparatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...