uskt2005 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 E la fel de fioroasa, nu s-au facut nici un fel de reparatii. Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar daca in timpul cat nu ati mai fost voi pe acolo nu s-a facut nimic la portiunea respectiva de drum, cu greu imi vine sa cred ca e la fel de "fioroasa", dupa mine zic ca s-a transformat in balaur Link to comment
Abram Burel Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Da' care puii mei e portiunea aia? E mai rea decat... Sau decat... Si daca tot e "fioroasa", cam cat de... lunga e? Edited July 24, 2007 by Abram Burel Link to comment
VAXXi Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 E un drum de tzara, deh nu e f. lunga, parca vreo 10 km de mers "la pas". Link to comment
MCojo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 De lunga ma rog, depinde cat e de lata... Link to comment
Wolfman Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Mai avem putin si aflam, oricum nu cred ca e mai rea decat ce am gasit in Delta ("drumul" de la Murighiol la cherhana) sau portiunea Babadag-Murighiol (varianta prin Enisala), traiasca garda la sol de 165 mm a Leganzei. Link to comment
ileana Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Un nr de fix, pentru rataciti: 0238 542 913 Link to comment
MCojo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 ...Cica vila e rezervata deja toata. Caldurile astea au scos lumile din casa, in weekend... Cei ce venim de sambata... gasim ceva cazare sau ne mutam la cort si ... Link to comment
ileana Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ce cort nene?! In padure direct! Link to comment
elprypas Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ia spune tu aici cum calculezi procentele alea... Poate e de la caldura Nidecum suport caldura chiar foarte foarte bine procentu l`am calculat in functie de buget si de persoana care ar trebui sa vina cu mine deci am pus 85% pt ca sunt 85% sanse sa nu vina deci sa vin de vineri .. iar daca se hotaraste sa vina e restul 15% nicidecum 25 % cum a zis ileana Da de cine e rezervata cabana de noi sau si de alte personalitati?? deci sunt sanse sa dorm in masinma .. nici o problema imi iau sacu de dormit gasesc eu un loc intre 2 copaci unde sa parchez ... cat despre portia mea de vine puteti sa va atincgeti de restu dar de bere sa nu va aud ca la ce caldura e ... o sa beau de sete nu de placere Link to comment
ileana Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 De caldura am uitat sa fac o scadere simpla. La inmultire stau mai bine, indiferent de temperaturi Si stati linistiti, sunt rezervate camere pentru toti. Pensiunea e mai mare, deci sunt si straini prin zona. Link to comment
MCojo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Ileana draga, ai ceva ganduri (ne)curate?! O Link to comment
elprypas Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) > Ileana mama la capitolul inmultire mai mult ca sigur majoritatea stam bine ... acum ramane de vazut de care ... Nu ne deranjeza pe noi strainii eventual ii convertim si pe ei la chevrolet (ca din pacate daewoo a cam murit sau cel putin e pe patul de moarte) O intrebare ileana rezervarile la pensiune cum sau facut .. pe camera sau pe pers cu demipensiune? Edited July 24, 2007 by elprypas Link to comment
ileana Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Pe camera dubla. Platesti camera intreaga indiferent ca vii cu plus, sau iti gasesti unul pe acolo In pret este inclus si micul dejun. Link to comment
elprypas Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Super belea ... deci ultimul raspuns ...vin de vineri si singur asa dar ramane un pat liber la mine in camera ... ) sa vedeti voi ce ma lafai in el ) 2 ore dorm intr`unu alte 2 in altu ... ) Edited July 24, 2007 by elprypas Link to comment
ileana Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Cred ca nu ai inteles esenta intalnirilor noastre. NU SE DOARME! Camerele sunt ptr schimbat toalele in caz ca ne udam ( ), ptr dusuri reci sa putem continua bautura si pentru ascuns cheile de masina. Link to comment
elprypas Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) era o metafora ileana ... vai de capu celui care are chef de dormit... eu unu sunt expert la a lua oamenii cu japca de la odihna si trecut cu ei la paharele ... cat despre cheile de la masina ... nici cand dorm nu le pun departisor de mine ) dusurile reci sunt de preferat in apa siriului sau in orice apa curgatoare de munte e mult mai rece si mai placut preferabila berea sau wiskanu sa se balaceasca in multa gheatza ... neindicat pt cei care stau prost cu pompa de alimentare(cu tic tacu)... Edited July 24, 2007 by elprypas Link to comment
iulia Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Deci prima grupa face cumparaturile ca de obicei, da? Ce inseamna lipsa de experienta...vineri am stat aproape 3 ore in Metro Pitesti cu cei din Club Opel pana s-au pus de acord . Iar drumul ala de care tot pomeniti e un mic copil fata de drumul spre Balea, chiar ne mai speriem din atata lucru la varsta asta? ) Link to comment
elprypas Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 intrebare intrebatoare la congres o sa vina cineva si cu acele colante mult ravnite de toti? Link to comment
elprypas Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 (edited) Mai sunt 2 zile pana la marea intalnire a inceput numaratoarea inversa ) Edited July 25, 2007 by elprypas Link to comment
Satori Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 intrebare intrebatoare la congres o sa vina cineva si cu acele colante mult ravnite de toti? In acest spirit... care le ia joi de la mine? Link to comment
elprypas Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Tot cineva de la bucuresti care se ofera Link to comment
ileana Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 In acest spirit... care le ia joi de la mine? De la tine iau orice, mama Link to comment
elprypas Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Ii bun atunci inseamna ca imi pun colante vineri ...si de suporti de numere de unde fac rost? lea aduci tot u ileana? Ma duc sa imi prepar masina pt intrunire ) eu ma apuc cu 2 zile inainte sa fiu sigur ca termini pana la ora plecari Link to comment
iulia Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Spuneti bre cu plecarea ca mai e putin - care, cand, de unde? Si cum facem cu aprovizionarea? Link to comment
elprypas Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Stie careva care este prognoza meteo pt aceast sf de saptamana.. sper sa nu ne apuce in toiul distractiei vreo furtuna sau mai stiu eu ce ciclon musonic Link to comment
Recommended Posts