Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

Cine merge pe Ploiesti, ora si punct de intalnire: vineri 11:00, AGIP Otopeni. Dupa care punct de intalnire nr. 2: parcarea Metro Ploiesti, in jur de 13:00, cumparaturi, si plecarea spre Buzau.

1. VAXXi & CrisR

2. Ileana

Cine merge direct spre Buzau, din Bucuresti ?

1...

Vineri

A. Bucuresti (11:00 AGIP Otopeni) - Ploiesti (13:00 parcarea Metro Ploiesti cumparaturi) - Buzau...

1. VAXXi & CrisR

2. Ileana

Bucuresti (8:30 Drumul Taberei) - Urziceni - Buzau - ceva de pe traseu...

1. AB Team

Ideea e sa iei acolo ca nu stii cati mancai si setosi ai la masa.eventual daca mai ramane prelungim cheful si sapt care vine. ne bagam toti concedii fara plata cateva zile si no zicem ca o picat padurea si apa si muntele fix in drumu nostru si ca nu ne mai lasa sa plecam de acolo.

Edited by elprypas

Tu ai lista si evidenta Ileana. Daca nu te descurci iti imprumut eu numaratoarea mea de colectie facuta de tata cand eram in clasa I :P :) o pastrez pentru ca piesa de muzeu sa vada si plozii mei cand or veni si creste mai marisori cum se proceda in clasa I dar tie ti`o imprumut cu cea mai mare placere

Cine merge pe Ploiesti, ora si punct de intalnire: vineri 11:00, AGIP Otopeni. Dupa care punct de intalnire nr. 2: parcarea Metro Ploiesti, in jur de 13:00, cumparaturi, si plecarea spre Buzau.

1. VAXXi & CrisR

2. Ileana

Cine merge direct spre Buzau, din Bucuresti ?

1...

Eu merg direct spre Buzau.

Bun, faceti voi cumparaturile la Metro, sa-mi mai platiti si mie din salariul viitor :P .

Eu merg direct spre Buzau.

Bun, faceti voi cumparaturile la Metro, sa-mi mai platiti si mie din salariul viitor :P .

Trage si tu niste sfori pe la departamentul de aprovizionare sa aduceti apa plata. :P

In alta ordine de idei sunt mari sanse sa ajung si eu sambata dimineata pe la voi ... Sper ca mai face Iustin omleta aia buna. :) )

Steph, eu zic sa-ti iei mancare la tine, asta daca nu te multumesti cu o cafea dimineata, pentru ca...

p.s. cu regret va anunt ca Iustin a parasit comuna natala si s-a facut baiat de oras. Acum am aflat cumplita veste, deci va trebui sa ne gasim alta victima :D
Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...