Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

Asa care sunt costurile totale in mare ?

Pai vine cam asa: 200 lei cazarea, max. 100 lei gratarele si beutura de vineri si sambata seara, benzina nu stiu cat te costa, si ce mai consumi peste zi (au la pensiune o salata buna de varza, vaxxi poate confirma).

Pe tine te mai costa in plus un bax de bere, ca esti la prima intalnire nationala, asa au facut toti cand i-am scos in lume.

Adunarea fa-o singur, ca laptopu' meu s-a blocat.

Edited by ileana

Ce bere preferabil? Mda am facut adunarea in principiu ne vdm maine, inca sunt ceva semne de indoiala :( uneori anumite persoane nu se tin de cuvant si ma enerveaza lucrul acesta cel mai tare :(

Daca nu stie sa citeasca printre randuri in contextul dat chiar nu am ce sa ii fac. Oricum la mine Ursus`u are reactii adverse prefer Aqua Qioara decat a 2a zii sa stau cu baxu de apa minerala dupa mine.

Man, se pare ca tu nu stii citi printre randuri. Las ca la intalnire o sa fi pe maini bune, o sa afli mai multe, inclusiv talcul glumelor facute pe-aici.

Am vorbit cu Ileana care se afla impreuna cu Vaxxi si CrisR in Metro Ploiesti la cumparaturi, am stabilit sa aduc eu carnea pentru gratarul de maine (din motive de spatiu incert de depozitare la Varlaam), aveti grija sa nu consumati toata berea diseara ca maine ciuciu gratar! =))

Am ajuns cu bine acasa, acum 10 minute. Coloana initiala s-a spart in mai multe grupulete, iar eu am intrat in Bucuresti odata cu Xenna si cu Zeu.

In cateva cuvinte - suuuuupeeeeer intalnire, aerisita, cu noi experimente. Cine n-a venit a pierdut!

Vor urma si cateva poze sa vedeti ce-ati mai ratat. :)

A ajuns si Elprypas`u N3pot acasa la 22:30 cu un consum de 9,5% si o vit in medie de 120km/h! Super intalnirea, Super OAmeni si imi pare bine ca v`am cunoscut! Abea astept urmatoarea intalnire

P.S. Azi oficial bolidul meu a facut oficial 1 an de zile

Edited by elprypas
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...