Jump to content

A Treia Mare Intalnire Nationala 2007

Recommended Posts

Afirmativ Mcojo intr`un procentaj de 65% ! Cat despre partea cu 3 inca nu avem nici un gand cel putin pt urmatori 2ani :) Dar totusi nu inteleg de ce dai ochii peste cap :P :)

Edited by elprypas
"Micuta mea", da a bagat-o prin noroaie... :D

Stii vorba aceea .. mica mica dar ridica :) :P Si la urma urmei doar nu am luat-o ca sa o car eu pe ea in spate ci sa ma care ea pe mine :)

Edited by ileana

Concluzia acestei intalniri e ca a fost una foarte reusita, desi cred ca a fost una dintre cele mai restranse.

Suntem primiti cu bratele deschise (inca :D ) si la anu'. Sa speram ca portiunea de drum care pana la urma nu a fost asa fioroasa, se va mai repara un pic.

Sper ca la anu sa ne intalnim la Varlaam mai multi, sa ocupam toata pensiunea, sa facem focul de tabara peste care am sarit din cauza vantuletului, secetei si orei inaintate.

Da Da DA, Aprob si sustin cu o mica obiectiune la adresa drumarilor sau celor care au de-a face cu ei : Face-ti doamne iarta-ma ceva cu drumul acela ca este crunt! dupa vreo cateva plimbari pe el si sarituri masinutei mele a inceput sa-i scartaie scaunul soferului si bordul :P :)

Edited by ileana
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...