sergiuhusca Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Se potriveste radiatrorul? Link to comment
dreaQ Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Vad ca tot intrebi daca se potriveste radiatorul de matiz pe tico, cutia de viteze de matiz pe tico etc. Mai bine iti cumperi un matiz. Dar sa nu incepi cu ce se potriveste de pe tico pe matiz Link to comment
tolin Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Se potriveste valva PCV, ceva becuri si sigla producatorului. Altfel, sunt masini din generatii diferite, in caroserii total diferite. Link to comment
el cid Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ei , sunt mai multe care potrivesc dar nu am acu o oferta de piese ca sa o insir aici .Oricum multe si chiar mai esentiale decat valva pcv. Link to comment
ToPser Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Nu ! trebuie sa faci cam multe modificari si pana la urma nu inteleg de ce? Link to comment
sergiuhusca Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 Intrebam,deoarece radiatorul meu curge si am un radiator de matiz care e bun!intelegeti acum?mersi pt. raspuns!ma asteptam sa fie pozitiv,dar asta este... Link to comment
ToPser Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Daca ai radiator de alama se poate repara ,si cele de aluminiu se pot repara in mai mica masura depinde unde este fisurat,daca nu curge tare mai sunt produse care astupa pori dar nu iti recomnd pt ca se depun si pe unde trebuie ! Radiator nou pt Tico aprox 300 RON ! Link to comment
heliokles Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) gasesti radiato nou de tico si cu 195 ron. daca imi dai un PM iti zic unde, sa nu fiu acuzat de reclama Nu esti acuzat de reclama, esti acuzat de scris pueril. Edited June 15, 2007 by tolin Link to comment
th3odor Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Caloriferul de Matiz se potriveste la Tico, are cineva idee ... Multumesc anticipat ! Link to comment
KumKum Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Hai ca esti culmea, noua posturi nu poti citi ca sa afli raspunsul la intrebarea ta? Link to comment
smailmiami Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 (edited) Caloriferul de Matiz se potriveste la Tico, are cineva idee ... Multumesc anticipat ! Nu, nu se nimereste nici caloriferul. Sunt complet diferite. Edited January 9, 2009 by smailmiami Link to comment
Recommended Posts